Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lili266 wrote:Moja siostra właśnie powiedziała nam, że jest w ciąży z drugim.. siedzę i ryczę...nie żebym nie chciała dla niej wszystkiego co najlepsze, ale same wiecie... jakieś ciężkie dni ostatnio mam ..
Dziękuję za info z tym wiesiołkiem :* -
Lucy wrote:Powiem tak. Mi Bromergon akurat nie opóźnia. Ale niezbadane są działania leków na nasze organizmy. To pierwszy cykl na Bromku?
Stres też może opóźniać @, więc nie należy się tak denerwowac
I czemu brak nadziei na zbicie? Bromergon to bardzo skutecznie działający lek
duzo osob mowi,ze udaje im sie zbic jak maja troche podwyzszona,a u mnie to prawie 11Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Ida wrote:Ja wyobrażałam sobie chwilę w której mówię mężowi milion razy. Za każdym razem mam inny scenariusz, inny pomysł na to, jak mu to przekazać. Tak samo jeśli chodzi o rodziców. Oj, rozmarzyłam się...
-
Alka89, jak też jestem na bromku. I PRL badam co 2-3 miesiące. Podaj swoje wyniki i normy laboratoryjne, to coś więcej mozna będzie powiedzieć. Bromek jeżeli już to raczej reguluje cykle, a nie odwrotnie. A jaką dawkę bierzesz?
Lili, Ty też będziesz, nie płacz, albo w sumie płacz... użyczę i ja swojego rękawa... Tobie też się ułoży w końcu!
KotkaPsotka, ja też -
KotkaPsotka wrote:alka89 a ty co tak perPani tutaj ?
A ja bym sie tak chetnie winka napila...
Tez bym sie napila,jestem sama i depresja mnie juz lapie przez to wszystko.Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
nick nieaktualny
-
Moze podam moje wyniki bo lekarz w inviccie zapisal tylko leki i jak o cos pytalam to powiedzial,ze na to sa grube ksiazki,a na jednego pacjenta ma dwie munuty...
TSH 4,200 wartosc referencyjna 0,27- 4,200
NA TO ZAPISAL MI EUTHYROX,JEDNA TABL DZIENNIE
PROGESTERON 13,89
TYROKSYNA WOLNA 17,3 wartosc ref 12-22
PROLAKTYNA 549,3
A PO TABL 5638,0
WARTOSC 40-530,A PO TABL DO 6 RAZY POWIEKSZONA OD POZIOMU WYJSCIOWEGOTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Ania07 wrote:alka89 nie jesteś sama dołączając do tego forum masz już nas
DZIEKI BO WIESZ JAK TJ,KTOS KTO NIE PRZEZYL TEGO NIE WIE JAK TO JEST CIEZKO
A POWIEDZCIE MI JESZCZE ,JAK CHCE ODPOWIEDZIEC KOMUS TO BRAC PRZEZ TO <CYTUJ< ? BO NIE WIEM...
A BROMKU BIORE PO POL TABL PRZED SNEM I MAM TAKA DAWKE BRAC POL ROKU,A POTEM SIE ZOBACZYTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
nick nieaktualnyWy macie ochotę na winko a ja na ogromną tortillę bardzo często mam takie wilcze zachcianki, że po 22 nawet idę i jem, bo mój żołądek domaga się fast-fooda co najlepsze - nie tyję! Mogę się obżerać ile wejdzie bez żadnych konsekwencji. Ważę tyle co dobry kurczak i nic się nie chce odłożyć
-
Ania07 wrote:Wy macie ochotę na winko a ja na ogromną tortillę bardzo często mam takie wilcze zachcianki, że po 22 nawet idę i jem, bo mój żołądek domaga się fast-fooda co najlepsze - nie tyję! Mogę się obżerać ile wejdzie bez żadnych konsekwencji. Ważę tyle co dobry kurczak i nic się nie chce odłożyć
To fajnie masz,ja musze uwazac co jem ,odrazu tyje...chociaz niezaluje sobie,jak mam ochote to wpadam do lodowki nawet poznym wieczoremAnia07 lubi tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWłasnie zauważyłam takie lekko jasne(ciemnożółte)plamienie i mam taki dziwny śluz,taki gęsty,że nawet się go rozciągnąć nie da.Ucisk w podbrzuszu się utrzymuje.Jak myslicie?Chyba juz jest po owulce(w pt-pęcherzyk 20,3mm).Możliwe takie szybkie objawy?Może cos się dzieje nie tak??
-
alka- jak chcesz kogos zacytowac to dajesz cytuj. Jak dwie rozne osoby to sobei w dwoch oknach otworz forum, zacytuj obie osoby i skopiuj cytowanie z drugiego okna do jednego.
Ja to powiem wam ze chcialabym juz byc w ciazy po to zeby schudnac! Nei waze duzo ale marzy mi sie super figura! A nie chce sie odchudzac przed ciaza bo to niezdrowe.
Ide do lozka sie do Lubego poprzytulac bo zimno. -
Ania07 wrote:Ala jesteśmy tutaj żeby się wspierać nawzajem rozmawiamy o wszystkim, wszyscy tu chętnie sobie pomagają, doradzają, dzielimy tu smutki i radości Fajnie, że do nas dołączyłaś Jeżeli chcesz komuś odpowiedzieć na konkretny post to dajesz "cytuj"
dZIEKI,samemu to faktycznie mozna oglupiec tylko przez to wszystko.
Moze opowiem,jakos wczesniej sie nie staralam ,ale chlopak mnie ,zalewal, tyle lat i nic,z tym,ze uwazalismy. W koncu ponad rok temu zaczelismy starania,rok i nic...moj gin mowil,ze to w psychice,no ,ale jak tu nie myslec. Wyznaczyl mi dzien plodny,mowil,ze na pewno sie uda ,a tu dalej nic... W koncu do invicty w Gdansku sie dostalam ,no i tam zrobilam te badania wszystkie ktore wymienilam wczesniej. Dookola wszystkie kolezanki maja dzieci,planuja itd,a ja taka sama...Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Alka, Masz podwyższoną prolaktynę, ale bromergon Ci to ładnie zbije. Jak Cię to pocieszy ja miałam jeszcze wyższą i bromek sobie poradził. I widzę, że na TSH też coś dostałaś. Ponoć kobiety starające się powinny mieć poniżej 2. Uroki bycia kobietą...
Powodzenia! -
KotkaPsotka wrote:alka- jak chcesz kogos zacytowac to dajesz cytuj. Jak dwie rozne osoby to sobei w dwoch oknach otworz forum, zacytuj obie osoby i skopiuj cytowanie z drugiego okna do jednego.
Ja to powiem wam ze chcialabym juz byc w ciazy po to zeby schudnac! Nei waze duzo ale marzy mi sie super figura! A nie chce sie odchudzac przed ciaza bo to niezdrowe.
Ide do lozka sie do Lubego poprzytulac bo zimno.
Ok,dzieki. Nie czytalam wczesniej waszych wypowiedzi,wiec mozesz napisac jak to u Was,dlugo sie staracie? na cos sie leczysz?
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Macierzanka:) wrote:Alka, Masz podwyższoną prolaktynę, ale bromergon Ci to ładnie zbije. Jak Cię to pocieszy ja miałam jeszcze wyższą i bromek sobie poradził. I widzę, że na TSH też coś dostałaś. Ponoć kobiety starające się powinny mieć poniżej 2. Uroki bycia kobietą...
Powodzenia!
Jaka mialas prl i po jakim czasie Ci pomogl? DziekiTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz.