Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam długie, prawie do bioder. Naturalnie ciemny blond, a obecnie czerwone
Co do długości, to ja u siebie lubię długie, ale u innych to różnie. Zależy jak komu pasujeWiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2014, 16:20
sara_nar, Lena87, Macierzanka:), Ania07 lubią tę wiadomość
-
Brązowe przed ramiona, miałam dłuższe, ścięłam po ślubie dobrych 15 cm.
Ja nie odważyłabym się na taką fryzurę. Uważam, że jak dziewczyna jest bardzo ładna, to z taką "łysą pałą" nadal będzie ładnaLittle Frog, Blondik, Lena87, Macierzanka:), Ania07 lubią tę wiadomość
-
Jezuuuuu nie wierze! 30 stron od 11.20... zwariowalyscie???
Ja na chwile dl Was wpadlam, bo musze jechac meza odebrac przed 18 wreszcie wraca, ale od poniedzialku znow sama, urodziny spedze tu z Wami na forum ok???
Na wstepie Was wszystkie tule, sciskam, caluje
U mnie dzis losos z frytkami i jakas surowka.
My mieszkamy tu na wyjanetym, ale tak jak kiedys pisalam moze za mc lub 2 chcemy wrocic do Polski...rodzice maja wynajem pokoi w gorach, wiec planujemu to rozkrecic, wybudowac domki drewniane i moze dla siebie kiedys tez jakis domeczek o ile nie rozkradna do tego czasu calkiem tej Polski...
Ewelinko, Malinowa i reszta mamusiek slijcie te wiruski ze zdwojona sila!
Ja dzis sie nie wyspalam, przysnila mi sie OGROMNA ZIELONA KROPA na moim wykresie...bylo przed 4 rano...oby znaczyla cos dobrego.
To chyba tyleLena87, Ewelina23, Macierzanka:), Ania07 lubią tę wiadomość
-
My mieszkamy z teściami. Póki co razem, ale na wiosnę nastąpi rozdział. Na naszym poziomie mamy dużą kuchnię, łazienkę, przedpokój i 4 pokoje. Z jednego zrobimy salon połączony z kuchnią, do drugiego przeniesiemy sypialnię, dwa zostają dla dzieci. Miejsca mnóstwo. Ale i tak za kilka lat chcemy mieć swój domek, wg własnego pomysłu. Kiedyś....
Lena87, Macierzanka:), Misty87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMisty87 wrote:rodzice maja wynajem pokoi w gorach, wiec planujemu to rozkrecic, wybudowac domki drewniane i moze dla siebie kiedys tez jakis domeczek
Jak wrócisz to będziemy wiedziały, gdzie mamy pojechać na weekendsantoocha, Misty87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysantoocha wrote:My mieszkamy z teściami. Póki co razem, ale na wiosnę nastąpi rozdział. Na naszym poziomie mamy dużą kuchnię, łazienkę, przedpokój i 4 pokoje. Z jednego zrobimy salon połączony z kuchnią, do drugiego przeniesiemy sypialnię, dwa zostają dla dzieci. Miejsca mnóstwo. Ale i tak za kilka lat chcemy mieć swój domek, wg własnego pomysłu. Kiedyś....
To masz ładne pole do popisu ..
Fajnie jest mieć tak dużo miejsca -
Little Frog wrote:Ja mam długie, prawie do bioder. Naturalnie ciemny blond, a obecnie czerwone
Co do długości, to ja u siebie lubię długie, ale u innych to różnie. Zależy jak komu pasuje
Ja też mam teraz czerwone i długie
Ale ja zmieniam co chwilę fryzury, od całkiem krókich po różniasteLittle Frog lubi tę wiadomość
-
Misty87 wrote:Jezuuuuu nie wierze! 30 stron od 11.20... zwariowalyscie???
Ja na chwile dl Was wpadlam, bo musze jechac meza odebrac przed 18 wreszcie wraca, ale od poniedzialku znow sama, urodziny spedze tu z Wami na forum ok???
santoocha wrote:My mieszkamy z teściami. Póki co razem, ale na wiosnę nastąpi rozdział. Na naszym poziomie mamy dużą kuchnię, łazienkę, przedpokój i 4 pokoje. Z jednego zrobimy salon połączony z kuchnią, do drugiego przeniesiemy sypialnię, dwa zostają dla dzieci. Miejsca mnóstwo. Ale i tak za kilka lat chcemy mieć swój domek, wg własnego pomysłu. Kiedyś....Misty87 lubi tę wiadomość
-
O matko, włosy do bioder, musisz mieć z nimi zajęcia. Ale zawsze podziwiałam takie długie włosy, kiedyś mieszkała z nami ciocia i miała włosy do bioder, lubiłam jej robić warkocz Pamiętam, jak raz stał czajnik na gazie, a ona się odwróciła, mały pożar mieliśmy, na szczęście włosy mocno nie ucierpiały. Ja jestem zwolenniczką krótkich włosów. Będąc małą dziewczynką tata ścinał mnie na chłopca (miałam urodzić się chłopcem jednak coś poszło nie tak)
W czerwcu miałam włosy za ramiona leko falowane kasztanowe:
W lipcu już moje włosy miały 3mm i przyznam, że się uzależniłam od krótkich włosów, jak tylko podrosną to golę, ale od stycznia zaczęłam zapuszczanie. Oby się udało. -
santoocha wpisałam Cię i Sarę też
Misty, mówisz że robimy imrezkę? uuuu Dzisiaj się przytulamy, dlatego tyle stron. Obiecałam Ci wczoraj streścić, więc:
-obiad
-mieszkanie
-testowanie
-włosy
-łapanie za słówka (uwaga na Lenę bo dobrze jej to wychodzi )
-prasowanie i suszenie ubrań
- no i przytulaniesara_nar, Misty87, Ania07 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Blondik wrote:3mm...ja pierdziele...
-
nick nieaktualnysara_nar wrote:O matko, włosy do bioder, musisz mieć z nimi zajęcia. Ale zawsze podziwiałam takie długie włosy, kiedyś mieszkała z nami ciocia i miała włosy do bioder, lubiłam jej robić warkocz Pamiętam, jak raz stał czajnik na gazie, a ona się odwróciła, mały pożar mieliśmy, na szczęście włosy mocno nie ucierpiały. Ja jestem zwolenniczką krótkich włosów. Będąc małą dziewczynką tata ścinał mnie na chłopca (miałam urodzić się chłopcem jednak coś poszło nie tak)
W czerwcu miałam włosy za ramiona leko falowane kasztanowe:
W lipcu już moje włosy miały 3mm i przyznam, że się uzależniłam od krótkich włosów, jak tylko podrosną to golę, ale od stycznia zaczęłam zapuszczanie. Oby się udało. -
Dziekuje Macierzanko za streszczenie, jednak nie moglam sie oprzec i nie przeczytac
Kochane moje, tort w srode! Buuuu bede sama ale lipa jeszcze nigdy nie spedzalam tego dnia samotnie, moze chociaz kumpela z malenstwem nie zostawia mnie
A jak sie wkurze, to wsiade w auto, 200km pykne raz dwa i jestem u mezusia. Pokoj 2os ma w hotelu wiec luz
Wlosy, moje sa z natury ciemny blond, ale od dawna rozjasniam, wiec mam platynke dlugie, aktualnie prawie do pasa, ale w marcu ciacham kilka cm. Jeszcze do wesela musze poczekac z wlosami, potem niech sie dzieje wola nieba mam bardzo duzo wlosow, w lecie to jak peruka nieprzepuszczalne...
Moje drogie oficjalnie Was zapraszam w gory do pieknej malowniczej Bialki TatrzanskiejMacierzanka:), Lena87, santoocha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa maialm takie wlosy bylam tu jeszcze brzydka
http://zapodaj.net/701717fb11c94.jpg.html
Pozniej scielam na takie
http://zapodaj.net/6f13060b83064.jpg.html
A teraz mam takie
http://zapodaj.net/4e6d7e2a7e7bd.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2014, 17:03
Misty87, Macierzanka:), Ania07, Kaśka28 lubią tę wiadomość