X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
Odpowiedz

Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)

Oceń ten wątek:
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2014, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam długie, prawie do bioder. Naturalnie ciemny blond, a obecnie czerwone :)
    Co do długości, to ja u siebie lubię długie, ale u innych to różnie. Zależy jak komu pasuje :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2014, 16:20

sara_nar, Lena87, Macierzanka:), Ania07 lubią tę wiadomość

• santoocha Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2014, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brązowe przed ramiona, miałam dłuższe, ścięłam po ślubie dobrych 15 cm.
    Ja nie odważyłabym się na taką fryzurę. Uważam, że jak dziewczyna jest bardzo ładna, to z taką "łysą pałą" nadal będzie ładna :)

Little Frog, Blondik, Lena87, Macierzanka:), Ania07 lubią tę wiadomość

• Misty87 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2014, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezuuuuu nie wierze! 30 stron od 11.20... zwariowalyscie??? :)
    Ja na chwile dl Was wpadlam, bo musze jechac meza odebrac przed 18 :) wreszcie wraca, ale od poniedzialku znow sama, urodziny spedze tu z Wami na forum ok???
    Na wstepie Was wszystkie tule, sciskam, caluje :)
    U mnie dzis losos z frytkami i jakas surowka.
    My mieszkamy tu na wyjanetym, ale tak jak kiedys pisalam moze za mc lub 2 chcemy wrocic do Polski...rodzice maja wynajem pokoi w gorach, wiec planujemu to rozkrecic, wybudowac domki drewniane i moze dla siebie kiedys tez jakis domeczek :) o ile nie rozkradna do tego czasu calkiem tej Polski...
    Ewelinko, Malinowa i reszta mamusiek slijcie te wiruski ze zdwojona sila! :)
    Ja dzis sie nie wyspalam, przysnila mi sie OGROMNA ZIELONA KROPA na moim wykresie...bylo przed 4 rano...oby znaczyla cos dobrego.
    To chyba tyle :D

Lena87, Ewelina23, Macierzanka:), Ania07 lubią tę wiadomość

Chłopcy 1jajowi,1ow i 1kosm, cc 32+5,waga 1880g i 1670g.
    1usahdgeb3da0ojs.png
  • santoocha Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2014, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mieszkamy z teściami. Póki co razem, ale na wiosnę nastąpi rozdział. Na naszym poziomie mamy dużą kuchnię, łazienkę, przedpokój i 4 pokoje. Z jednego zrobimy salon połączony z kuchnią, do drugiego przeniesiemy sypialnię, dwa zostają dla dzieci. Miejsca mnóstwo. Ale i tak za kilka lat chcemy mieć swój domek, wg własnego pomysłu. Kiedyś....

Lena87, Macierzanka:), Misty87 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2014, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty87 wrote:
    rodzice maja wynajem pokoi w gorach, wiec planujemu to rozkrecic, wybudowac domki drewniane i moze dla siebie kiedys tez jakis domeczek :)

Jak wrócisz to będziemy wiedziały, gdzie mamy pojechać na weekend :D

santoocha, Misty87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2014, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    santoocha wrote:
    My mieszkamy z teściami. Póki co razem, ale na wiosnę nastąpi rozdział. Na naszym poziomie mamy dużą kuchnię, łazienkę, przedpokój i 4 pokoje. Z jednego zrobimy salon połączony z kuchnią, do drugiego przeniesiemy sypialnię, dwa zostają dla dzieci. Miejsca mnóstwo. Ale i tak za kilka lat chcemy mieć swój domek, wg własnego pomysłu. Kiedyś....

To masz ładne pole do popisu :) ..
    Fajnie jest mieć tak dużo miejsca :)

• Macierzanka:) Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2014, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog wrote:
    Ja mam długie, prawie do bioder. Naturalnie ciemny blond, a obecnie czerwone :)
    Co do długości, to ja u siebie lubię długie, ale u innych to różnie. Zależy jak komu pasuje :)

Ja też mam teraz czerwone i długie :)
    Ale ja zmieniam co chwilę fryzury, od całkiem krókich po różniaste :)

Little Frog lubi tę wiadomość

"Niepłodność to nie kara, uzdrowienie to nie czary"
    1237397y6kr97ild4.gif
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2014, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty87 wrote:
    Jezuuuuu nie wierze! 30 stron od 11.20... zwariowalyscie??? :)
    Ja na chwile dl Was wpadlam, bo musze jechac meza odebrac przed 18 :) wreszcie wraca, ale od poniedzialku znow sama, urodziny spedze tu z Wami na forum ok???
    Nie ma sprawy! To kiedy jemy ten tort? :)
    santoocha wrote:
    Też mam w swoim przyszłym mieszkanku zaplanowane w poddaszu dwa duże pokoiki dla dzieci

Misty87 lubi tę wiadomość

• sara_nar Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2014, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko, włosy do bioder, musisz mieć z nimi zajęcia. Ale zawsze podziwiałam takie długie włosy, kiedyś mieszkała z nami ciocia i miała włosy do bioder, lubiłam jej robić warkocz ;) Pamiętam, jak raz stał czajnik na gazie, a ona się odwróciła, mały pożar mieliśmy, na szczęście włosy mocno nie ucierpiały. Ja jestem zwolenniczką krótkich włosów. Będąc małą dziewczynką tata ścinał mnie na chłopca (miałam urodzić się chłopcem :) jednak coś poszło nie tak)
    W czerwcu miałam włosy za ramiona leko falowane kasztanowe:out.php?i=710041_img-20130506-110914.jpg
    W lipcu już moje włosy miały 3mm out.php?i=710043_img-20131014-181156.jpg i przyznam, że się uzależniłam od krótkich włosów, jak tylko podrosną to golę, ale od stycznia zaczęłam zapuszczanie. Oby się udało.

relgh371g4so40bs.png
    klz9krhmiwshxnlc.png
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2014, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    3mm...ja pierdziele...

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • santoocha Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2014, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena87 wrote:
    To masz ładne pole do popisu :) ..
    Fajnie jest mieć tak dużo miejsca :)

Ale całe życie mieszkałam w bloku na 39m2.

• Macierzanka:) Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2014, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    santoocha wpisałam Cię i Sarę też :)

Misty, mówisz że robimy imrezkę? uuuu :D Dzisiaj się przytulamy, dlatego tyle stron. Obiecałam Ci wczoraj streścić, więc:
    -obiad
    -mieszkanie
    -testowanie
    -włosy
    -łapanie za słówka (uwaga na Lenę :D bo dobrze jej to wychodzi )
    -prasowanie i suszenie ubrań
    - no i przytulanie :D

sara_nar, Misty87, Ania07 lubią tę wiadomość

"Niepłodność to nie kara, uzdrowienie to nie czary"
    1237397y6kr97ild4.gif
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2014, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Japiotle, 3mm...chyba bym się zapłakała za moimi włosami (swoją drogą, będę od dziś uważała bardziej na wszelkie źródła otwartego ognia :D) :D

Lena87 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2014, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miesty .
    Sle wiruski dla Was wszystkich tak bardzo chce cieszyc sie razem z Wami . <3 <3
    Takiego widoku zycze kazdej z Was :*
    1373114qxpb1lq1yg.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2014, 16:52

sara_nar, Macierzanka:), Misty87, Maniuś, Lena87, Ania07, Kaśka28 lubią tę wiadomość

• sara_nar Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2014, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik wrote:
    3mm...ja pierdziele...
    Mąż mi ścinał :) A w lipcu miałam wesele kuzyki, jednak nie powstrzymało mnie to. Już trochę miałam ich dość bo zaczęły mi wypadać i się ciągały. Jem obiad, patrzę a tu mój włos :/ więc wolałam, żeby mąż moich włosów jeść nie musiał :)

relgh371g4so40bs.png
    klz9krhmiwshxnlc.png
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2014, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja czasami pod lupą szukam tej drugiej kreski.... chociaż małego cienia;)

sara_nar lubi tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2014, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sara_nar wrote:
    O matko, włosy do bioder, musisz mieć z nimi zajęcia. Ale zawsze podziwiałam takie długie włosy, kiedyś mieszkała z nami ciocia i miała włosy do bioder, lubiłam jej robić warkocz ;) Pamiętam, jak raz stał czajnik na gazie, a ona się odwróciła, mały pożar mieliśmy, na szczęście włosy mocno nie ucierpiały. Ja jestem zwolenniczką krótkich włosów. Będąc małą dziewczynką tata ścinał mnie na chłopca (miałam urodzić się chłopcem :) jednak coś poszło nie tak)
    W czerwcu miałam włosy za ramiona leko falowane kasztanowe:out.php?i=710041_img-20130506-110914.jpg
    W lipcu już moje włosy miały 3mm out.php?i=710043_img-20131014-181156.jpg i przyznam, że się uzależniłam od krótkich włosów, jak tylko podrosną to golę, ale od stycznia zaczęłam zapuszczanie. Oby się udało.
    ooo matko nie bylo ci szkoda takich dlugich wlosow ?????

• Blondik Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2014, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no nie wiem...aż takie krótkie włosy mnie nie przekonują - przepraszam za skojarzenia,ale kojarzą mi się z wojskiem albo jakimiś chorobami....nawet przy ładnej buzi to chyba dobrze nie wygląda

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Misty87 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2014, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje Macierzanko za streszczenie, jednak nie moglam sie oprzec i nie przeczytac :)
    Kochane moje, tort w srode! Buuuu bede sama ale lipa :( jeszcze nigdy nie spedzalam tego dnia samotnie, moze chociaz kumpela z malenstwem nie zostawia mnie :D
    A jak sie wkurze, to wsiade w auto, 200km pykne raz dwa i jestem u mezusia. Pokoj 2os ma w hotelu wiec luz :D
    Wlosy, moje sa z natury ciemny blond, ale od dawna rozjasniam, wiec mam platynke :) dlugie, aktualnie prawie do pasa, ale w marcu ciacham kilka cm. Jeszcze do wesela musze poczekac z wlosami, potem niech sie dzieje wola nieba :) mam bardzo duzo wlosow, w lecie to jak peruka nieprzepuszczalne...
    Moje drogie oficjalnie Was zapraszam w gory do pieknej malowniczej Bialki Tatrzanskiej :)

Macierzanka:), Lena87, santoocha lubią tę wiadomość

Chłopcy 1jajowi,1ow i 1kosm, cc 32+5,waga 1880g i 1670g.
    1usahdgeb3da0ojs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2014, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja maialm takie wlosy bylam tu jeszcze brzydka :D

http://zapodaj.net/701717fb11c94.jpg.html

Pozniej scielam na takie

http://zapodaj.net/6f13060b83064.jpg.html

A teraz mam takie

http://zapodaj.net/4e6d7e2a7e7bd.jpg.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2014, 17:03

Misty87, Macierzanka:), Ania07, Kaśka28 lubią tę wiadomość

‹‹ 394 395 396 397 398 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ