Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:A ja lece robic obiadek do konca bo ziemniaczki mi sie gotuja i ukochany wraca z pracy a ja strasznie glodna no i nie tylko w ta strone glodna hihi musze go zgwalcic
Ja już obiadek przygotowany dla Misia, niebawem będzie w domku na nockę i rano znowu wyjeżdza Noo ale mamy dla siebiee całą noc hihi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Kochane! Właśnie wróciłam do domu, wstawiłam do mikrofali krokiety z mięchem:) nie mam siły pichcić dzisiaj. A u Was takie pyszności były:)
Ja chyba też w tym cyklu odpadam.. mam już brązowe plamienia:( i chyba nici a @ za 3 dni...Kochane robiłyście cytohormony kiedyś? -
nick nieaktualnymnie cos jajnik pobolewa sluz rozciagliwy i szyjka otwarta moze raczyla mnie owulka odwiedzic wkoncu mam taka nadzieje !
Nie zalamujcie sie kochane nie wolno sie poddawac . dzis jestm w 26 dc a tu dopiero moze owulka zawitala czekam cierpliwie na wizyte w sobote -
Ewelina23 wrote:mnie cos jajnik pobolewa sluz rozciagliwy i szyjka otwarta moze raczyla mnie owulka odwiedzic wkoncu mam taka nadzieje !
Nie zalamujcie sie kochane nie wolno sie poddawac . dzis jestm w 26 dc a tu dopiero moze owulka zawitala czekam cierpliwie na wizyte w sobote
A mój śluzik jakiś dziś dziwny.Gęsty, biało-beżowy, lepiący, wygląda jak "budyń" i jakoś go dużo. Oczywiście interpretuje to sobie na swoją korzyść . Oby oznaczał coś konkretnegoEwelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartii wrote:A to jaka spóźnialska!
A mój śluzik jakiś dziś dziwny.Gęsty, biało-beżowy, lepiący, wygląda jak "budyń" i jakoś go dużo. Oczywiście interpretuje to sobie na swoją korzyść . Oby oznaczał coś konkretnego -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malinka1666 wrote:Halo witam. małe pytanko mam odnośnie testów owulacyjnych. Czy to normalne że widnieją na nich 2 kreski obie ledwo widoczne?