Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczynki, wpadłam w zasadzie tylko uzupełnić wykresik, no ale gdzieżbym nie zaglądnęła
Ja ostatnią fajkę wypaliłam 2 min. przed północą na starym roczku Po prawdzie wcześniej też odstawiłam ale się mi sporadycznie zdarzało sięgnąć, zwłaszcza jak częstowali, a teraz nic. Choć nie mówię, że nie mam cięższych momentów. Nigdy dużo nie paliłam, ale czasem potrzebowałam się odstresować
Miłego weekendu życzę wszystkimLittle Frog, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Paulina28makuszek, ja miałam nieregularne, ale odkąd obniżam prolaktynę bromergonem i biorę metforminę na insulinoodnorność to mi się wyregulowały mniej więcej 26-28. A robiłaś już jakieś badania? Narazie sobie mierz temperaturkę, program trochę pomaga wyznaczyć owulkę (robi to automatycznie) ale często się myli (np w momencie, gdy same źle wpiszemy śluz)
Tuśka, wszystkiego się nauczysz Wykresy trochę pomagają. Ja co prawda nie jestem jeszcze w ciąży, ale dzięki temperaturze wiem dokładnie kiedy będzie @ A jakby co to dziewczyny tutaj zawsze pomogą
Wiola77 witaj, ja nie miałam jeszcze implantacji choć bardzo bym chciała... ale objawy są różne: https://ovufriend.pl/baza-wiedzy/pytania-i-odpowiedzi/w-oczekiwaniu-na-testowanie/co-oznacza-termin-zagniezdzenie-implantacja-zarodka-kiedy-do-niego-dochodzi-i-czy-moze-byc-odczuwalne,80.html -
A co do palenia mi najbardziej brakowało wtedy, gdy siedziałam ze znajomymi przy piwku, wprost sobie nie wyobrażałam inaczej... ale to było dawno, teraz to nawet już za piwem nie przepadam.
Miałam jeden skutek uboczny - gdy rzuciłam palenie to trochę przytyłam, bo nie miałam czym rąk zająć, więc jadłam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMacierzanka, ja tez miałam swojego czasu wysoką prolaktynę,nie wiem jak teraz bo dano nie robiłam badań. W przyszłym tygodniu właśnie wybieram się dna badania. Ja nieregularne miesiączki mam od zawsze i lekarz powiedział ze raczej już tak będzie. Ogólnie to za bardzo się wszystkim przejmuje i stresuje...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny