Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ania181111 wrote:A propos ta owu mnie wykonczy ... Kochane bralyscie przed staraniami jakieś środki antykoncepcyjne ? Słyszałam że po odstawieniu nawet rok na bobaska trzeba czekać ja bralam niestety krazki nouva ring ...
Ja też po krążku - ale nie myślmy o tym. Bo wywołamy. Mi ginka powiedziała, że może po odstawieniu od razu jajniki się odblokują na mega i wyjdzie coś. Ale niestety pierwszy cyklu po ringu się nie udał. Ja już rok temu usłyszałam, że mam trochę kiepskie wyniki hormonów i ciężko mi będzie zajść w ciążę. Ale staram się o tym nie pamiętać.
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki jesli chodzi o mieszknie to my mieszkamy w takim 2-pokojowym +kuchnia lazienka i maly przedpokój ogólnie 37m2 i na tym zsotaniemy a jak sie didiza ojawi to oddamy jej swoja sypialnie a sami bedziemy w salonie spac (bedziemy skladac lózko)
Jesli chodzi o fryzure to walsnie sie zastanawiam nad zmiana fryz, zawsze chcialam miec dluzsze ale jak juz zapuscilam stwierdzilam ze nie zbyt pasuje mi to i troszke niewygodnie, wiec poszlam do fryzjerki z zamiarem sciecia na krótko jak tu
http://www.fryzurykrotkiewlosy.eu/Images/damskie%20fryzury%20krotkie%20wlosy%20fryzury%20brazowe%20galeria%20fryzur%201a.jpg
jednak sie nie zdecydowalam i tylko scielam do ramion...fryzjerka powiedziala ze widzi ze nie jestem na 100%pewna wiec mam przyjsc jak bede zdecydowana zeby pozniej nie plakac:D a ja jestem "grubej kosci i twarz mam pulchna i nie wiem czy by mi pasowalo
Sara_nar z tymi 3 mm to "hardkor"alka89 wrote:Hej. Fajne fryzurki no i jakie laski,ja nie mam sie czym chwalic bo lecze sie na lysienie androgenowe,wiec dupy nie urywa;-)
mam pytanie,ale zebyscie mi daly dobra odp to musze sie trocherozpisac...,a wiec
Ostatnia miesiaczke mialam 18 grudnia,zawsze mialam jak w zegarku dlatego bylam pewna,ze sie udalo w koncu,ale jedna krecha i beta tez wykluczyla. Dni plodne zawsze mialam w polowie czyli tak 1,2 styczen,ale pomyslam ,ze jak @ sie przesuwaaaa tak dlugo to moze sie wszystko przesunelo. 22 stycznia mialam usg i pecherzyki liczne w obu jajnikach do 22 mm,a przeciez nie powinno byc ich w tych dniach,nie??? Do dzis nie dostalam @ i bylam znow na usg,pecherzykow brak,wiec moze pekly...gin zapisal mi luteine,ale nie wiem czy brac bo skoro mialam 22 te pecherzyki,a 25 kochalismy sie to moze jest szansa,co? Pomozcie Kochane bo zapomnialam zapytac gina i tylko Was mam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2014, 18:51
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:
http://www.fryzurykrotkiewlosy.eu/Images/damskie%20fryzury%20krotkie%20wlosy%20fryzury%20brazowe%20galeria%20fryzur%201a.jpg
Fryzurka piękna, ale sama nie jestem pewna czy bym się odważyła na tak radykalne zmiany ..
Ja jestem na etapie zapuszczania jak długo to potrwa nie mam pojęciaKaśka28 lubi tę wiadomość
-
Maniuś wrote:Hej kochane mozecie mi pomoc...mialam ovu w niedziele najprawdopodobniej i od tego czasu codziennie boli mnie lewy jajnik,nie caly czas sle tak mnie kloje raz na jakis czas,nie wiem czy to czasem nie oznaka czegos zlego,jakis torbieli albo cos...
Kochana nie ma sie co nakrecac najlepiej jak jestes niespokojna pojsc do lekarza i wszytko sie wyjasni takze spokojnie:D
a i ktoras pisala o ciemniejacych sutkach czy to nie objaw ciazy?Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Lena87 wrote:Santocha i jak się czujesz ?
Całkiem normalnie. Tylko okres miałam bardziej dotkliwy, lało się ze mnie i bez p/bólowych nie dało rady. Tak miałam też przed tabletkami, więc chyba wszystko wraca do normy.
Ale też nigdy nie miałam żadnych badań hormonalnych poza TSH i pochodnych.
We wtorek zrobię sobie progesteron, a w następnym cyklu inne hormonki, tak dla własnej orientacji.
-
nick nieaktualny
-
Kaśka28 wrote:Kochana nie ma sie co nakrecac najlepiej jak jestes niespokojna pojsc do lekarza i wszytko sie wyjasni takze spokojnie:D
a i ktoras pisala o ciemniejacych sutkach czy to nie objaw ciazy?
mi dopiero teraz stają się ciemniejsze więc to objaw ale nie zawsze od początku[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualnyManiuś wrote:Hej kochane mozecie mi pomoc...mialam ovu w niedziele najprawdopodobniej i od tego czasu codziennie boli mnie lewy jajnik,nie caly czas sle tak mnie kloje raz na jakis czas,nie wiem czy to czasem nie oznaka czegos zlego,jakis torbieli albo cos...
-
nick nieaktualnyMalinowa Panienka wrote:mi dopiero teraz stają się ciemniejsze więc to objaw ale nie zawsze od początku
Misty87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Kasiula09 wrote:Ty mieszkasz przy tej głównej trasie jak sie do zakopanego jedzie?
Kochane, nie ma co sie obrazac o nie odpisanie na jakis post. Mysle, ze kazda tego doswiadczyla, ale nie mozna nazwac tego olaniem! Strony leca i po prostu trzeba ponowic pytanie, do skutku
Co do bolu jajnikow po ovu to ja mialam wczoraj klucie ale chwile. Dzis nic.
Wszem i wobec PRZYRZEKAM mierzyc tempke o jednej porze, jak najwczesniej rano
Zawsze mierzylam, jak tylko sie obudzilam, tak tak czesto spie do 11 z racji, ze mam rozne godziny pracy tylko piatki na rano.Macierzanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Maniuś wrote:Hej kochane mozecie mi pomoc...mialam ovu w niedziele najprawdopodobniej i od tego czasu codziennie boli mnie lewy jajnik,nie caly czas sle tak mnie kloje raz na jakis czas,nie wiem czy to czasem nie oznaka czegos zlego,jakis torbieli albo cos...
Czasem może i tak, ale ja nie mam żadnej trobieli, owulkę miałam około piątku-soboty, a tak mnie naparza jajnik, że ho ho
Nie martw się, a jak się martwisz to idź na jakieś USG, będziesz spokojniejszaManiuś lubi tę wiadomość
-
Ida wrote:Ja jestem, ale dlatego, że nie siedzę non stop na forum to zostałam olana 2 strony wstecz. No cóż, wiedziałam, że tak może się stać. Trudno, nie mam czasu na pisanie na forum cały dzień, a chciałam się po prostu czegoś dowiedzieć. Niestety, gadki-szmatki o włosach czy remontach nie są mi dane... Chyba się muszę pożegnać, bo w takim wypadku siedzenie na forum mija się z celem.
Ida, ale załóżmy, że rozmawiamy tylko o staraniach, no i strony przeskakiwałyby tak samo szybko, to i tak czasem coś by umknęło... Ja też nie siedzę cały dzień, czasem jak mam wolne, albo tak jak dzisiaj, gdy się źle czułam i leżałam w łóżku...
Przecież Ty sama rozmawiałaś tu na inne tematy i o pracy i innych...
I teraz to ja się obrażam! oooo!!!
Bo powiedziałaś, że nie można liczyć na pomoc!
Nawet osoby "bez obiegu" nie są OLEWANE, tylko za szybko przewinięte!
Tadam!!! Niech mnie ktoś przytuli!
Mili, Misty87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Macierzanka:) wrote:Ida, ale załóżmy, że rozmawiamy tylko o staraniach, no i strony przeskakiwałyby tak samo szybko, to i tak czasem coś by umknęło... Ja też nie siedzę cały dzień, czasem jak mam wolne, albo tak jak dzisiaj, gdy się źle czułam i leżałam w łóżku...
Przecież Ty sama rozmawiałaś tu na inne tematy i o pracy i innych...
I teraz to ja się obrażam! oooo!!!
Bo powiedziałaś, że nie można liczyć na pomoc!
Nawet osoby "bez obiegu" nie są OLEWANE, tylko za szybko przewinięte!
Tadam!!! Niech mnie ktoś przytuli!
Ja Ciebie przytulam mocno mocno sciskam
tez chcialam to napisac ale stwierdzilam ze to niema sensu...
Tak czasmi jest ze sie cos przeoczy ale Ida Tobie z tego co wiem Ewelina odpowiadala to co wiedziala..jakbym znala odpowiedz to bym ci ja udzielila a jak nie znam to sie po prostu nie wypowiadam
Czasami sie po prostu zdarzy tak ze nie tyle cie ominiemy przypadkiem co po prostu nie znamy odpowiedzi to co mamy pisac...Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️