X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
Odpowiedz

Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2014, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O tej porze? :D wow widzę, że zachcianki są :)
    W sumie to ja bym jakieś kfc zaliczyła, ale nie ma nigdzie w pobliżu :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2014, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania07 wrote:
    O tej porze? :D wow widzę, że zachcianki są :)
    W sumie to ja bym jakieś kfc zaliczyła, ale nie ma nigdzie w pobliżu :(
    no na zachcianki to chyba za wczenie nie ??

Zglodnialam cos :D
    tez bym zjadla kfc :D ostatnio sama zjadlam calego mega boxa :D
    Ja nie mialam na poczatku tak ze nie moglam jest ze robilo mi sie niedobrze na zapach jedzenia

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2014, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lece bo zasne na kanapie :D
    Dobranoc <3
    Do jutra

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2014, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wypoczywaj Kochana, spokojnej nocy :)
    Do jutra i miłego weekendu <3

• sara_nar Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2014, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelino gratuluję zdjęcia fasolki:) Właśnie oglądam końcówkę Kogel-mogel i tak myślę, że ja na wieść o ciąży płakałabym ale ze szczęścia, a studia nie zając.
    Z mężem pogodziliśmy się i było wyjątkowo miło.
    Dziewczyny, czy waga też ma wpływ na problemy z zajściem? Ja ciągle jestem na granicy niedowagi/wagi prawidłowej. Ogólnie to taki tadek niejadek jestem. Żeby coś zjeść muszę mieć na to naprawdę ochotę.
    Co do romantyzmu, mój M. raz chciał przygotować kolację przy świecach, miał to być dzień moich imienin, wtedy to chciał się oświadzyć. Ale dzień przed kupił pierścionek i nie mógł wytrzymać. Oświadczył się dzień przed planowanym i kolację szlag trafił. Kwiatów nie dostaję, bo powiedziałam mu, że takie cięte to wyrzucanie kasy.Pod choinkę dostałam piękny zestaw biżuterii i książkę "W oczekiwaniu na dziecko" :)
    Zmykam, bo rano z M. wyieramy się na giełdę, a ja straszny śioch jestem. Dobrej noc życzę.

Ewelina23 lubi tę wiadomość

relgh371g4so40bs.png
    klz9krhmiwshxnlc.png
  • alka89 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2014, 23:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka28 wrote:
    alka89 a moze ci sie spoznia wlasnie przez furagine,to moze byc calkiem mozliwe (ty pisalas ze to bierzesz nie?)

Hej dziewczyny .Dopiero wrocilam z pracy i biegiem do laptopa,zaraz nadrobie wszystko.

Kaska28,to na pewno nie przez furalgin bo dopiero od dzis go zaczelam brac,a @ nie mam dluzej,powinnam miec 16 stycznia

Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
    Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz.
  • alka89 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 00:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz przeczytalam,ale widze,ze juz tu nikogo nie ma ,to ja tez zmykam bo moj jutro wraca i musze rano wstac i ogarnac. Pa Kochane

Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
    Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz.
  • sara_nar Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 00:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze zasnąć nie mogę. Znalazłam skierowanie na badania od gin. które muszę zrobić przed wizytą w lutym: fT4, TSH, aTG, aTPO, oznaczenie miana IgM, IgG, Toksoplazmozy. Wszystkie na własny koszt, ok. 200zł. Czy orientuje się, któraś z was czy lekaż rodzinny może zlecić któreś z tych badań?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2014, 00:26

relgh371g4so40bs.png
    klz9krhmiwshxnlc.png
  • Fidelissa Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 00:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alka89 wrote:
    U mnie tez zapalenie...oprocz bakteri w moczu jakies nieciekawe krwinki,tak mi lekarz powiedzial,nie wiem o co chodzi...moze furalgin pomoze i zurawina...
    Alka89 sprawdź czy mozna furagin jak sie starasz o bebe...bo cos sobie przypominam,ze nie....

qq87j44jhto0od0f.png

• Fidelissa Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 01:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrnełam do końca z czytaniem zeległości;)) Ewelinka gratulacje potwierdzenia u gin i pierwszego zdjecia:)) pozytywnie zazdroszczę:)) witam serdecznie Nowe Staraczki:)) razem raźniej:)) bursztyn- cos czuje, że będzie dobrze:)) kasiu28 , Macierzanka i frogg miałam wczoraj udostępnić wykresiec bo z tabletu sie nie da ale zasnęłam. Dziß znowu siedzę na tanie. Jak odpalę większego laptopa to udostępnienie. Ovu dzisiaj po wpisaniu tempke wyznaczyła mi ovu we wtorek czyli wtedy kiedy byłam u gin i ona widziała płyn. Czyli jest jakaś szansa.... Może..

qq87j44jhto0od0f.png

• Macierzanka:) Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 01:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Fasolinka ma 2mm dostalam zdjecie jest to 4tyd 6 dzien tak jak owu wyliczylo wszystko jest dobrze nastempna wizyta 12 lutego na bicie serduszka
    http://zapodaj.net/691f686914248.jpg.html

Wpadam do Was grubo po północy, ale to był wyjątkowo długi dzień :)

Dużo nas tu i fajnie :) I posty przeskakują jak szalone, dlatego czasem któryś ginie w gąszczu... ale ogarniam :D
    Ewelina Ty jesteś matką założycielką :) i zawsze jesteś tu obowiązkowo widziana ;)
    Zresztą ja to z każdą dziewczyną tutaj lubię gadać :)

A zdjęcie fantastyczne! Wyobraziłam sobie, że też takie mam...
    i stwierdzam, że ja będę chyba płakać ze wzruszenia całą ciążę, jak już w niej będę :)

Dobranoc :*

Ewelina23 lubi tę wiadomość

"Niepłodność to nie kara, uzdrowienie to nie czary"
    1237397y6kr97ild4.gif
  • Macierzanka:) Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 01:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka10222 wrote:
    Witam:):0
    u mnie bez zmian...
    szro buro i ponuro...

milego dnia zycze:)

a Ciebie to tutaj sto lat nie widziałam.
    Co u Ciebie?

"Niepłodność to nie kara, uzdrowienie to nie czary"
    1237397y6kr97ild4.gif
  • Fidelissa Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 01:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem dziś rozdrażniona i pokłóciłem się z moim M. Pracuś ze mnie)). Zrobiłam pyszna ogórkowà, mięso leży w marynacie, murzynek upiekłam ( w międzyczasie mój wyłączył mi piekarnik, który sie nagrzewał ii oto ta haja) ponieważ murzynek wyszedł płaski. Poszłam do łazienki i za ten czas góra sie spaliła. Ale nic to, rośnie mi zaczyn na drożdżowe, zrobię rano.

Mam wnioski następujące. Mój miesiąc dzieli się na kilka etapów.
    1. Uff, dostałam @. Koniec z czekaniem. Można pić alkohol:) serki pleśniowe, jajko na miękko.
    2 zaczyna się odliczanie, obserwowanie śluzu.
    3.śluz jest, testowanie. Zmuszanie do serduszkowania
    4.monitoring-czy była ta ovu czy nie?
    5.uff,była. Czy w dobrym momencie były serduszka .? Uff tak w dobrym
    6.uwazam co jem. Czuje u siebie milion objawów. Ovu pisze , że na 99procent a tu @ przychodzi.....

Jestem zmęczona. Chyba w przyszłym miesiącu nie idę do gin. Muszę psychicznie odpocząć. Na karku czuję oddech dwóch kuzynek które też się starają i siostry. Wszystkie młodsze. Dwie już mają dzieci. Oczekiwania otoczenia mnie dobijają....

qq87j44jhto0od0f.png

• kasia_czarna Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 01:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Fidelissa dlugo sie staracie o bejbe??? ja dopiero 2 miesiac.. ale juz mam takie cisnienie ze szok... moja przyjaciola zaszla w ciaze juz drugie bejbe bedzie miala a ja nadal nic:(

• Fidelissa Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 01:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny któreś pisały o zapaleniu pęcherza po serduszkowaniu. Sprawdżcie sobie. Ale może takie same objawy dawać toksoplazmoza albo cytomegalii. Może to to? Pozdrawiam dobranockowo

qq87j44jhto0od0f.png

• Fidelissa Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 01:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia czarna tak świadomie z wykrese. Od września. Dwa razy wydawało się że już...strasznie bolesne rozczarowanie....

qq87j44jhto0od0f.png

• kasia_czarna Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 01:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam taka wielka nadzieje ze 31.01 to ten dzien...

• kasia_czarna Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 01:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kolezanka z pracy sie starala od wrzesnia i teraz 15 stycz. na swoje urodziny dowiedziala sei ze jest w ciazy... tak sie cieszylam razem z nia i tak jej zazdroszcze ....

• kasia_czarna Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 01:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja chyba oszaleje z radosci jak zajde w ciaze

• Fidelissa Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 01:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jakoś dostaję @ albo na weselu albo chrzcinach albo weekendzie rodzinnym gdzie biegają dzieci... 8-9 lutego jedziemy na urodziny chrześniaka. Cieszę sie że to nie 5-7 bo już będę w trakcie @ i to oczekiwanie i rozczarowanie odbędzie sie przed wyjazdem...chore prawda?:)!

qq87j44jhto0od0f.png

‹‹ 246 247 248 249 250 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ