Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kurcze kiedyś mialam pełno wzorów jak cos znajde ciekawego to dam ci znac:D
teraz musze mykac n chwilke pozniej sie jeszcze pokaze:DEwelina23 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywpisz w google Haftix do pobrania i pobierz na kompa
nie rejestruj sie i nie wykupuj nic
darmowy program jest wystarczający dla początkujących
a można naprawde skopiowac fotografie a program sam wyliczy jakie kolory mulin i ile tego potrzeba, ty musisz kochana podać tylko z ilu kolorow i jaki duży ma być rozmiar wyszywanego obrazka.
Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjulenka78 wrote:wpisz w google Haftix do pobrania i pobierz na kompa
nie rejestruj sie i nie wykupuj nic
darmowy program jest wystarczający dla początkujących
a można naprawde skopiowac fotografie a program sam wyliczy jakie kolory mulin i ile tego potrzeba, ty musisz kochana podać tylko z ilu kolorow i jaki duży ma być rozmiar wyszywanego obrazka.
Dziekuje kochana -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja uczyłam sie z poradnika z internetu
wpisałam w googlach jak wyszywać haftem krzyzykowym i stamtąd sie nauczyłam
co ciekawe rok temu mój mąż w tajemnicy przedemną wyszywał wieczorami słodkiego misia z bukietem kwiatów, kupił do tego ramkę i wręczył mi na Walentynki, wzruszona byłam i zszokowana że facet... ale mój mąż to wariat w sensie pozytywnym i zaskakuje mnie czasami :)
jak nie bedziesz czegoś wiedzieć Ewelinko to pisz śmiałoDriada0102, Misty87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjulenka78 wrote:ja uczyłam sie z poradnika z internetu
wpisałam w googlach jak wyszywać haftem krzyzykowym i stamtąd sie nauczyłam
co ciekawe rok temu mój mąż w tajemnicy przedemną wyszywał wieczorami słodkiego misia z bukietem kwiatów, kupił do tego ramkę i wręczył mi na Walentynki, wzruszona byłam i zszokowana że facet... ale mój mąż to wariat w sensie pozytywnym i zaskakuje mnie czasami :)
jak nie bedziesz czegoś wiedzieć Ewelinko to pisz śmiało -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
okti89 wrote:chciałabym dołączyć do was też staramy się o pierwszego dzidziusia fakt szybko poszło bo za piewszym cyklem i to bez tempreaturki, dni, płodnych ovufriend niestety nasz aniołek opuścił nas 3 dni temu:(
ale nie poddaje się i wznanwiam starania po 1 @ po poronieniu
Pozdrawiam:)
Wszystkie razem mamy moc:)
Chyba choroba mnie bierze katar w dodatku głowa pęka. Nie wiem czemu, ale strasznie mnie na twarzy wypryszczyło, gdzie ja nigdy trądziku nie miałam, a tu takie coś -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny