Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Wszytkim kibicuje i zycze powodzenia zeby walentynkowy wieczor byl najlepszy zebyscie mogly sie pochwalic II kreseczkami a sobie zycze zeby wtedy zaskoczyc
Ja ogolnie nie lubilam nigdy tego swieta ale dzisiaj mam tak duzo w sobie pozytywnej energii ze szok!! moge obdzielic nia was wszytkie
Lena moj tez nigdy romantyczny nie byl zawsze sama musialam dbac o takie rzeczy zawsze tego wsyztkim zazdroscilam ale jest kochany mimo wszytkoLena87 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Ewelina23 wrote:tak wiem ja nie jem bo jestem glodna tylko co zobacze w sklepie mam na to ochote
hmmmmm ja teraz mysle ze ja zawsze tak robie jak wchodze do sklepu moj sie smieje ze zawsze musialabym wchodzic do sklepu z dokladnie odliczona kwota bo zawsze cos dodatkowo(slodycze)kupie
PS nawet raz tak zrobilam ale wtedy zamiast mleka do kawy kupilam i tak cos slodkiego heheh takze taki ze mnie lasuchDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:hmmmmm ja teraz mysle ze ja zawsze tak robie jak wchodze do sklepu moj sie smieje ze zawsze musialabym wchodzic do sklepu z dokladnie odliczona kwota bo zawsze cos dodatkowo(slodycze)kupie
PS nawet raz tak zrobilam ale wtedy zamiast mleka do kawy kupilam i tak cos slodkiego heheh takze taki ze mnie lasuch
Piotrek mowi zebym sie opamietala bo niedlugo sie w drzwi nie zmieszce . Oczywiscie ,,przesadza '' -
XxMoniaXx wrote:chyba faceci są ogólnie mało romantyczni
Ewelina23 lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Ewelina23 wrote:hehe .
Piotrek mowi zebym sie opamietala bo niedlugo sie w drzwi nie zmieszce . Oczywiscie ,,przesadza ''Ewelina23 lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:Lena moj tez nigdy romantyczny nie byl zawsze sama musialam dbac o takie rzeczy zawsze tego wsyztkim zazdroscilam ale jest kochany mimo wszytko
Oj ja też zazdroszczę,
Chciała bym, żeby tak w któryś dzień Miło Mnie zaskoczył
Nie mówię bo jeśli chodzi o Walentynki czy Rocznicę Ślubu to zawsze gdzieś Mnie zabierze -
nick nieaktualny
-
My mamy troszke to utrudnione bo maz niepelnosprawny jest ale zawsze pojawia sie w takie dni z bukiecikiem ae zeby w powszednie dni to barddzo zadko
A powiedcie mi jaki byl najwspanialszy dzien w waszym zyciu? jak do tej pory oczywiscie bo za jakis czas wszytsie zgodnie powiedza ze zostanie mama:DDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Ewelina23 wrote:Lece kochane sie kapac bo dzwonila do mnie z pracy i jutro na 7:15 do 12:30 .
Milego wieczorku . Kolorowych i owocnych nocek zycze buzka :*Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
miałam krótka drzemkę i sniło mi się, że jestem w ciązy. sen był taki realistyczny, że jak gadałam z Moim przez telefon prawie coś na ten temat powiedziałam, tak jakby sen sie nie skończył
to forum męci w głowie;)
Kaśka28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:My mamy troszke to utrudnione bo maz niepelnosprawny jest ale zawsze pojawia sie w takie dni z bukiecikiem ae zeby w powszednie dni to barddzo zadko
Moim zdaniem to nie jest ważne czy chodzi, czy jeździ na wózku.
Ważne aby była miłość, namiętność, uczucie bezwarunkowe oraz to, że jesteście szczęśliwi ..
A co do najwspanialszego dnia, nigdy się nad tym nie zastanawiałam.Blondik, Misty87, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Kaśka28 wrote:Blondik ja mysle ze nie forum tylko te plany mieszieczne ktore pisalas....wiem cos o tym
tak się rozpisałam, że napisąłam i na marzec i musiałam sobie pospać w nagrodę...a teraz nie zasnę...dobrzez, ze Jacek już wraca w nocy;)Kaśka28 lubi tę wiadomość
-
Lena87 wrote:Moim zdaniem to nie jest ważne czy chodzi, czy jeździ na wózku.
Ważne aby była miłość, namiętność, uczucie bezwarunkowe oraz to, że jesteście szczęśliwi ..
A co do najwspanialszego dnia, nigdy się nad tym nie zastanawiałam.
Moj nie jezdzi na wózku, ale ma chore nogi i nie dojdzie wszedzie bo daleko chodzic nie moze ale jest git. jak to mowia dla chcacego nic trudnegoDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️