Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztynka wrote:Misty, nie ma cen noclegów na stronie ;p
Ceny sa rozne w zaleznosci od sezonu (grzewczy badz nie), od standardu pokoju oraz od dlugosci pobytu ale ceny mamy atrakcyjne -
Bursztynka wrote:Ja też po krążku - ale nie myślmy o tym. Bo wywołamy. Mi ginka powiedziała, że może po odstawieniu od razu jajniki się odblokują na mega i wyjdzie coś. Ale niestety pierwszy cyklu po ringu się nie udał. Ja już rok temu usłyszałam, że mam trochę kiepskie wyniki hormonów i ciężko mi będzie zajść w ciążę. Ale staram się o tym nie pamiętać.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kamilaj-19 wrote:hej dziewczynki:) Pomozcie mi z tymi wykresami, jak ja mam tam swoje cykle zaznaczac? nie moge sie w tym ogarnac:( eh
Wiesz co na górze strony jest BAZA WIEDZY i tam wejdź sobie na przewodnik wideo, będzie Ci najlepiej to ogarnąć! -
anka17189 wrote:pytam bo mam takie wrażenie że za moment dostane @... no i jajniki tez troche kłuły...
anka17189 lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Ewelina23 wrote:wiec dzis jest 8/9 dpo skoro byly pecherzyki a pozniej juz ich nie bylo to pekly moglo ci sie ze stresu przesunac sa rozne powody
Wiec spokojnie
albo po bromergonie bo biore od 9 grudnia na zbicie prl,chociaz on jest na uregulowanie cyklu,ale moze zmienia mi cos tam,a jak 22 pecherzyki,staranko 25,jakas szansa?Ewelina23 lubi tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
nick nieaktualny