Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:Moj nie jezdzi na wózku, ale ma chore nogi i nie dojdzie wszedzie bo daleko chodzic nie moze ale jest git. jak to mowia dla chcacego nic trudnego
Dokładnie, ale dalej jestem tego zdania że najważniejsze jest uczucie
To może Ty opowiedz o swoim dniu -
Hmmm moze bedzie to banalne ale najwspanialszy i najbardziej romantyczny to byl wlasnie nasz slub...tak strasznie sie przed tym stresowalam najbardziej pierwszym tancem z racji stanu zdtowia ale wyszlo cudnie. Nigdy tez nie chcialam byc w centurm uwagi i tego tez sie strasznie balam przezywalam itd pieknoscia nie jestem figury modelki tez nigdy nie mialam ale wszytko sie udalo oczywiscie wpadka byla i to w najgorszym momencie orkiestra nie umiala wlaczyc pisenki na pierwszy taniec najpierw sie pomylila i wlaczyla kukulska a potem plytka nie dzialala ale suma sumarum wszytko poszlo slicznie pieknie cudownie niech zaluja ci co nie byli na slube i weselu oczywiscie
Lena87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:Jakie plany na walentynki? hmmm chce kupic jakies ekstra wdzianko....zorganizuje kolacje przy winie jakies swiece romantyczna muza moze wczesniej kino:D a potem hmmmm mysle ze bede miala wtedy plodne ale nie powiem mezowi niech mysli ze spontanicznie
no ino identycznie jak mój planFidelissa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:Mam nadzieje ze zadna nie bedzie zla ze znowu odbiegamy od tematu ale walentynki sie zblizaja wiec takie romantyczne tematy mnie naszly
Czy My mamy nakręcać się non stop ?
Zastanawiać się czy jesteśmy w ciąży ? czy były dni płodne ?
Czy przyjdzie @ ? .. Kurcze nie na tym życie polega !! ..
Przecież jesteśmy tu po to aby każdy temat poruszać ..
Misty87 lubi tę wiadomość
-
No hej Bursztynka jak tam dzien mija?
Mam nadzieje ze nasze walentynki beda owocne:D
Mam nadzieje ze zadna nie zrozumie tego opacznie hehe ze niby ty i ja tylko ty i twoj i ja i moj:D sa tu takie co wyrywaja z konteksty zdania heheLena87 lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Lena87 wrote:Czy My mamy nakręcać się non stop ?
Zastanawiać się czy jesteśmy w ciąży ? czy były dni płodne ?
Czy przyjdzie @ ? .. Kurcze nie na tym życie polega !! ..
Przecież jesteśmy tu po to aby każdy temat poruszać ..
ja sie tak nakrecalam i co mi ztego przyszlo 63dniowy cykl porazka dlatego plotkujmy gadajmy odtresowujmy sie i dzielmy pozytywna energia
JA SIE PODZIELE A COLena87 lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Blondik wrote:walentynki fajne święto,ale lepiej świętować dzień przed albo dzień po, żeby uniknąc tłumu...zazwyczaj obmacujących się małolatówDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
No z tym nakręcaniem to nie fajnie, poprzedni cykl tak miałam. Taka duża, a taka głupia <stuka o ścianę> więc lepiej gadać o wszystkim i niczym.
Mnie nie było na forum bo siedziałam i porównywałam składy dopalaczy witaminowych i połaziłam po sklepach int i kupię mojemu fertimen żeby miał na wzmocnienie na wszelki wypadek i będzie miał wszystko w jednej tabletce. Sobie dokupię oeparol i magnez, bo na razie łykałam folik. A i razem łykamy też omegę3 od jakiegoś czasu. No i chyba wystarczy.
Piłam dziś rano siemię i nawet dałam radę do końcaLena87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTak się zastanawiam nad tym moim dniem,
I stwierdzam, że był taki dzień.
To ten w którym Tomek ponownie stanął na Mojej drodze później ślub i możliwość wyjechania na wczasy za granicęKaśka28, Misty87, Fidelissa, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
powinno wystraczyc jak u ciebie zadzialaja to ja mojemu tez to wszytko kupie mam nadzieje zie nie bedzie trzeba a 21 idziemy pogadac ze specjalista zobaczymy co powie jestem dobrej mysli...wiara czyni cuda jestem pewna
Lena87 lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Lena gdzie byliscie na wczasach? Mysmy na miesiac miodowy wybrali grecje w senie nawet nie miesiac a 10 dni bylo wspaniale mimo ze zdecydowalismy sie wylacznie na spedzanie czasu w hotelu plaza byla tuz przy nim wiec nigdie zie nie ruszalismy odpoczywalismyDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
No mój i tak na codzień łyka zwykłe witaminy, to mu tylko zamienię na męskie.
Ja muszę jutro rano wstać i pojechać do labo zrobić FSH. A labo otwarte w sobotę mam 35km od siebie, wrr... ale nie mam wyjścia, bo w poniedziałek będzie już 6dc a miałam zrobić w 5dc, a skoro zaleca się zrobić w 3-5dc, to zostaje mi ta nieszczęsna sobota. -
My planujemy na Walentego iść na sushi.
Będę miała wtedy pewnie @, więc nie poszalejemy w nocy...
A dziś sytuacja rano: podsmażam naleśniki do pracy, wchodzi mój T. do kuchni, widzę że ma odcisk od poduszki na twarzy. Śmieję się, żeby coś z tym zrobił, bo widać że go w nocy biłam. A teściowa- Już ty nie mów, że go bijesz, bo słychać było z waszego pokoju....
Pierwszy raz napomknęła, że słyszy jak się kochamy!Blondik, Lena87, sara_nar, Misty87, Fidelissa, Macierzanka:) lubią tę wiadomość