Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej staraczki!
U mnie dziś dziwna noc, śniło mi się, że latam, i że zrobiłam test ciążowy- było 5 kresek! Czworaczki?
Siedzę w pracy, mróz -17st, męczy mnie delikatne zapalenie pęcherza.
Kupiłam sobie wczoraj żuravit, bo mało co można w 1 trymestrze ciąży i podczas starań. Nie chcę brać czegoś niedozwolonego w momencie owulacji. Wściekłabym się, gdyby przez jakąś furaginę np nie zagnieździła się fasolka...
Miłego weekendu!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2014, 11:49
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFidelissa wrote:i ten Ewelinko:))
Owy pokazuje na ile procent mozna zrobic test a nie ze jest sie na tyle w ciazy
robisz testy owulacyjne ???
obierz sobie metode co dwa dni a jak juz widzisz sluz plodny to codziennie i najlepiej kilka dni po owulce to moja rada ale nie musisz jej stosowac oczywiscie ja w tym cyklu sobie tak obralam i jest efekt .
buzka bedzie dobrzeIda, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Ewelina23 wrote:kochana ja mam od 2 dni ochote na ogorkowa
Owy pokazuje na ile procent mozna zrobic test a nie ze jest sie na tyle w ciazy
robisz testy owulacyjne ???
obierz sobie metode co dwa dni a jak juz widzisz sluz plodny to codziennie i najlepiej kilka dni po owulce to moja rada ale nie musisz jej stosowac oczywiscie ja w tym cyklu sobie tak obralam i jest efekt .
buzka bedzie dobrze
ok dzieki za rade, sprobuje:))
w końcu musi kiedys wyjśc, prawda?)Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fidelissa wrote:a wiecie,ze mam szanse na bliźniaki? moja mama jest blizniaczka a jej mama urodziła jeszcze trojaczki ale nie przeżyły niestety...
santoocha wrote:Hej staraczki!
U mnie dziś dziwna noc, śniło mi się, że latam, i że zrobiłam test ciążowy- było 5 kresek! Czworaczki?
To może luty miesiącem mnogich ciąż Ale, że czworaczki?! Hehehehe :D:D -
Nie wyrabiam. Zanim zacznę cytować, dodam coś od siebie, pomyślę czy ok i wyślę, to już pojawia się następne kilka postów. Szkoda, że strona się tak często nie odświeża sama jak np. w facebooku....
Fidelissa, Ewelina23, Ania07 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLittle Frog wrote:To może luty miesiącem mnogich ciąż Ale, że czworaczki?! Hehehehe :D:D
Dobrze na poczatek jedno . Chciala bym ogolnie miec 2 dzieci a tak dwujka odrazu za szybko .
chciala bym miec conajmiej 3 lata max 4 roznicy -
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:Kochana bo mierzylas tempke wczoraj o 10.30 i dlatego taka wysoka ja bym ja usunela z wczoraj . Jestes po owulce wiec spokojnie mozesz usunac
a widzisz zapomniałam ze powinnam mierzyć tem. o tej samej porze... a co kwestii brania przez meżczyzne kwasu foliowego to udało mi sie mojego męża namówić zeby zażywał go wraz ze mną. oczywiście było podstawowe pytanie czy coś mi sie stanie itp... eh mentalność mężczyzn jest zabawnaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2014, 11:57
"Bo każdy z nas ma takie marzenie,
za którego spełnienie oddał by wszystko"
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja póki co jeszcze się nie staram....tzn ja się staram cały czas, ale mój mąż wstrzymał swoje starania do czerwca (lub do odwołania). Także jestem zwarta i gotowa w każdej chwili. Mi też by taka dwójeczka wystarczyła i myślę, że już bym nie męczyła męża o więcej....chociaż kto wie... Poza tym z mężem ustalaliśmy, że 2 to ok, ale 3 to takie "awaryjne, w razie wypadku przy pracy" :D Hehehe... Ale z każdego będziemy się cieszyć
Ewelina23, Ania07, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanka17189 wrote:a widzisz zapomniałam ze powinnam mierzyć tem. o tej samej porze... a co kwestii brania przez meżczyzne kwasu foliowego to udało mi sie mojego męża namówić zeby zażywał go wraz ze mną. oczywiście było podstawowe pytanie czy coś mi sie stanie itp... eh mentalność mężczyzn jest zabawna
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle Frog wrote:Ja póki co jeszcze się nie staram....tzn ja się staram cały czas, ale mój mąż wstrzymał swoje starania do czerwca (lub do odwołania). Także jestem zwarta i gotowa w każdej chwili. Mi też by taka dwójeczka wystarczyła i myślę, że już bym nie męczyła męża o więcej....chociaż kto wie... Poza tym z mężem ustalaliśmy, że 2 to ok, ale 3 to takie "awaryjne, w razie wypadku przy pracy" :D Hehehe... Ale z każdego będziemy się cieszyć
ale zeby bylo zdrowe najwazniejsze