Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybasiulkaa_89 wrote:Witam Was kochane Ja tez staram sie o swoje pierwsze malenstwo ale tak naprawde mam juz dosc
Ilez mozna? Wrzucilam na looz bo na leb mozna dostac
Pozdrawiam
Baaardzo chcialabym miec pierwszego synusia Moje marzenie
Ja sobie pwiedzialam ze obojetnie czy to bedzie coreczka czy synek ale zeby bylo zdrowe pragne juz zostac mama no ale trzeba cierpliwie czekac -
nick nieaktualny
Witajcie,
Wy tu o takich pysznosciach, a ja jeszcze w pracy siedzie...Uwielbiam kotlety i buraczki.
Ewelina23 wrote:hej kochana
Ja sobie pwiedzialam ze obojetnie czy to bedzie coreczka czy synek ale zeby bylo zdrowe pragne juz zostac mama no ale trzeba cierpliwie czekac
Oj niezla lekcja cierpliwosci to jest. Na szczescie to forum pozwala jakos to wszystko przetrwac
-
nick nieaktualnyAnulkaa wrote:Witajcie,
Wy tu o takich pysznosciach, a ja jeszcze w pracy siedzie...Uwielbiam kotlety i buraczki.
Oj niezla lekcja cierpliwosci to jest. Na szczescie to forum pozwala jakos to wszystko przetrwac
trzeba czekac nie mamy innego wyjscia
zobaczymy co mi wyszlo z badan w sobote odbiore wyniki przy wizycie u gina
mam pecherzyki torielowe wiec u mnie z owulka troche ciezko ostatnio sie wyleczylam z torbiela ktory mial 3 cm jesli do soboty nie wystapi owulka bo jak bylam tydz temu to gin mi pow ze moze byc sroda czwartek ale tu stoi znak zapytania czy bedzie
Jak nie to nastempny cykl bedzi z tabletkami wywolujace owulke -
nick nieaktualnyolka30 wrote:Tak, tylko za bardzo wciąga
No niestety wciaga wciaga, dlatego nawet w pracy siedze, podczytuje...nie moge sie oderwac!
Ewelina mam nadzieje, ze wyniki wyjda dobre i owulka przyjdzie.
Ja mam miesniaka i podobno powinnam zajsc w ciaze jak najszybciej, zanim sie rozrosnie...
Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny