X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
Odpowiedz

Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)

Oceń ten wątek:
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2014, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym też się chciała poprzytulać, ale właśnie wrócił z naszego nowego M bardzoo zmęczony i nie chcę go ciągnąć do wyrka. Ale zrobił mi dzisiaj niespodziankę :) Mam dziś imieniny i kupił mi przepięknego storczyka :) A ja je uwielbiam :)

Ania07, Driada0102 lubią tę wiadomość

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2014, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja od mojego mężulka jeden jedyny raz dostałam kwiaty przy zaręczynach :D i raz różyczkę podczas miodowego tygodnia nad morzem. O moich urodzinach zapomniał, a imienin raczej nie obchodzę więc wybaczyłam :D Mówiłam mu, że po ślubie lepiej żeby pamiętał o takich rzeczach, bo będzie foch jak pas startowy :D
    Kiedyś bardziej się starał, zabierał mnie w różne miejsca, robił śniadania do łóżka, romantyczne kolacje przy świecach, a teraz? mogę zapomnieć :D

AgaBC, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

• AgaBC Znajoma

Wysłany: 24 stycznia 2014, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania07 wrote:
    Ja od mojego mężulka jeden jedyny raz dostałam kwiaty przy zaręczynach :D i raz różyczkę podczas miodowego tygodnia nad morzem. O moich urodzinach zapomniał, a imienin raczej nie obchodzę więc wybaczyłam :D Mówiłam mu, że po ślubie lepiej żeby pamiętał o takich rzeczach, bo będzie foch jak pas startowy :D
    Kiedyś bardziej się starał, zabierał mnie w różne miejsca, robił śniadania do łóżka, romantyczne kolacje przy świecach, a teraz? mogę zapomnieć :D
    Oj to troszkę obcasiki musisz przytemperować i mocniej nóżką tupać :) Mój po ślubie stara się tak samo :P Kawka codziennie do łózka jest!! Ale ja też się staram. To chyba w obie strony działa :)
    A co do przytulania, to może jutro, bo dzisiaj małż nosem podłogę ze zmęczenia rysuje. Nawet na pianinie poćwiczyć biedaczek nie ma siły, a to znaczy, że z nim bardzo źle. :P

Ania07 lubi tę wiadomość

• Melula Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2014, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mój nigdy nie był romantykiem. Zero kwiatów, zero prezentów z zaskoczenia, zero kolacji czy wieczornych spacerów... Ale tak było od początku, więc teraz nie mogę się czepiać...

dqprio4pygfv875f.png zrz6anlieenmishw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2014, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chyba też dopiero jutro, bo dzisiaj się go nie doczekam. Wróci gdzieś za 2h a ja już zasypiam na siedząco :D

• Maniuś Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2014, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane ja tez bym sie juz do mojego Piotrusia przytulila,ale jestem jeszcze w pracy:(do 23...ale za to on mi juz napewno grzeje miejsce w naszym lozeczku:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2014, 21:31

Ania07 lubi tę wiadomość

zrz69vvjbeicd46f.png
    Synek 19.08.2015 ❤️
    Synek 05.05.2017 ❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2014, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melula wrote:
    A mój nigdy nie był romantykiem. Zero kwiatów, zero prezentów z zaskoczenia, zero kolacji czy wieczornych spacerów... Ale tak było od początku, więc teraz nie mogę się czepiać...

Faceci zazwyczaj nie są romantykami. Mój zawsze mówi, że ja się za dużo "tasiemców" naoglądam (czyt.telenoweli :D) i później marudzę :D
    Ale przylepa z niego jest :D

AgaBC, Misty87 lubią tę wiadomość

• AgaBC Znajoma

Wysłany: 24 stycznia 2014, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melula wrote:
    Nie martw się. Faceci tak mają. Ja kwiaty od mojego dostałam kilka razy w ciągu 10 lat. Ale, że mi to zwisa... Jakoś nigdy nie przepadałam za kwiatami ciętymi. A prezenty raczej konsultuje, więc zaskoczeniem nie są. Zamiast kolacji, to sama wolę kino, albo jakąś komedię w teatrze i mój małż na szczęście też :)

• Milcia Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2014, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój też nie jest romantykiem. I zawsze się śmieje, że u niego gra wstępna, to mogłaby trwać nawet nie dwie minuty. A ja bym tak chciała romantyczną atmosferę ;)

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • Misty87 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2014, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wrote:
    Ja bym też się chciała poprzytulać, ale właśnie wrócił z naszego nowego M bardzoo zmęczony i nie chcę go ciągnąć do wyrka. Ale zrobił mi dzisiaj niespodziankę :) Mam dziś imieniny i kupił mi przepięknego storczyka :) A ja je uwielbiam :)
    Ah ja też uwielbiam storczyki :) mężuś mi kupił kilka bez okazji, bo wie, że lubię, a on uwielbia wydawać kasiorkę :D
    Mi dziś wreszcie skoczyła temp z 36,5 na prawie 37, zobaczymy czy się utrzyma, bo czekam na ovu jak na zbawienie :)
    Moja kumpela ma prawie miesięcznego synka i mam okazję przynajmniej trochę bardziej 'obyć' się z takim maleństwem, bo praktycznie niańczę go od pierwszych dni :D
    Trochę odbieram to jako taka lekcja na najbliższą przyszłość! Myślicie, że coś w tym jest?
    Poza tym moja bratowa w lipcu też będzie miała maleństwo :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2014, 21:39

Chłopcy 1jajowi,1ow i 1kosm, cc 32+5,waga 1880g i 1670g.
    1usahdgeb3da0ojs.png
  • AgaBC Znajoma

Wysłany: 24 stycznia 2014, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania07 wrote:
    Faceci zazwyczaj nie są romantykami. Mój zawsze mówi, że ja się za dużo "tasiemców" naoglądam (czyt.telenoweli :D) i później marudzę :D
    Ale przylepa z niego jest :D
    Heheheheheheh :D Dobre.... Już lubię tego Twojego faceta. Mój mi jeszcze mówi, że jak coś od niego chcę, to żebym mu powiedziała, a nie kazała się domyślać... bo on duch święty nie jest... W sumie racja :P

• Melula Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2014, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jak wogóle to dostaję prezenty praktyczne, a ponieważ raczej droższe to starczają na kilka okazji. Kwiatów nie dostaję, nawet w doniczce. A kolacje, kino, teatr - wg mojego męża szkoda kasy... Ale to wiedziałam jak "brałam"

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2014, 21:43

dqprio4pygfv875f.png zrz6anlieenmishw.png
  • Misty87 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2014, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo facetom trzeba wszystko łopatologicznie tłumaczyć :D

Ania07, AgaBC lubią tę wiadomość

1usahdgeb3da0ojs.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2014, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dokładnie. Ja nieraz nic nie mówię, ale moje zachowanie samo w sobie na coś wskazuje, a on nie reaguje. A już mam w myślach, że czemu on się nie domyśli o co chodzi. A jak potem przychodzi co do czego, to mi mówi, że czemu mu nie powiem wprost, bo on nie wie co się dzieje.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2014, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lepiej bym tego nie ujęła Misty! :D

Misty87, AgaBC lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2014, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    <3
    Jak wam wieczorek mija ?

• Misty87 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2014, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszyscy faceci pod tym względem mogą sobie ręce podać!
    Milcia, u nas to samo :D my kobietki to się fochamy, ale tym sposobem chcemy żeby facet się domyślił i przeprosił. Mój wtedy po prostu idzie spać, na drugi dzień twierdzi, że przecież nie odzywałam się :D czasami to ręce opadają :)

Ania07 lubi tę wiadomość

1usahdgeb3da0ojs.png
  • AgaBC Znajoma

Wysłany: 24 stycznia 2014, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty87 wrote:
    Bo facetom trzeba wszystko łopatologicznie tłumaczyć :D
    Łopatologicznie, po kolei i nie omijać żadnego punktu :) I wtedy wszystko działa jak należy. :)

Dobranoc dziewczyny :)

Ania07 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2014, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty87 wrote:
    Wszyscy faceci pod tym względem mogą sobie ręce podać!
    Milcia, u nas to samo :D my kobietki to się fochamy, ale tym sposobem chcemy żeby facet się domyślił i przeprosił. Mój wtedy po prostu idzie spać, na drugi dzień twierdzi, że przecież nie odzywałam się :D czasami to ręce opadają :)

Ooo to to to :D mój identycznie! a jaki zdziwiony :D

Misty87 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2014, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ubiegłym roku zmieniłam CHŁOPAKA na MĘŻA i zauważyłam znaczny spadek wydajności działania, w szczególności w aplikacjach KWIATY i BIŻUTERIA, które działały dotychczas bez zarzutu w CHŁOPAKU. Dodatkowo MĄŻ - widocznie samoistnie - odinstalował kilka bardzo wartościowych programów takich, jak ROMANS i ZAINTERESOWANIE, a w zamian zainstalował zupełnie przeze mnie nie chciane aplikacje KOMPUTER i SPORT. ROZMOWA nie działa zupełnie, a aplikacja SPRZĄTANIE DOMU po prostu zawiesza system. Uruchamiałam aplikacje wsparcia KŁÓTNIA, aby naprawić problem, ale bezskutecznie.

Desperatka

Droga Desperatko!
    Pragniemy na wstępie zwrócić Twoją uwagę, iż CHŁOPAK jest pakietem rozrywkowym, podczas, gdy MĄŻ jest systemem operacyjnym.

Spróbuj wprowadzić komendę C:\\MYSLALAM_ZE_MNIE_KOCHASZ, włączyć ŁZY, oraz zainstalować WINĘ. Jeżeli wszystko zadziała jak powinno, MĄŻ powinien automatycznie włączyć aplikacje BIŻUTERIA i KWIATY.

Pamiętaj jednak, że nadużywanie tych aplikacji może doprowadzić MĘŻA do wystąpienia błędów GROBOWA_CISZA, lub PIWO.

PIWO jest bardzo nieprzyjemnym programem, który w pewnych sytuacjach może włączyć plik GLOSNE_CHRAPANIE.MP3. Cokolwiek byś robiła, pamiętaj jednak, żeby nie instalować TEŚCIOWEJ.

Serwis techniczny

Misty87, Driada0102, Maniuś, Macierzanka:), Fidelissa, kasia_czarna, wirbażka, Bursztynka, Little Frog, Kaśka28, Lili266 lubią tę wiadomość

‹‹ 244 245 246 247 248 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ