Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam kochane jak samopoczucie u mnie w miarę wczoraj wyszedł mi pozytywny test owu a nie mogliśmy serduszkować co się nie widzieliśmy zanim wróciłam do domu mąż poszedł do pracy (3 zmiana )
Pytanie czy owulacja może być bez skoku temperatury? -
aaaaga wrote:Witam kochane jak samopoczucie u mnie w miarę wczoraj wyszedł mi pozytywny test owu a nie mogliśmy serduszkować co się nie widzieliśmy zanim wróciłam do domu mąż poszedł do pracy (3 zmiana )
Pytanie czy owulacja może być bez skoku temperatury?
Ale u ciebie widzę jest zapowiedź owulki. Test pozytywny, tempka nie w dole, to jutro i pojutrze powinnaś juz mieć wyższe Działać!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2013, 07:49
-
Cześć dziewczynki, gratulacje kfeva:)
Temp. może skoczyć nawet dzień po owu, albo podnosić się powoli.
Kolejny dzień słoneczny i zimny, kolejny dzień migreny i dziadowania na Apapie:( Jak tylko wszystko idzie ku dobremu i już mi się wydaję, że ten cykl będzie idealny to zawsze go coś spieprzy:(( Miałam nie brać żadnych niepotrzebnych leków, ale jakoś muszę żyć w pracy,bo inaczej nic bym nie zrobiła:( Idzie się załamać.
Sorki, że tak od rana narzekam, ale mam doła. Zamiast wczoraj serduszkować tylko się pokłóciłam z mężem, łeb mi pęka 3 dzień, pewnie CLO mu pomaga..Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2013, 08:07