X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
Odpowiedz

Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)

Oceń ten wątek:
  • Misty87 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2014, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane zmykam, bo maz dzwonil. Bede wieczorkiem. Z tempkami postanowilam od dzis mierzyc max 8-9.
    Buziaki! :*

Fidelissa lubi tę wiadomość

Chłopcy 1jajowi,1ow i 1kosm, cc 32+5,waga 1880g i 1670g.
    1usahdgeb3da0ojs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2014, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    a dziekuje nawet dobrze zaraz mysle pójsc zrobić test ovu ciekawa jestem czy coś z tego wyjdzie :/ a ty jak tam sie czujesz zachcianki jakies są?
    Ja dobrze sie czuje tylko tak popołudniu dopada mnie zmeczenie i sennosc a takto super .
    Rozne zachcianki i na slodkie i na kwasne ,slone .

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2014, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty87 wrote:
    Kochane zmykam, bo maz dzwonil. Bede wieczorkiem. Z tempkami postanowilam od dzis mierzyc max 8-9.
    buziaki . <3

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2014, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty87 wrote:
    Sara, faceci tak maja. Przeciez wszystko sie samo robi, albo dobre duszki lub elfy :)

Macierzanka, w Bialce lepsze Termy :P jesli jechalas przez Bialke do Bukowiny, to na bank kolo mojego domku, bo ja mieszkam na samiutkim poczatku :)
    www.bialkatatrzanska.turystyka.pl a tu taka mala reklama :) jak cos ktos to zapraszam :)

Ty mieszkasz przy tej głównej trasie jak sie do zakopanego jedzie?

preg.png
  • Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2014, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty87 wrote:

pa pa

preg.png
  • Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2014, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Ja dobrze sie czuje tylko tak popołudniu dopada mnie zmeczenie i sennosc a takto super .
    Rozne zachcianki i na slodkie i na kwasne ,slone .

a no to dobrze ze wszystko w porzadku :)

Ewelina23 lubi tę wiadomość

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2014, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    a no to dobrze ze wszystko w porzadku :)
    Ciesze sie ze nie mam mdlosci a z drugiej strony troszke sie obawiam . Bo wiekszosc dziewczyn mecza mdlosci

• Macierzanka:) Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2014, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny 400 stron :D trzeba to oblać, ale muszę Was opuścić na jakis czas :D więc się nachwilę żegnam !

"Niepłodność to nie kara, uzdrowienie to nie czary"
    1237397y6kr97ild4.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2014, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macierzanka:) wrote:
    Dziewczyny 400 stron :D trzeba to oblać, ale muszę Was opuścić na jakis czas :D więc się nachwilę żegnam !
    Wracaj szybko ! :*

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2014, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Ciesze sie ze nie mam mdlosci a z drugiej strony troszke sie obawiam . Bo wiekszosc dziewczyn mecza mdlosci

ale może ty nie należysz do tych co mają mdłości albo jeszcze sie pojawią później. Ja osobiście znam kilka dziewczyn które nigdy mdłości nie miały i było wszystko dobrze, także główka do góry :)

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2014, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    ale może ty nie należysz do tych co mają mdłości albo jeszcze sie pojawią później. Ja osobiście znam kilka dziewczyn które nigdy mdłości nie miały i było wszystko dobrze, także główka do góry :)
    Wiem ze to roznie bywa . Bo juz sie nie moge doczekac wizyty 12 lutego troche czasu jeszcze .
    Chociaz leca te dni tak szybko ostatnio

• alka89 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2014, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Fajne fryzurki no i jakie laski,ja nie mam sie czym chwalic bo lecze sie na lysienie androgenowe,wiec dupy nie urywa;-)

mam pytanie,ale zebyscie mi daly dobra odp to musze sie trocherozpisac...,a wiec
    Ostatnia miesiaczke mialam 18 grudnia,zawsze mialam jak w zegarku dlatego bylam pewna,ze sie udalo w koncu,ale jedna krecha i beta tez wykluczyla. Dni plodne zawsze mialam w polowie czyli tak 1,2 styczen,ale pomyslam ,ze jak @ sie przesuwaaaa tak dlugo to moze sie wszystko przesunelo. 22 stycznia mialam usg i pecherzyki liczne w obu jajnikach do 22 mm,a przeciez nie powinno byc ich w tych dniach,nie??? Do dzis nie dostalam @ i bylam znow na usg,pecherzykow brak,wiec moze pekly...gin zapisal mi luteine,ale nie wiem czy brac bo skoro mialam 22 te pecherzyki,a 25 kochalismy sie to moze jest szansa,co? Pomozcie Kochane bo zapomnialam zapytac gina i tylko Was mam

Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
    Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz.
  • Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2014, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Wiem ze to roznie bywa . Bo juz sie nie moge doczekac wizyty 12 lutego troche czasu jeszcze .
    Chociaz leca te dni tak szybko ostatnio

to prawda czas leci bardzo szybko i zaraz sie obejrzysz i bedziesz miała wizyte :)

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2014, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobiety tracicie anonimowość :D !!

A ja mam włosy równo ze stanikiem, kolor brąz ..
    Troszkę zniszczone (zachciało Mi się pasemek )

Sara jestem pod wrażeniem, że odważyłaś się tak krótko obciąć ..

Witam Nową koleżankę !! :) ..

• ania181111 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2014, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobietki ;-) czy Wy podczas owu też macie takie bóle jajnikow :-( masakra !!! Dziś zauwazylam że mi strasznie sutki pociemnialy :-(a o piersiach nie wspomnę :-( na dodatek coś mnie zab zaczal bolec :'(

[link=https://www.suwaczki.com/]km5shdgeo9f0pp2m.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2014, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alka89 wrote:
    Hej. Fajne fryzurki no i jakie laski,ja nie mam sie czym chwalic bo lecze sie na lysienie androgenowe,wiec dupy nie urywa;-)

mam pytanie,ale zebyscie mi daly dobra odp to musze sie trocherozpisac...,a wiec
    Ostatnia miesiaczke mialam 18 grudnia,zawsze mialam jak w zegarku dlatego bylam pewna,ze sie udalo w koncu,ale jedna krecha i beta tez wykluczyla. Dni plodne zawsze mialam w polowie czyli tak 1,2 styczen,ale pomyslam ,ze jak @ sie przesuwaaaa tak dlugo to moze sie wszystko przesunelo. 22 stycznia mialam usg i pecherzyki liczne w obu jajnikach do 22 mm,a przeciez nie powinno byc ich w tych dniach,nie??? Do dzis nie dostalam @ i bylam znow na usg,pecherzykow brak,wiec moze pekly...gin zapisal mi luteine,ale nie wiem czy brac bo skoro mialam 22 te pecherzyki,a 25 kochalismy sie to moze jest szansa,co? Pomozcie Kochane bo zapomnialam zapytac gina i tylko Was mam

Wydaje Mi się, że luteine możesz brać , bo podawają ja również na podtrzymanie ciąży ..

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2014, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty87 wrote:
    A to moje perlowe wloski :)

http://zapodaj.net/4750d9fa86c13.jpg.html

Olka, z tego co mi ma, a relacjonuje codziennie, snieg jest, w nocy mroz wiec stoki nasniezaja :)

Jestem pod wrażeniem ! :)

Misty87 lubi tę wiadomość

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2014, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alka89 wrote:

z tego co sie orientuje to luteina jest tez na podtrzymanie ciązy wiec chyba możesz wziąć

Lena87 lubi tę wiadomość

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2014, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alka89 wrote:

Jak bylas na wizycie i pecherzykow nie bylo czyli pekly . Ktory dzis dpo ??

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2014, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macierzanka:) wrote:
    -łapanie za słówka (uwaga na Lenę :D bo dobrze jej to wychodzi )

Żabcia jest lepsza :D

Ja tu się skupiam nad odpisywaniem a Ona wywleka Mi tu z kontekstu słowa :)

Ewelina23, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

‹‹ 397 398 399 400 401 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ