Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zerknęłam szybciutko i śliczne te zdjęcia
Ja niestety nie wyrobiłabym z zamówieniami bo praca mi za dużo czasu pochłania i jak mam zlecenie to cały dzień przez mies. spędzam przed kompem. 8 godz. w pracy, a potem przed zdjęciami, już mi się oczka posypały Ale nie mówię coś się rozkręca, kiedyś jak już nie wytrzymam to walnę to pracą i zajmę się tylko zdjęciami:)
Widzę, że sprzęcik taż macie fajniutki, mi się na razie tylko marzy taki
Może jak wygram w totkaBlondik, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnychwile mnie nie bylo bo siostra na skeypa zadzwonila a tu juz 2 strony .
Zwolnijcie hehehe
Ja mam dzis ziemniaki piers w papirusie i marcewke .
Ostatnio jadla bym tylko piersi z kurczaka schabowe
Wczoraj pojechalismy kupic sokowirówkę i sie wkurzylam na piotrka bo starczyla by taka za 30 euro a on kupil za 100 euro prawie . I ma to samo co i tamtaBlondik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Blondik wrote:zdjęciami zajmuje się mąż, aj pomagam tylko przy zdjęciach dziecięcych. tez jedziemy każdy na dwa etaty, trzeba trochę potyrać, zainwestować żeby potem było łatwiej
Jak będę miec dzidzię to się zgłoszę na sesyjkęBlondik, Lena87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:A ja raczej nie będę testować ..
Bo za 5 dni przyjedzie Ciocia z Ameryki Czerwonym Porsche
Nie wiem jak się powstrzymam, bo 13-14 powinna być @, a ja sobie termin testowania wyznaczyłam na 17, tak żeby nie wypalić z testem zbyt wcześnie. Ale znając mnie, to pewnie nie wytrzymam tyle...Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A tak z innej beczki. Jaki macie kolor włosów ? Długie czy krótkie? Co myślicie o kobietach z naprawdę krótkimi włosami tak jak Natalie Portman na tym zdjęciu ?
http://fotoo.pl/show.php?img=710021_natalie-portman-bald-photo-posh24-i5qutxvb.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2014, 16:19