Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:a cujesz ciagniecie w podbrzuszu ??
basiulkaa_89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyczarna164 wrote:Wczoraj tak,czułam jakby mi 20 kg do brzucha przywiązali i jakbym miała z tym ciężarem chodzić.Zadnego krwawienia nie było,to mnie pociesza.Tylko co ten ból może oznaczać?
Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
anka17189 wrote:zabawni są myślą ze wystarczy tylko a to nie na tym rzecz polega oni także się muszą przyczynić.... wczoraj tak naprawdę wprowadziłam rygor ze zaczynamy lepiej się odżywiać itp. hmmm ciekawa jestem ile wytrzyma bez piwka hehe
Ja mojemu mówię, że jak nic z tego teraz nie będzie to odstawia alko i kupię mu specjalne męskie witaminki. Chyba w to nie wierzy, że mogę taki zakaz wprowadzić -
nick nieaktualnyczarna164 wrote:Wczoraj tak,czułam jakby mi 20 kg do brzucha przywiązali i jakbym miała z tym ciężarem chodzić.Zadnego krwawienia nie było,to mnie pociesza.Tylko co ten ból może oznaczać?
Kiedy bylas ostatni raz u gina ?? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:mialas w ciagu cyklu plamienia .
Kiedy bylas ostatni raz u gina ?? -
Ewelina23 wrote:Bursztynka znow tempka dzis wysoka ??
Ewelina, ja już nie wiem, może jestem jakąś istotą stałotemperaturową i u mnie zawsze jest 37,2 ??? nigdy wcześniej nie mierzyłam temp dowcipnie.
No a pisałam już, że wczoraj mierzyłam temp pod pachą żeby sprawdzić czy termometr potrafi pokazywać inne temp, no i była niższa niż 37,2.
Wczoraj się wogóle strasznie nakręciłam, ale dziś daję na luz. Wolę się miło zaskoczyć niż niemiło rozczarować.Ewelina23, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Bursztynka wrote:Ja mojemu mówię, że jak nic z tego teraz nie będzie to odstawia alko i kupię mu specjalne męskie witaminki. Chyba w to nie wierzy, że mogę taki zakaz wprowadzić
mój też nie wierzył dopóki się nie przekonał jak nie chcą po dobroci to trochę trzeba z nimi radykalniej postępować ja np wczoraj rozmawiałam z nim i oboje stwierdziliśmy ze trzeba jeść zdrowiej i wg. natomiast po tej rozmowie mój łaskawy mąż zaczął sobie robić zupkę instant ja na to poczynanie że mieliśmy umowę i zabrałam jemu tą zupkę i znalazła się w toalecie heh stwierdził ze jestem bardzo stanowcza ale jak na czymś komuś zależy to tak sie powinno dziac mam nadzieje ze z moim uporem sie doczekamy dziecka"Bo każdy z nas ma takie marzenie,
za którego spełnienie oddał by wszystko"
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyczarna164 wrote:17 stycznia wtedy pęcherzyk miał 20,3mm.Plamienia były,ale takie słabiutkie więc nie wiem do czego to przypiąć.Na dodatek od 3dni bolą mnie piersi przy pachwinach,ale często tak mam przed @.Jak myslisz co to może byc?Robiłam test w czwartek,ale to chyba za wcześnie.
Jestem dobrej mysli uwazaj na siebie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBursztynka wrote:Ewelina, ja już nie wiem, może jestem jakąś istotą stałotemperaturową i u mnie zawsze jest 37,2 ??? nigdy wcześniej nie mierzyłam temp dowcipnie.
No a pisałam już, że wczoraj mierzyłam temp pod pachą żeby sprawdzić czy termometr potrafi pokazywać inne temp, no i była niższa niż 37,2.
Wczoraj się wogóle strasznie nakręciłam, ale dziś daję na luz. Wolę się miło zaskoczyć niż niemiło rozczarować. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny