Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLena87 wrote:Moj M. od dluzszego czasu tez nie je slodyczy ale dzis chyba oboje mamy taki dzien.
Zawsze jakies slodkie mam w szafce, bo jak niespodziewani goscie sie pojawiaja to zeby cos na stol dac.tez mialam nie jesc ale pozniej jak mam ochote to pożeram wszystko
Lena87 lubi tę wiadomość
-
Kochane,ja uciekam ,ide sobie zrobic goraca kapiel zeby sie odprerzyc troche,a potem lulu bo wstaje wczesnie. Zajrze jutro do Was.
Dziekuje za dzisiaj,dobrze,ze Was mam...odrazu razniej. PaskuTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
alka89 wrote:Kochane,ja uciekam ,ide sobie zrobic goraca kapiel zeby sie odprerzyc troche,a potem lulu bo wstaje wczesnie. Zajrze jutro do Was.
Dziekuje za dzisiaj,dobrze,ze Was mam...odrazu razniej. Pasku
To miłego odprężaniaMiłego wieczoru i do jutra!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:Jatez mam brzuszek ale zawsze mowie sobie ze Piotrek ma sie do czego przytulic
Ale za to niedługo będziesz mieć jeszcze fajniejszy brzuszek
Ja też mam coś odłożone na brzuszku - na późniejEwelina23, Lena87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMacierzanka:) wrote:Ale za to niedługo będziesz mieć jeszcze fajniejszy brzuszek
Ja też mam coś odłożone na brzuszku - na później
Jeszcze troszke do takiego brzuszka
Juz sie nie moge doczekac 12 lutego na wizyteLena87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny lecicie dziś jak szalone. Kupiłam właśnie sobie parę sztuk ciążówek na allegro i jak przyjdą priorytetem to potestuję sobie
no chyab że mnie wcześniej @ dogoni, ale jak na razie zaklęcie działa.
Macierzanka:), Lena87, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Ja zawsze sobie tlumacze ze grubsza babka lepsza bo w zimie ogrzeje a w lecie cień da
Ewelina23, Lena87, Macierzanka:), Misty87, Fidelissa, basiulkaa_89, Little Frog lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyLena87 wrote:Trzeba sie jakos pocieszac, okolo 5-6 lat temu wazylam 45 kg.
Pozniej nagly skok wagi + 27kg.
W tamtym roku udalo Mi sie jakos zejsc do 62, ale znowu rosnie ;/
Moze cale cialo Mi nie przeszkadza jak brzuch .
A ile masz wzrostu ??
Ja w polsce wazylam 59 kg i mam 170wzrostu .
A teraz waze 70kg -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:170
Wczoraj waga pokazywala 68. ;( ..
To ja sie nawet nie odzywam w tym temacie....ale nic ja sobie zawsze powtarzam ze jestem taka gruba bo moja bogata osobowosc nie miesci sie po prostu w innym rozmiarzeLena87, Macierzanka:), Misty87, Fidelissa, Little Frog lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny