Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fidelissa, właśnie się zastanawiałam czy dałaś radę z tym wykresem No więc czekamy dalej
Sara, ja ostatnio za badania zabuliłam ponad 2 stówy. Możesz rodzinnego zapytać, ale wątpię.
kasia_czarna pamiętaj, że nawet w pełni zdrowe pary starają się przeważnie do 3 cykli. Życzę powodzenia i całego mnóstwa spokoju i cierpliowści
Rany, kładę się bo już na oczy nie widzę, a siedzę dalej
Jutro z Wami pogadam!
pa :* -
Dzień dobry w sobotę. Ja już nie mogę spać, a tak marzyłam przez cały tydzień o weekendzie.
U mnie tempka bez zmiany. Może ja po prostu jestem stałotemperaturowa wczoraj wieczorem testowałam termometr pod pachą i umie wskazywać inną tempkę. Mam taki szklany.
Ewelina, ja to liczę że przyjęłam Twoje wiruski, w końcu to wiruski matki założycielki! A tak szczerze to byłby to niesamowity fart w pierwszym cyklu starań. Tak racjonalnie to w to nie wierzę. Ale emocjonalnie to w każdym objawie mojego ciała szukam oznak ciąży. Jak ja przeżyję weekend do wtorkowego testowania?????Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Widzę, że tu sporo z nas chyba na bezsenność cierpi. Ze mnie ostatnio zrobił się okropny śpioch. Już o 21 oczy mi się zamykają, ale staję na rzęsach, żeby to przetrzymać (bo później budzę się wcześnie rano), o 7 mąż wstaje i w sumie się przebudzam, ale aż do 9 ciężko mi jest dojść do siebie...
Bursztynko, pomyśl sobie, że to już kilka dni (ja wiem, że te dni trzymają najbardziej w napięciu). Trzymam mocno kciuki, cierpliwości!
Ja jak zajdę w ciążę to chyba też będę na przemian płakać i się śmiać....i tak przez pozostałe 8 miesięcy -
Czesc dziewczynki moje kochane ja tez juz nie spie od 8 a zawsze sobie mowie ze w weekend spie do oporu,no ale...
Ewelinko to nie jest tak ze Cie nie zauwazamy,tylko te posty tak leca ze czasem zsnim cos napisze to juz sie pojawia z 5-6 nowych i mozna je przegapic:)zostan tu z nami i slij wiruski:)
Ciesze sie ze jest nas tu tyle:)
Zobaczycie kochane ze ten rok jest nasz,wszystkie zaciazymy,czuje to "w moczu"haha:)milego weekendu zycze:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2014, 09:06
Ewelina23, Fidelissa, Macierzanka:), karmela85 lubią tę wiadomość
-
hejka kochane to tak jak ja w weekend obiecuje sobie że pośpia a tu 6 rano i spać się nie chce hehe ciasto upieczone,pranie się robi,zakupy zrobione, zaraz biorę się za sałatkę ! hahahha perfekcyjna pani domu, mam nadzieję że Ewelina nas zarazi złotm strzałem i niedługo dojdzie perfekcyjna przyszła mama
miłego dnia Kochane! :*Fidelissa, Macierzanka:), karmela85 lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczynki ja tylko na chwilke
Milcia wrote:Ja dzisiaj też miałam niespokojna noc. Co chwilę się budziłam.
Ja mialam to samo do tego nie umialam znalezc sobie miejsca i kzyże mnie boląDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Witajcie. Wiem, ze pewnie będę zadawała głupie pytania, ale jestem tu od wczoraj i jestem kompletnie do tylu. Postaram sie szybko uczyć by nie meczyc Was bzdurami. Powiedzcie mi co może oznaczać spadek temperatury aż o jeden stopień w 6 dniu po owulacji?
-
paula2704 wrote:Witajcie. Wiem, ze pewnie będę zadawała głupie pytania, ale jestem tu od wczoraj i jestem kompletnie do tylu. Postaram sie szybko uczyć by nie meczyc Was bzdurami. Powiedzcie mi co może oznaczać spadek temperatury aż o jeden stopień w 6 dniu po owulacji?
Witaj kochana po pierwsze nie ma glupich pytan sa tylko glupie odpowiedzi
a co do tego spadku to zalezy jak sie bedzie dalej syt rozwijac ale gdziesz czytalam ze mogloby to byc objawem zagniezdzenia ale nie jestem pewna wiec spokojnie czekaj na rozwuj sytuacji:Dpaula2704 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnysara_nar wrote:Jeszcze zasnąć nie mogę. Znalazłam skierowanie na badania od gin. które muszę zrobić przed wizytą w lutym: fT4, TSH, aTG, aTPO, oznaczenie miana IgM, IgG, Toksoplazmozy. Wszystkie na własny koszt, ok. 200zł. Czy orientuje się, któraś z was czy lekaż rodzinny może zlecić któreś z tych badań?
Myślę, że jak poprosisz lekarza rodzinnego to Ci zleci te badania i nie będziesz musiała płacić. Bynajmniej u mnie tak jest. Nigdy mi nie robi problemów -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-