Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyIda wrote:Cześć dziewczyny Nie nadążam za Wami, więc będę tak z doskoku, bo zamarzyło nam się przemeblowanie w mieszkaniu, więc wczoraj działaliśmy całe popołudnie, a dziś trzeba ten armagedon ogarnąć ;)Do tego jeszcze jutro nawiedza nas nasza paczka znajomych, więc i zakupy trzeba zrobić i przygotować coś, także dziś i jutro będzie mnie mniej
Nie będę już nadrabiać, bo jak pisałam wcześniej, oczka mnie bolą od tego ślęczenia, w starej migreniczce niewiele trzeba by wywołać ten straszny ból głowy...Ida lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMisty87 wrote:A to moje perlowe wloski
http://zapodaj.net/4750d9fa86c13.jpg.html
Olka, z tego co mi ma, a relacjonuje codziennie, snieg jest, w nocy mroz wiec stoki nasniezaja
Super wloskiMisty87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Misty87 wrote:Moje drogie oficjalnie Was zapraszam w gory do pieknej malowniczej Bialki Tatrzanskiej
Ja byłam parę razy, ale w "u sąsiada" na termach więc musiałam koło Ciebie przejeżdżać
Misty87, Lena87 lubią tę wiadomość
-
Mi takie długie włosy się podobają, ale ja ledwo wytrzymywałam z takimi do łopatek i musiałam ściąć. W dodatku moje włosy to takie baranki czasem się robiły, a ja je tak prostowałam. Zaraz M. wraca z pracy, lecę szybko podłogi zmopować, bo znów powie, że nic nie zrobiłam tylko przed komputerem siedziałam. A jak posprzątam na błysk to chyba nie widzi bo słowem nie powie, heh I moja zmora, muszę kabinę prysznicową umyć.
Do później kobitki :*
Misty na wykresach się nie znam, ale włosy śliczne. Co za blond marzenie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2014, 17:27
Misty87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMisty87 wrote:Taaa laska po zboju
Kochane moje powiedzcie mi... czy ten moj wykres cos Wam mowi? Czy sa szanse...? Wiem ze dopiero poczatek, ale mysle i mysle nad tym.
Rano sie powinno mierzyc -
nick nieaktualnysara_nar wrote:Mi takie długie włosy się podobają, ale ja ledwo wytrzymywałam z takimi do łopatek i musiałam ściąć. W dodatku moje włosy to takie baranki czasem się robiły, a ja je tak prostowałam. Zaraz M. wraca z pracy, lecę szybko podłogi zmopować, bo znów powie, że nic nie zrobiłam tylko przed komputerem siedziałam. A jak posprzątam na błysk to chyba nie widzi bo słowem nie powie, heh I moja zmora, muszę kabinę prysznicową umyć.
Do później kobitki :* -
nick nieaktualny
-
Misty87 wrote:Taaa laska po zboju
Kochane moje powiedzcie mi... czy ten moj wykres cos Wam mowi? Czy sa szanse...? Wiem ze dopiero poczatek, ale mysle i mysle nad tym.
o kurcze trudno powiedziec bo strasznie masz rózne godziny mierzenia temperaturyEwelina23 lubi tę wiadomość
-
Ewelina23 wrote:a dlaczego mierzysz tak pozno tempke ??? Dopiero z łózka tak wstajesz ????
Rano sie powinno mierzyc
To ja jej już mówię o tym i mówię, ale obiacała sie poprawićEwelina23, Misty87 lubią tę wiadomość
-
Sara, faceci tak maja. Przeciez wszystko sie samo robi, albo dobre duszki lub elfy
Macierzanka, w Bialce lepsze Termy jesli jechalas przez Bialke do Bukowiny, to na bank kolo mojego domku, bo ja mieszkam na samiutkim poczatku
www.bialkatatrzanska.turystyka.pl a tu taka mala reklama jak cos ktos to zapraszamMacierzanka:), Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny