Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ale gin nie mowil ,ze moze byc opcja,ze nie przyjdzie,ze moge byc w ciazy...moze nie sluchal jak mowilam mu o tych pecherzykach...nie wiem,ale mowil,ze mogla byc owulka albo cos innego,ale nie wiem coTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
nick nieaktualny
-
Kaśka28 wrote:Kochana mialam identycznie a moj cykl trwal 63 dni... nie chce cie zneichecac ani nic ale tez sie nakrecalam i mimo ze lekarz na usg wykluczyl ciaze mialam nadzieje...ale na szczescie cos sie wyjasnilo zaczelam nowy cykl z nowymi silami
Nie nakrecam sie,od poniedzialku do pracy ,wiec nie bd miala czasu zeby myslec,a Tobie pierwszy raz sie tak wydluzyl czy wczesniej sie zdarzalo?Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Jakie plany na walentynki? hmmm chce kupic jakies ekstra wdzianko....zorganizuje kolacje przy winie jakies swiece romantyczna muza moze wczesniej kino:D a potem hmmmm mysle ze bede miala wtedy plodne ale nie powiem mezowi niech mysli ze spontanicznie
Lena87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
alka89 wrote:ja mam brac rano,wieczorem przez 5 dni,potem przestac na 10 dni i czekac na @
Ja trzymam za kropeczke:DDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Chyba zadnej juz niema...ale poczekam chwilke bo i tak mezus mecz oglada...a ja slucham muzyczki na kompie pije winko:D
Lena87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJeszcze nie mam zielonego pojęcia ..
Jeśli @ nie przyjdzie a przy tym pojawią się II kreski to wydaje Mi się, że lepszego prezentu by nie mogło już być.
Jeśli chodzi o jakąś atmosferę romantyczną to by musiało to być w mojej kwestii, z tej racji że T. nie ma w sobie ani kropelki romantyczności
Zastanawiałam się nad kinem i kolacją ale to by trzeba było już na dniach zamawiać bo później będzie można zapomnieć.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny