Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDriada0102 wrote:Mój chłop to cud malina
Na zakupy pójdzie, obiad zrobi
Ja zaś mam sprzątać, robić pranie i kanapki nam do pracy
Ewel zadzwoń do niego jeszcze raz. Jak wiem, że mój ma wrócić do domu, a go nie ma to wariuje w domu
-
Driada0102 wrote:Mój chłop to cud malina
Na zakupy pójdzie, obiad zrobi
Ja zaś mam sprzątać, robić pranie i kanapki nam do pracy
Driada0102 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
A wiecie co, ja przeglądam forum, leżę w łóżeczku, bo czuję, że jakieś przeziębienie mnie goni i koło siebie mam paczkę laysów i delicje. I właśnie się zczaiłam, że jem je na zmianę. Jak to nie ciąża to chyba jestem nienormalna
Kaśka28, Misty87 lubią tę wiadomość
-
Ja przed zaczęciem starań zrobiłam na toxo i różyczkę. Do tego morfologia, mocz i TSH.
PS. Genialny smak - najpierw jem delicję wiśniową a potem zagryzam ją laysem ostro paprykowymWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2014, 19:29
Ida, Macierzanka:), Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztynka wrote:A wiecie co, ja przeglądam forum, leżę w łóżeczku, bo czuję, że jakieś przeziębienie mnie goni i koło siebie mam paczkę laysów i delicje. I właśnie się zczaiłam, że jem je na zmianę. Jak to nie ciąża to chyba jestem nienormalna
A moze juz fasolinka jest -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:ja jestem jestem:D a jak sie czucjesz Ewelina?
Pobolewa tylko podrzusze bardziej takie ciagniecie no i piersi ale da sie wytrzymac -
Kurcze zazdroszcze ci ale tez ciesze sie z calego serducha ze wam sie udalo po tak dlugim czasie:D moze i nam sie uda zaniedlugo:D
Ewelina23 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:Kurcze zazdroszcze ci ale tez ciesze sie z calego serducha ze wam sie udalo po tak dlugim czasie:D moze i nam sie uda zaniedlugo:D
Za was wszystkie trzymam Bardzo chce zebyscie mogly sie cieszyc fasolinka .Macierzanka:) lubi tę wiadomość
-
Ida wrote:A robiłyście badania na toksplazmozę zanim zaczęłyście się starać? Jak to jest?
Ja nie robilam jeszcze zadnych badan po prostu do tej pory myslalam co ma byc to bedzie dopiero tak od kilku cykli obserwuje swoje cialo ale pojdziemy na badania....powiem wam ze strasznie sie ich boje dlatego tak je odwlekam...niestety mam podstawy myslec ze moga nie wyjsc dobrzeDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jakby co to będę się dzielić Ale nie nastawiam się, bo nie wierzę, że może się udać.
Zanim wzięłam anty na przeczekanie do zaczęcia starań aby wyciszyć na chwilę PCOwate jajniki, to zrobiłam badania.
8dc - FSH 8,23 i LH 10,85 (te chyba nie najgorsze, stosunek 1,3 w kierunku PCO)
12dc - estradiol 31,73 (chyba powinien być większy)
19dc - progesteron 0,64 (czyli tyle co kotek napłakał)
Teraz mam duphaston czyli progesteron od 19 do 25 dc. Ginka mi powiedziała, że ma on pomóc podtrzymać ewentualną ciążę, albo wywołać okres.
No jak to mówią są dwa uda liczę na to pierwsze udo...
Może po anty obudzą się głodne, ja nawet bliźniaki przyjmę na klatę! -
No widzisz jak tu u nas dobrze:D
a powiedzcie mi czy wasz facet bierze tez kwas foliowy? wlasnie skakalam po forum i akurat ktos o to zapytal:DDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️