Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Macierzanka:) wrote:Kasia_czarna, "zara" będę a raczej już jutro
Jeszcze zaprosisz Nie ma innej opcji
Kaśka, ja jestem po fachu tylko ja miałam przyjemność mieć starszy materiał do obróbki
Dziewczyny! Uciekam! Dobrej nocki i do poklikania :*
Ja też nauczycielkaMacierzanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:ciezko w inny sposób chyba ze rączkowską hehe .
Biedak mnie zapytal to co celibat na 9 miesiecy a ja sobie zażartowałam i mowie no ciut dluzej bo pozniej @ bedzie hehe jakie oczy zrobil .Ewelina23, Lena87 lubią tę wiadomość
-
Wow, 40 minut nadrabiałam zaległości w czytaniu!
Wróciłam z imienin szwagra, pozwoliłam sobie na kilka słabych drinków.
Dziś w końcu wyszedł pozytywny test ovu
Czekam jeszcze na skok temperatury.
Śpijcie dobrze, do jutra! (a raczej do później...)Lena87 lubi tę wiadomość
-
santoocha wrote:Wow, 40 minut nadrabiałam zaległości w czytaniu!
Wróciłam z imienin szwagra, pozwoliłam sobie na kilka słabych drinków.
Dziś w końcu wyszedł pozytywny test ovu
Czekam jeszcze na skok temperatury.
Śpijcie dobrze, do jutra! (a raczej do później...)
Piszecie, że z nadwagą można mieć problemy z zajściem, a jeśli BMI waha się między niedowaga a wagą prawidłową to też problemy mogą być od tego?
Nie wiem czy badania prolaktyny i progesteronu zrobić teraz (22d.c.) czy zaczekać do następnego i zrobić w jednym cyklu razem z FSH, LH i estradiolem ? -
nick nieaktualny
-
Dzien dobry:))
u mnie -10. Ledwo wstałam.
Cała noc przewracalam sie z boku na bok. Denerwowałam się że będę chciała na siusiu i spanie wyjdzie poniżej 3 godzin a wtedy mierzeniem tempke jest niemiarodajne.... Wogóle od jakiegoś czasu tj 3 mięs wstaje w nocy codziennie- słabe zamki czy co:)) ni wpisałem do ovu 36,14. A on nic nie postawił krechy... Myślicie że do końca cyklu nie postawi?
Mam drugie pytanie- robiłyście sobie badanie moczu lub pH pichwy ja mam 7ph? Co to znaczy? -
Dzień dobry
Ewelina23 wrote:Milego dnia na mnie czas do pracy .
Choc ciezko bylo mi sie zwlec z łóżka .
Jak mam wolne to sie budze jak musze wstac z checia bym spala na odwrót wszystko
Jeżeli chodzi o ginekologa, to ja jak byłam u babki, bo chciałam dostać jakieś przeciwbólowe na @, to mi chciała dosłownie na siłę pocisnąć anty i się pytała co zrobię jak zajdę w ciążę (miałam 21 lat wtedy). to jej powiedziałam, że będę się cieszyć (chociaż jeszcze wtedy nie planowałam ciąży). Mnie jakoś o dziwo to nie krępowała zbytnio wizyta u faceta. Może dlatego, że wmówiłam sobie, że to przecież jego zawód i to jest lekarz, także nie zdziwi go mój widok.
A słodkie to ja uwielbiam i mogłabym jeść codziennie, a przed okresem, to każdy posiłek mogłabym zastąpić czekoladą. Heh, w sobotę upiekłam dużą blaszkę sernika i zostało z niego tylko 6 kawałeczków....całą resztę zjedliśmy z mężem. Mam nadzieję, że większość on zjadł....Lena87, Fidelissa, Ewelina23, Ania07, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLittle Frog wrote:Dzień dobry
Heh, w sobotę upiekłam dużą blaszkę sernika i zostało z niego tylko 6 kawałeczków....całą resztę zjedliśmy z mężem. Mam nadzieję, że większość on zjadł....
W taki sposób się oszukujemy !Little Frog, Fidelissa lubią tę wiadomość