X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
Odpowiedz

Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    a cujesz ciagniecie w podbrzuszu ??
    Wczoraj tak,czułam jakby mi 20 kg do brzucha przywiązali i jakbym miała z tym ciężarem chodzić.Zadnego krwawienia nie było,to mnie pociesza.Tylko co ten ból może oznaczać?

basiulkaa_89 lubi tę wiadomość

• anka17189 Przyjaciółka

Wysłany: 25 stycznia 2014, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    trzymam kciuki <3

a dziękujemy :):)

"Bo każdy z nas ma takie marzenie,
    za którego spełnienie oddał by wszystko"

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2014, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czarna164 wrote:
    Wczoraj tak,czułam jakby mi 20 kg do brzucha przywiązali i jakbym miała z tym ciężarem chodzić.Zadnego krwawienia nie było,to mnie pociesza.Tylko co ten ból może oznaczać?
    No i jajnik prawy mnie kłuje i promieniuje do uda.

Ewelina23 lubi tę wiadomość

• Bursztynka Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anka17189 wrote:
    zabawni są myślą ze wystarczy tylko <3 :) a to nie na tym rzecz polega oni także się muszą przyczynić.... wczoraj tak naprawdę wprowadziłam rygor ze zaczynamy lepiej się odżywiać itp. hmmm ciekawa jestem ile wytrzyma bez piwka hehe

Ja mojemu mówię, że jak nic z tego teraz nie będzie to odstawia alko i kupię mu specjalne męskie witaminki. Chyba w to nie wierzy, że mogę taki zakaz wprowadzić :D

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czarna164 wrote:
    mialas w ciagu cyklu plamienia .
    Kiedy bylas ostatni raz u gina ??

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2014, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czarna164 wrote:
    No i jajnik prawy mnie kłuje i promieniuje do uda.
    ja mialam tak przed malpa ze czylam takie prady ciagniecia w podbrzuszu i bolal mnie tak dziwnie brzuch ale chwilowo i przestalo

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2014, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    mialas w ciagu cyklu plamienia .
    Kiedy bylas ostatni raz u gina ??
    17 stycznia wtedy pęcherzyk miał 20,3mm.Plamienia były,ale takie słabiutkie więc nie wiem do czego to przypiąć.Na dodatek od 3dni bolą mnie piersi przy pachwinach,ale często tak mam przed @.Jak myslisz co to może byc?Robiłam test w czwartek,ale to chyba za wcześnie.

• Bursztynka Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Bursztynka znow tempka dzis wysoka ??

Ewelina, ja już nie wiem, może jestem jakąś istotą stałotemperaturową i u mnie zawsze jest 37,2 ??? nigdy wcześniej nie mierzyłam temp dowcipnie.
    No a pisałam już, że wczoraj mierzyłam temp pod pachą żeby sprawdzić czy termometr potrafi pokazywać inne temp, no i była niższa niż 37,2.
    Wczoraj się wogóle strasznie nakręciłam, ale dziś daję na luz. Wolę się miło zaskoczyć niż niemiło rozczarować.

Ewelina23, Fidelissa lubią tę wiadomość

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • anka17189 Przyjaciółka

Wysłany: 25 stycznia 2014, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynka wrote:
    Ja mojemu mówię, że jak nic z tego teraz nie będzie to odstawia alko i kupię mu specjalne męskie witaminki. Chyba w to nie wierzy, że mogę taki zakaz wprowadzić :D

mój też nie wierzył dopóki się nie przekonał :):) jak nie chcą po dobroci to trochę trzeba z nimi radykalniej postępować ja np wczoraj rozmawiałam z nim i oboje stwierdziliśmy ze trzeba jeść zdrowiej i wg. natomiast po tej rozmowie mój łaskawy mąż zaczął sobie robić zupkę instant ja na to poczynanie że mieliśmy umowę i zabrałam jemu tą zupkę i znalazła się w toalecie :):) heh stwierdził ze jestem bardzo stanowcza :) ale jak na czymś komuś zależy to tak sie powinno dziac :) mam nadzieje ze z moim uporem sie doczekamy dziecka :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2014, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    ja mialam tak przed malpa ze czylam takie prady ciagniecia w podbrzuszu i bolal mnie tak dziwnie brzuch ale chwilowo i przestalo
    No mnie ten brzuch boli tak od tygodnia gdzies.Może z tego pęcherzyka zrobiła się torbiel i pękła?

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2014, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czarna164 wrote:
    17 stycznia wtedy pęcherzyk miał 20,3mm.Plamienia były,ale takie słabiutkie więc nie wiem do czego to przypiąć.Na dodatek od 3dni bolą mnie piersi przy pachwinach,ale często tak mam przed @.Jak myslisz co to może byc?Robiłam test w czwartek,ale to chyba za wcześnie.
    Pwenie ze na test za wczesnie szkoda ze nie mierzylas tempki wczesniej .
    Jestem dobrej mysli uwazaj na siebie

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2014, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czarna164 wrote:
    No mnie ten brzuch boli tak od tygodnia gdzies.Może z tego pęcherzyka zrobiła się torbiel i pękła?
    nie no pewnie pekl pecherzyk byla owulka bo tempka wysoka

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2014, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Pwenie ze na test za wczesnie szkoda ze nie mierzylas tempki wczesniej .
    Jestem dobrej mysli uwazaj na siebie
    Tepmkę mierzyła,ale nie wpisywałam.Oscylowała w granicch 36,5-36,6.Teraz podniosła się o ok. 0,3 stopnia.

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2014, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boli tak na wysokości macicy jak lekko ucisnę.

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2014, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynka wrote:
    Ewelina, ja już nie wiem, może jestem jakąś istotą stałotemperaturową i u mnie zawsze jest 37,2 ??? nigdy wcześniej nie mierzyłam temp dowcipnie.
    No a pisałam już, że wczoraj mierzyłam temp pod pachą żeby sprawdzić czy termometr potrafi pokazywać inne temp, no i była niższa niż 37,2.
    Wczoraj się wogóle strasznie nakręciłam, ale dziś daję na luz. Wolę się miło zaskoczyć niż niemiło rozczarować.
    Pewnie ze tak . a gdzie mierzysz tempke pod jezykiem czy w pochwie ??

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2014, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czarna164 wrote:
    Tepmkę mierzyła,ale nie wpisywałam.Oscylowała w granicch 36,5-36,6.Teraz podniosła się o ok. 0,3 stopnia.
    no to dobrze mierz tempke . nie rob narazie testu bo to okolo 8dpo wiec za wczenie .
    nie uciskaj brzucha

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2014, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki,zobaczymy co czas pokaże.W poniedziałek będę wiedziała więcej.
    Miłego dnia! :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2014, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czarna164 wrote:
    Dzieki,zobaczymy co czas pokaże.W poniedziałek będę wiedziała więcej.
    Miłego dnia! :)
    trzymam kciuki .
    Milego dnia <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2014, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lece i ja <3
    Milego dnia
    Zostawiam wiruski <3

• anka17189 Przyjaciółka

Wysłany: 25 stycznia 2014, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego dnia :)

‹‹ 251 252 253 254 255 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ