Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIda wrote:Ja jestem, ale dlatego, że nie siedzę non stop na forum to zostałam olana 2 strony wstecz. No cóż, wiedziałam, że tak może się stać. Trudno, nie mam czasu na pisanie na forum cały dzień, a chciałam się po prostu czegoś dowiedzieć. Niestety, gadki-szmatki o włosach czy remontach nie są mi dane... Chyba się muszę pożegnać, bo w takim wypadku siedzenie na forum mija się z celem.
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:Zawsze zazdroscilam dziewczynom co maja takie dlugie wlosy i jak bede miala córkę to bede jej wlosy zapuszczala
Tu w Irlandii co druga ma takied dlugie wlosy za tylek i to na dodatek tak duzo z checia bym zlapala i obciela z zazdrosci hehe
widziałaś tą małą? moja sis miała taaakie długie i kręcone... chciałabym żeby moje dziecko miało takie
http://szafeczka.com/przypadkowe-kadry/Ewelina23 lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualnyIda wrote:Ja jestem, ale dlatego, że nie siedzę non stop na forum to zostałam olana 2 strony wstecz. No cóż, wiedziałam, że tak może się stać. Trudno, nie mam czasu na pisanie na forum cały dzień, a chciałam się po prostu czegoś dowiedzieć. Niestety, gadki-szmatki o włosach czy remontach nie są mi dane... Chyba się muszę pożegnać, bo w takim wypadku siedzenie na forum mija się z celem.
Ida no ale przecież nie będziemy się wiecznie nakręcać i rozmawiać o ciąży..
Bo do głowy dostaniemy ..
Z rana też zostałam olana i jakoś nie przejmuję się Tym ..
Misty87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalinowa Panienka wrote:widziałaś tą małą? moja sis miała taaakie długie i kręcone... chciałabym żeby moje dziecko miało takie
http://szafeczka.com/przypadkowe-kadry/
Ja lubie czesac takie wlosy zawsze moja siostra siadala ja jej robilam rozne fryzurki klosy itp -
Ewelina23 wrote:super
Ja lubie czesac takie wlosy zawsze moja siostra siadala ja jej robilam rozne fryzurki klosy itp
ja takie ścięłam... ale zapuszczam już[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualnyania181111 wrote:A propos ta owu mnie wykonczy ... Kochane bralyscie przed staraniami jakieś środki antykoncepcyjne ? Słyszałam że po odstawieniu nawet rok na bobaska trzeba czekać ja bralam niestety krazki nouva ring ...
-
Lena87 wrote:Ida no ale przecież nie będziemy się wiecznie nakręcać i rozmawiać o ciąży..
Bo do głowy dostaniemy ..
Z rana też zostałam olana i jakoś nie przejmuję się Tym ..
Ja też nie lubię non stop rozmawiać o wykresach i ciąży, ale dlatego, że nie mam czasu na siedzenie na forum i rozmawianie z Wami na różne inne tematy, to wchodzę jak mam jakieś pytanie czy wątpliwość. Nikt tego nie zauważył - spoko, nie obrażam się. Ale rozumiem, że nie da się liczyć też na pomoc, bo zwyczajnie nie jestem 'w obiegu' i nie dotrzymuję Wam tempa. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIda wrote:Ja też nie lubię non stop rozmawiać o wykresach i ciąży, ale dlatego, że nie mam czasu na siedzenie na forum i rozmawianie z Wami na różne inne tematy, to wchodzę jak mam jakieś pytanie czy wątpliwość. Nikt tego nie zauważył - spoko, nie obrażam się. Ale rozumiem, że nie da się liczyć też na pomoc, bo zwyczajnie nie jestem 'w obiegu' i nie dotrzymuję Wam tempa.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2014, 18:16
Macierzanka:), ania181111 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej kochane mozecie mi pomoc...mialam ovu w niedziele najprawdopodobniej i od tego czasu codziennie boli mnie lewy jajnik,nie caly czas sle tak mnie kloje raz na jakis czas,nie wiem czy to czasem nie oznaka czegos zlego,jakis torbieli albo cos...
-
Misty87 wrote:Sara, faceci tak maja. Przeciez wszystko sie samo robi, albo dobre duszki lub elfy
Macierzanka, w Bialce lepsze Termy jesli jechalas przez Bialke do Bukowiny, to na bank kolo mojego domku, bo ja mieszkam na samiutkim poczatku
www.bialkatatrzanska.turystyka.pl a tu taka mala reklama jak cos ktos to zapraszam
O właśnie, skoro nie jestem w ciąży to mogę na stok jechać i na desce poszusować. Mam czas do najbliższej owulki hehe.
Byłam w termach - extra. A w kotelnicy szusujemy, ale nocujemy w zakopcu. Ale u ciebie misty na zdjęciach też ładnie. Lubię drewno.
Kusisz górami!
Lena87, Misty87 lubią tę wiadomość
-
Ida wrote:Ja jestem, ale dlatego, że nie siedzę non stop na forum to zostałam olana 2 strony wstecz. No cóż, wiedziałam, że tak może się stać. Trudno, nie mam czasu na pisanie na forum cały dzień, a chciałam się po prostu czegoś dowiedzieć. Niestety, gadki-szmatki o włosach czy remontach nie są mi dane... Chyba się muszę pożegnać, bo w takim wypadku siedzenie na forum mija się z celem.
Ida, ja też w pracy nie mogę na forum i dopiero koło 18tej mogę na lapka siąść. Wcześniej czytałam zaległości ale teraz niestety tylko przelatuję i jedynie wieczorkami coś mogę pogaworzyć.Ida lubi tę wiadomość