Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLena87 wrote:Moj M. od dluzszego czasu tez nie je slodyczy ale dzis chyba oboje mamy taki dzien.
Zawsze jakies slodkie mam w szafce, bo jak niespodziewani goscie sie pojawiaja to zeby cos na stol dac.Lena87 lubi tę wiadomość
-
Kochane,ja uciekam ,ide sobie zrobic goraca kapiel zeby sie odprerzyc troche,a potem lulu bo wstaje wczesnie. Zajrze jutro do Was.
Dziekuje za dzisiaj,dobrze,ze Was mam...odrazu razniej. PaskuTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
alka89 wrote:Kochane,ja uciekam ,ide sobie zrobic goraca kapiel zeby sie odprerzyc troche,a potem lulu bo wstaje wczesnie. Zajrze jutro do Was.
Dziekuje za dzisiaj,dobrze,ze Was mam...odrazu razniej. Pasku
To miłego odprężania Miłego wieczoru i do jutra! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:Jatez mam brzuszek ale zawsze mowie sobie ze Piotrek ma sie do czego przytulic
Ale za to niedługo będziesz mieć jeszcze fajniejszy brzuszek
Ja też mam coś odłożone na brzuszku - na późniejEwelina23, Lena87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMacierzanka:) wrote:Ale za to niedługo będziesz mieć jeszcze fajniejszy brzuszek
Ja też mam coś odłożone na brzuszku - na później
Jeszcze troszke do takiego brzuszka
Juz sie nie moge doczekac 12 lutego na wizyteLena87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny lecicie dziś jak szalone. Kupiłam właśnie sobie parę sztuk ciążówek na allegro i jak przyjdą priorytetem to potestuję sobie no chyab że mnie wcześniej @ dogoni, ale jak na razie zaklęcie działa.
Macierzanka:), Lena87, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Ja zawsze sobie tlumacze ze grubsza babka lepsza bo w zimie ogrzeje a w lecie cień da
Ewelina23, Lena87, Macierzanka:), Misty87, Fidelissa, basiulkaa_89, Little Frog lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyLena87 wrote:Trzeba sie jakos pocieszac, okolo 5-6 lat temu wazylam 45 kg.
Pozniej nagly skok wagi + 27kg.
W tamtym roku udalo Mi sie jakos zejsc do 62, ale znowu rosnie ;/
Moze cale cialo Mi nie przeszkadza jak brzuch .
A ile masz wzrostu ??
Ja w polsce wazylam 59 kg i mam 170wzrostu .
A teraz waze 70kg -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:170
Wczoraj waga pokazywala 68. ;( ..
To ja sie nawet nie odzywam w tym temacie....ale nic ja sobie zawsze powtarzam ze jestem taka gruba bo moja bogata osobowosc nie miesci sie po prostu w innym rozmiarzeLena87, Macierzanka:), Misty87, Fidelissa, Little Frog lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny