Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja bym też się chciała poprzytulać, ale właśnie wrócił z naszego nowego M bardzoo zmęczony i nie chcę go ciągnąć do wyrka. Ale zrobił mi dzisiaj niespodziankę Mam dziś imieniny i kupił mi przepięknego storczyka A ja je uwielbiam
Ania07, Driada0102 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa od mojego mężulka jeden jedyny raz dostałam kwiaty przy zaręczynach i raz różyczkę podczas miodowego tygodnia nad morzem. O moich urodzinach zapomniał, a imienin raczej nie obchodzę więc wybaczyłam Mówiłam mu, że po ślubie lepiej żeby pamiętał o takich rzeczach, bo będzie foch jak pas startowy
Kiedyś bardziej się starał, zabierał mnie w różne miejsca, robił śniadania do łóżka, romantyczne kolacje przy świecach, a teraz? mogę zapomniećAgaBC, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Ania07 wrote:Ja od mojego mężulka jeden jedyny raz dostałam kwiaty przy zaręczynach i raz różyczkę podczas miodowego tygodnia nad morzem. O moich urodzinach zapomniał, a imienin raczej nie obchodzę więc wybaczyłam Mówiłam mu, że po ślubie lepiej żeby pamiętał o takich rzeczach, bo będzie foch jak pas startowy
Kiedyś bardziej się starał, zabierał mnie w różne miejsca, robił śniadania do łóżka, romantyczne kolacje przy świecach, a teraz? mogę zapomnieć
A co do przytulania, to może jutro, bo dzisiaj małż nosem podłogę ze zmęczenia rysuje. Nawet na pianinie poćwiczyć biedaczek nie ma siły, a to znaczy, że z nim bardzo źle.Ania07 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej kochane ja tez bym sie juz do mojego Piotrusia przytulila,ale jestem jeszcze w pracy:(do 23...ale za to on mi juz napewno grzeje miejsce w naszym lozeczku:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2014, 21:31
Ania07 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMelula wrote:A mój nigdy nie był romantykiem. Zero kwiatów, zero prezentów z zaskoczenia, zero kolacji czy wieczornych spacerów... Ale tak było od początku, więc teraz nie mogę się czepiać...
Faceci zazwyczaj nie są romantykami. Mój zawsze mówi, że ja się za dużo "tasiemców" naoglądam (czyt.telenoweli ) i później marudzę
Ale przylepa z niego jestAgaBC, Misty87 lubią tę wiadomość
-
Melula wrote:A mój nigdy nie był romantykiem. Zero kwiatów, zero prezentów z zaskoczenia, zero kolacji czy wieczornych spacerów... Ale tak było od początku, więc teraz nie mogę się czepiać...
-
Milcia wrote:Ja bym też się chciała poprzytulać, ale właśnie wrócił z naszego nowego M bardzoo zmęczony i nie chcę go ciągnąć do wyrka. Ale zrobił mi dzisiaj niespodziankę Mam dziś imieniny i kupił mi przepięknego storczyka A ja je uwielbiam
Mi dziś wreszcie skoczyła temp z 36,5 na prawie 37, zobaczymy czy się utrzyma, bo czekam na ovu jak na zbawienie
Moja kumpela ma prawie miesięcznego synka i mam okazję przynajmniej trochę bardziej 'obyć' się z takim maleństwem, bo praktycznie niańczę go od pierwszych dni
Trochę odbieram to jako taka lekcja na najbliższą przyszłość! Myślicie, że coś w tym jest?
Poza tym moja bratowa w lipcu też będzie miała maleństwoWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2014, 21:39
-
Ania07 wrote:Faceci zazwyczaj nie są romantykami. Mój zawsze mówi, że ja się za dużo "tasiemców" naoglądam (czyt.telenoweli ) i później marudzę
Ale przylepa z niego jest -
a jak wogóle to dostaję prezenty praktyczne, a ponieważ raczej droższe to starczają na kilka okazji. Kwiatów nie dostaję, nawet w doniczce. A kolacje, kino, teatr - wg mojego męża szkoda kasy... Ale to wiedziałam jak "brałam"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2014, 21:43
-
No dokładnie. Ja nieraz nic nie mówię, ale moje zachowanie samo w sobie na coś wskazuje, a on nie reaguje. A już mam w myślach, że czemu on się nie domyśli o co chodzi. A jak potem przychodzi co do czego, to mi mówi, że czemu mu nie powiem wprost, bo on nie wie co się dzieje.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wszyscy faceci pod tym względem mogą sobie ręce podać!
Milcia, u nas to samo my kobietki to się fochamy, ale tym sposobem chcemy żeby facet się domyślił i przeprosił. Mój wtedy po prostu idzie spać, na drugi dzień twierdzi, że przecież nie odzywałam się czasami to ręce opadająAnia07 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMisty87 wrote:Wszyscy faceci pod tym względem mogą sobie ręce podać!
Milcia, u nas to samo my kobietki to się fochamy, ale tym sposobem chcemy żeby facet się domyślił i przeprosił. Mój wtedy po prostu idzie spać, na drugi dzień twierdzi, że przecież nie odzywałam się czasami to ręce opadają
Ooo to to to mój identycznie! a jaki zdziwionyMisty87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyW ubiegłym roku zmieniłam CHŁOPAKA na MĘŻA i zauważyłam znaczny spadek wydajności działania, w szczególności w aplikacjach KWIATY i BIŻUTERIA, które działały dotychczas bez zarzutu w CHŁOPAKU. Dodatkowo MĄŻ - widocznie samoistnie - odinstalował kilka bardzo wartościowych programów takich, jak ROMANS i ZAINTERESOWANIE, a w zamian zainstalował zupełnie przeze mnie nie chciane aplikacje KOMPUTER i SPORT. ROZMOWA nie działa zupełnie, a aplikacja SPRZĄTANIE DOMU po prostu zawiesza system. Uruchamiałam aplikacje wsparcia KŁÓTNIA, aby naprawić problem, ale bezskutecznie.
Desperatka
Droga Desperatko!
Pragniemy na wstępie zwrócić Twoją uwagę, iż CHŁOPAK jest pakietem rozrywkowym, podczas, gdy MĄŻ jest systemem operacyjnym.
Spróbuj wprowadzić komendę C:\\MYSLALAM_ZE_MNIE_KOCHASZ, włączyć ŁZY, oraz zainstalować WINĘ. Jeżeli wszystko zadziała jak powinno, MĄŻ powinien automatycznie włączyć aplikacje BIŻUTERIA i KWIATY.
Pamiętaj jednak, że nadużywanie tych aplikacji może doprowadzić MĘŻA do wystąpienia błędów GROBOWA_CISZA, lub PIWO.
PIWO jest bardzo nieprzyjemnym programem, który w pewnych sytuacjach może włączyć plik GLOSNE_CHRAPANIE.MP3. Cokolwiek byś robiła, pamiętaj jednak, żeby nie instalować TEŚCIOWEJ.
Serwis technicznyMisty87, Driada0102, Maniuś, Macierzanka:), Fidelissa, kasia_czarna, wirbażka, Bursztynka, Little Frog, Kaśka28, Lili266 lubią tę wiadomość