X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
Odpowiedz

Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)

Oceń ten wątek:
  • santoocha Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej staraczki!
    U mnie dziś dziwna noc, śniło mi się, że latam, i że zrobiłam test ciążowy- było 5 kresek! Czworaczki? ;D
    Siedzę w pracy, mróz -17st, męczy mnie delikatne zapalenie pęcherza.
    Kupiłam sobie wczoraj żuravit, bo mało co można w 1 trymestrze ciąży i podczas starań. Nie chcę brać czegoś niedozwolonego w momencie owulacji. Wściekłabym się, gdyby przez jakąś furaginę np nie zagnieździła się fasolka... :(
    Miłego weekendu!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2014, 11:49

Fidelissa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fidelissa wrote:
    i ten Ewelinko:))
    kochana ja mam od 2 dni ochote na ogorkowa :)

Owy pokazuje na ile procent mozna zrobic test a nie ze jest sie na tyle w ciazy :)
    robisz testy owulacyjne ???
    obierz sobie metode co dwa dni <3 a jak juz widzisz sluz plodny to codziennie i najlepiej kilka dni po owulce to moja rada ale nie musisz jej stosowac oczywiscie ja w tym cyklu sobie tak obralam i jest efekt .
    buzka bedzie dobrze

Ida, Fidelissa lubią tę wiadomość

• Fidelissa Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no kochane czas sie ubrac i do miasta:))
    odezwe sie wieczorem...juz mi troche lepiej:))

a propos murzynka to jest pyszny nie wiem jakim cudem:))

qq87j44jhto0od0f.png

• Fidelissa Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    kochana ja mam od 2 dni ochote na ogorkowa :)

Owy pokazuje na ile procent mozna zrobic test a nie ze jest sie na tyle w ciazy :)
    robisz testy owulacyjne ???
    obierz sobie metode co dwa dni <3 a jak juz widzisz sluz plodny to codziennie i najlepiej kilka dni po owulce to moja rada ale nie musisz jej stosowac oczywiscie ja w tym cyklu sobie tak obralam i jest efekt .
    buzka bedzie dobrze

ok dzieki za rade, sprobuje:))
    w końcu musi kiedys wyjśc, prawda?:))

Ewelina23 lubi tę wiadomość

qq87j44jhto0od0f.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fidelissa wrote:
    no kochane czas sie ubrac i do miasta:))
    odezwe sie wieczorem...juz mi troche lepiej:))

a propos murzynka to jest pyszny nie wiem jakim cudem:))
    Milego dnia <3

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fidelissa wrote:
    ok dzieki za rade, sprobuje:))
    w końcu musi kiedys wyjśc, prawda?:))
    Pewnie . zaciskam piastki

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fidelissa wrote:
    a wiecie,ze mam szanse na bliźniaki? moja mama jest blizniaczka a jej mama urodziła jeszcze trojaczki ale nie przeżyły niestety...

santoocha wrote:
    Hej staraczki!
    U mnie dziś dziwna noc, śniło mi się, że latam, i że zrobiłam test ciążowy- było 5 kresek! Czworaczki? ;D

To może luty miesiącem mnogich ciąż :):):) Ale, że czworaczki?! Hehehehe :D:D:D

• Fidelissa Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to zmykam:)) miłego zimowego leniuchowania

Ewelina23 lubi tę wiadomość

qq87j44jhto0od0f.png

• Fidelissa Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog wrote:

nie nie, czworaczki odstapie ale blizniaczki...moze?:))

qq87j44jhto0od0f.png

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wyrabiam. Zanim zacznę cytować, dodam coś od siebie, pomyślę czy ok i wyślę, to już pojawia się następne kilka postów. Szkoda, że strona się tak często nie odświeża sama jak np. w facebooku....

Fidelissa, Ewelina23, Ania07 lubią tę wiadomość

• Fidelissa Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    do zobaczenia wieczorem:)

qq87j44jhto0od0f.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog wrote:
    mnie gin uspokoil wczoraj ze widzi jeden pecherzyk . :)
    Dobrze na poczatek jedno . Chciala bym ogolnie miec 2 dzieci a tak dwujka odrazu za szybko .
    chciala bym miec conajmiej 3 lata max 4 roznicy

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fidelissa wrote:
    do zobaczenia wieczorem:)
    do sklikania :)

• anka17189 Przyjaciółka

Wysłany: 25 stycznia 2014, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Kochana bo mierzylas tempke wczoraj o 10.30 i dlatego taka wysoka ja bym ja usunela z wczoraj . Jestes po owulce wiec spokojnie mozesz usunac :)

a widzisz zapomniałam ze powinnam mierzyć tem. o tej samej porze... a co kwestii brania przez meżczyzne kwasu foliowego to udało mi sie mojego męża namówić zeby zażywał go wraz ze mną. oczywiście było podstawowe pytanie czy coś mi sie stanie itp... eh mentalność mężczyzn jest zabawna :):):)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2014, 11:57

"Bo każdy z nas ma takie marzenie,
    za którego spełnienie oddał by wszystko"

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2014, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog wrote:
    Nie wyrabiam. Zanim zacznę cytować, dodam coś od siebie, pomyślę czy ok i wyślę, to już pojawia się następne kilka postów. Szkoda, że strona się tak często nie odświeża sama jak np. w facebooku....
    no powinna :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny,przeżyłam wczoraj koszmar.Taki ból podbrzusza jak nigdy w życiu.Myslałam,że bez szpitala się nie obędzie...Martwię się :/

• Little Frog Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja póki co jeszcze się nie staram....tzn ja się staram cały czas, ale mój mąż wstrzymał swoje starania do czerwca (lub do odwołania). Także jestem zwarta i gotowa w każdej chwili. Mi też by taka dwójeczka wystarczyła i myślę, że już bym nie męczyła męża o więcej....chociaż kto wie... Poza tym z mężem ustalaliśmy, że 2 to ok, ale 3 to takie "awaryjne, w razie wypadku przy pracy" :D:D Hehehe... Ale z każdego będziemy się cieszyć :):)

Ewelina23, Ania07, Fidelissa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anka17189 wrote:
    a widzisz zapomniałam ze powinnam mierzyć tem. o tej samej porze... a co kwestii brania przez meżczyzne kwasu foliowego to udało mi sie mojego męża namówić zeby zażywał go wraz ze mną. oczywiście było podstawowe pytanie czy coś mi sie stanie itp... eh mentalność mężczyzn jest zabawna :):):)
    ja mojemu kupilam wellmen a on do mnie a po co na co mi to ale bral miesiac i teraz mowi yes nie musze juz brac

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czarna164 wrote:
    Dziewczyny,przeżyłam wczoraj koszmar.Taki ból podbrzusza jak nigdy w życiu.Myslałam,że bez szpitala się nie obędzie...Martwię się :/
    mocno tak bolalo . ale co czulac takie prondy ??
    jestes po owulce ???

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2014, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog wrote:
    Ja póki co jeszcze się nie staram....tzn ja się staram cały czas, ale mój mąż wstrzymał swoje starania do czerwca (lub do odwołania). Także jestem zwarta i gotowa w każdej chwili. Mi też by taka dwójeczka wystarczyła i myślę, że już bym nie męczyła męża o więcej....chociaż kto wie... Poza tym z mężem ustalaliśmy, że 2 to ok, ale 3 to takie "awaryjne, w razie wypadku przy pracy" :D:D Hehehe... Ale z każdego będziemy się cieszyć :):)
    pewnie ze tak szczerze to chciala bym miec chlopca pierwszego .
    ale zeby bylo zdrowe najwazniejsze :)

‹‹ 249 250 251 252 253 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ