Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
zabawni są myślą ze wystarczy tylko a to nie na tym rzecz polega oni także się muszą przyczynić.... wczoraj tak naprawdę wprowadziłam rygor ze zaczynamy lepiej się odżywiać itp. hmmm ciekawa jestem ile wytrzyma bez piwka hehe
Ania07, Fidelissa lubią tę wiadomość
"Bo każdy z nas ma takie marzenie,
za którego spełnienie oddał by wszystko"
-
Ewelina23 wrote:mnie gin uspokoil wczoraj ze widzi jeden pecherzyk .
Dobrze na poczatek jedno . Chciala bym ogolnie miec 2 dzieci a tak dwujka odrazu za szybko .
chciala bym miec conajmiej 3 lata max 4 roznicyanka17189 wrote:a widzisz zapomniałam ze powinnam mierzyć tem. o tej samej porze... a co kwestii brania przez meżczyzne kwasu foliowego to udało mi sie mojego męża namówić zeby zażywał go wraz ze mną. oczywiście było podstawowe pytanie czy coś mi sie stanie itp... eh mentalność mężczyzn jest zabawnaAnia07, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanka17189 wrote:zabawni są myślą ze wystarczy tylko a to nie na tym rzecz polega oni także się muszą przyczynić.... wczoraj tak naprawdę wprowadziłam rygor ze zaczynamy lepiej się odżywiać itp. hmmm ciekawa jestem ile wytrzyma bez piwka hehe
-
nick nieaktualnyLittle Frog wrote:HEhehehe, faceci są bardzo zabawni pod tym względem. Mój mąż to kilka razy do roku jest przekonany, że pewnie jest ciężko chory (najróżniejsze choroby), a samo przeziębienie wymaga wsparcia medycznego (garści tabletek), fizycznego (podania wszystkiego pod nos i spełniania wszystkich życzeń) i psychicznego (zapewnianie, że nie umrze i wysłuchiwanie wszystkich żali i tego jak bardzo się źle czuje z tą wysoką temperaturą 37,2)
-
nick nieaktualny
-
Fidelissa wrote:a wiecie,ze mam szanse na bliźniaki? moja mama jest blizniaczka a jej mama urodziła jeszcze trojaczki ale nie przeżyły niestety...
u mnie mój tata jest bliżniakiemWiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2014, 12:14
Kaśka28, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:pewnie ze tak szczerze to chciala bym miec chlopca pierwszego .
ale zeby bylo zdrowe najwazniejszeanka17189 wrote:zabawni są myślą ze wystarczy tylko a to nie na tym rzecz polega oni także się muszą przyczynić.... wczoraj tak naprawdę wprowadziłam rygor ze zaczynamy lepiej się odżywiać itp. hmmm ciekawa jestem ile wytrzyma bez piwka heheEwelina23, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLittle Frog wrote:To ja wczoraj męża zmusiłam do ćwiczeń na bieżni. Kazałąm mu wstać i zmierzyłam obwód brzucha...tylko zabrakło mi języka w gębie, jak okazało się, że o 2 cm mniej niż w sierpniu... Ale ramiona mu schudły i to go przekonało...
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:mocno tak bolalo . ale co czulac takie prondy ??
jestes po owulce ??? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyczarna164 wrote:Taki mocny ucisk na podbrzusze ,nie mogłam wogóle wstac.Wzięłam no(spę) poleżałam godzine i przeszło.Jestem juz po owulce ok 7dni.Dziś też lekko mnie pobolewa.Jestem przerazona,nie wiem co to jest a lekarza mam dopiero w poniedziałek.Pociesza mnie wyzsza temp.,tylko ten ból...
-
nick nieaktualny
-
Mój mąż pracuje fizycznie, ale to bardziej wysiłek taki siłowy, a sam mówi, że chce (tylko właśnie brak mu motywacji) i jak poćwiczy, to jest taki weselszy A jak już widzi pierwsze efekty, to wtedy dopiero jest szczęśliwy Nic na siłę, bo jak on się uprze to nie mam szans. Staram się być jego motywatorem
anka17189, Ewuncia92 lubią tę wiadomość
-
JA to też powinnam mieć takiego motywatora i nawet zgadzam się, żeby mi krzyczał do ucha, że mam ćwiczyć i przede wszystkim nie jeść słodyczy...a ja je tak kocham.... Słodycze powinnam mieć schowane w jakiejś szafce pod prądem...
basiulkaa_89, Fidelissa lubią tę wiadomość