Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam witam nadrabiam zaległości.
U mnie bardzo wesoło dzisiaj, zaczyna mi się coraz bardziej podobać na tym kursie zaraz się biorę za zadania domowe .. masakra sporo tego, ale nie będę się nudzić.
Ewelinka w końcu się doczekałyśmy! Gratulacje i dużo zdrówka dla Was
Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
Ewelina23, ja wiedziałam, że będzie kropek vel kropka... Gratulacje, Kochana!
Dziewczyny, czytam was nocami, jestem z wami, ale na włączenie się do dyskusji musze poczekać. Nadmiar obowiązków związanych z bycie w zarzdzie wspólnoty zajmuje mój cały wolny czas...
Jednak pozdrawiam was i ściskam! Pamiętam!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2014, 17:05
Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzisiaj testowałam (pozazdrościłam Ewelince;)) I niestety negatywny... No ale @ jeszcze nie ma, temperatura wprawdzie spadła, ale nie poniżej czerwonej krechy. Ból miesiączkowy ciągle jest. No nic, czekam. Bo chyba nie raz już tak było że zbyt wczesny test pokazywał tylko jedną kreskę, prawda? A za kilka dni pokazywała się druga
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lili266 wrote:Dziewczyny przypomnijcie mi proszę jak się bierze wiesiołek? 3 razy dziennie po 2 tabletki? i do owulacji to pamiętam. A i jeszcze jak lepiej mierzyć tempke w ustach czy dowcipnie ?
Z wiesiołkiem Ci nie pomogę, bo nie brałam. I w sumie ponawiam pytanie, bo chciałabym spróbować. Dziewczyny - jak to z nim jest? Pomaga? Widzicie różnicę?
A temperaturę mierz jak Ci wygodnie, choć mawiają, że lepiej dowcipnie, bo bardziej miarodajne niż w ustach. Ja mierzę w ustach i zastanawiam się czy się nie przerzucić na piętro niżej Dziewczyny - co polecacie?