Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak to już jest, że komu nie zależy to przychodzi mu to łatwiej. Męża brat ma już synka 2,5 roku, a teraz jego dziewczyna znów w ciąży, nie dość, że jest okropna, skończyła 5klas podstawowych to jeszcze wrobiła szwagra w pierwsze dziecko. Powiedziała, że jest w ciąży, a nie była. Zaszła 3 miesiące później... Teściowa nie jest nią zachwycona, ale wnuczek jest oczkiem w głowie.Niestety mieszkają w Holandii. Więc przydałby się wnuczek na miejscu. Swoją drogą myślę, że pierwszy będzie chłopiec, później dziewczynka. Chyba, że bliźniaki, w rodzinie i u mnie i u męża są. Kiedyś przyjaciółka mi wróżyła z obrączki na ilość i płeć dzieci. U niej się sprawdziło i tym kogo zna też, więc myśle, że coś w tym jest
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny:)pierwszy raz pisze na forum;)jestem z ovu od niedawna...tak ja wy staram się o pierwszą dzidzię...siedzem miesiecy temu byłam w ciązy(o czym nie wiedzialam)jednak kiedy sie dowiedzialam bylo juz po wszystkim lekarka dawala jeszcze nadzieje ze moze to tylko zagrozona ciaza i mam lezec jednak to juz nic nie dalo:(po tym musialam miec przerwe teraz trzeci cykl staramy sie o nasze pierwsze szczeście:)wszystkim życze powodzenia i zieloności:*pozdrawiam bardzo cieplo:*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2014, 14:24
basiulkaa_89, Fidelissa lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72656.png
https://www.maluchy.pl/li-72658.png
https://www.maluchy.pl/ci-72954.png
ANIOŁEK 21.06.13 [*] -
nick nieaktualnygosiunia wrote:hej dziewczyny:)pierwszy raz pisze na forum;)jestem z ovu od niedawna...tak ja wy staram się o pierwszą dzidzię...siedzem miesiecy temu byłam w ciązy(o czym nie wiedzialam)jednak kiedy sie dowiedzialam bylo juz po wszystkim lekarka dawala jeszcze nadzieje ze moze to tylko zagrozona ciaza i mam lezec jednak to juz nic nie dalo:(po tym musialam miec przerwe teraz trzeci cykl staramy sie o nasze pierwsze szczeście:)wszystkim życze powodzenia i zieloności:*pozdrawiam bardzo cieplo:*
Trzymam kciuki kochana
Wysylam wiruskigosiunia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLena87 wrote:Również Witam Was Wszystkich cieplutko,
to samo mogła bym napisać o sobie, gdy dowiedziałam się o ciąży cieszyłam się tylko kilka godzin, rano było już po wszystkim.
Pozdrawiam i Miłego weekendu życzę ..
Trzymam za was kciuki -
ok ja się już nie oszukuje u mnie to jest już dziś @.
Mam strasznie zły dzień nic mi się nie chce tylko w łóżku leżeć.
Za godz zacznę się brać za zrobienie ciasteczek bo inaczej zwariuje.
Dobrze, że mój Piotruś jest taki cierpliwy i znosi moje złości...
Pozdrawiam i witam nowe staraczki -
Fidelissa wrote:to ja poprosze zamieszkanie raz + ewelinowe wiruski:))
koktajl bedzie, ze hej:))
a wiecie,ze mam szanse na bliźniaki? moja mama jest blizniaczka a jej mama urodziła jeszcze trojaczki ale nie przeżyły niestety...
A takie bliźniacze ciąże to co drugie pokolenie wie calkiem mozliwe ze masz szance tzrymamy ksciuki:DLena87, Fidelissa lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
anka17189 wrote:a widzisz zapomniałam ze powinnam mierzyć tem. o tej samej porze... a co kwestii brania przez meżczyzne kwasu foliowego to udało mi sie mojego męża namówić zeby zażywał go wraz ze mną. oczywiście było podstawowe pytanie czy coś mi sie stanie itp... eh mentalność mężczyzn jest zabawna
Buhahaha mój zareagował tak samo!!anka17189 lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Little Frog wrote:HEhehehe, faceci są bardzo zabawni pod tym względem. Mój mąż to kilka razy do roku jest przekonany, że pewnie jest ciężko chory (najróżniejsze choroby), a samo przeziębienie wymaga wsparcia medycznego (garści tabletek), fizycznego (podania wszystkiego pod nos i spełniania wszystkich życzeń) i psychicznego (zapewnianie, że nie umrze i wysłuchiwanie wszystkich żali i tego jak bardzo się źle czuje z tą wysoką temperaturą 37,2)
Lena87, Macierzanka:), Fidelissa lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny