X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
Odpowiedz

Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)

Oceń ten wątek:
1 2 3 4 5
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2014, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka28 wrote:
    Ty to ta w niebieskiej sukience?
    tak, ta bez górnej wargi;)

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2014, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    santoocha...ach, te czujne uszy teściowej;)
    nie chciałabym mieszkać ani z moimi ani Jacka rodzicami...

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2014, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    santoocha wrote:
    My planujemy na Walentego iść na sushi.
    Będę miała wtedy pewnie @, więc nie poszalejemy w nocy...:(

A dziś sytuacja rano: podsmażam naleśniki do pracy, wchodzi mój T. do kuchni, widzę że ma odcisk od poduszki na twarzy. Śmieję się, żeby coś z tym zrobił, bo widać że go w nocy biłam. A teściowa- Już ty nie mów, że go bijesz, bo słychać było z waszego pokoju....zawstydzony.gif

Pierwszy raz napomknęła, że słyszy jak się kochamy!

A to dobre a to dobre :D dzisiaj powtorka z rozrywki

Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
    9dpt 84.51 :D
    11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2014, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niech jej uszy puchną;)
    albo niech teścia weźmie w obroty;)

santoocha lubi tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • ania181111 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2014, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale się na wspomnienia zebralo ;-) moim najpiękniejszym momentem było to jak mąż powiedzial że już czas na dzidziusia ;-);-);-)

[link=https://www.suwaczki.com/]km5shdgeo9f0pp2m.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2014, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka28 wrote:
    Lena gdzie byliscie na wczasach? Mysmy na miesiac miodowy wybrali grecje w senie nawet nie miesiac a 10 dni bylo wspaniale mimo ze zdecydowalismy sie wylacznie na spedzanie czasu w hotelu plaza byla tuz przy nim wiec nigdie zie nie ruszalismy odpoczywalismy

Dwa razy w Grecji ..

Miesiąc miodowy ( 7 dni ) - Kreta Sissi
    A w tamtym roku Zakyntos . :)

Grecja jest piękna .. Marzy Mi się Santorini

• Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2014, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysmy na poczatku mieli mieszkac z tesciami nawet przygotowali (odremontowali, polozyli panele, zamontowai komandora taka sofa duza wygodna rozkladana sie pojawila) ale na miesiac przed slubem trafila sie atrakcyjana oferta najmu kaawalerki i wynajelismy takim oto sposobem mieszkalismy sami od razu po slubie a w rok po slubie dostalismy mieszkanie z urzedu 2-pokojowe wyremontowalismy i jest nam super. ale tesciow mam swietnych w ogole cala rodzine i jego i moja wczorajszy dzien bardzo mi to uswiadomil...

Lena87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2014, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka trzeba doceniać to co jest Nam dane :) <3

• Blondik Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2014, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    noa jasne, ja moich tez bardzo lubię, ale wspólne mieszkanie to jednak za dużo
    ani na spontan nie byłoby okajzi (żeby nie tylko w sypialni), ani na burzliwe kłotnie, na twórczy nieład vel. bałagan...krępowałoby mnie chyba wszystko

Fidelissa, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2014, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik wrote:
    noa jasne, ja moich tez bardzo lubię, ale wspólne mieszkanie to jednak za dużo
    ani na spontan nie byłoby okajzi (żeby nie tylko w sypialni), ani na burzliwe kłotnie, na twórczy nieład vel. bałagan...krępowałoby mnie chyba wszystko
    Dokladnie a o pospaniu dluzej i o artystycznym nieladzie naprawde nie byloby mowy w ogole o swobodzie ale juz bylam na to przygotowana a tu taka niespodzianka :D

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • santoocha Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2014, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam to na co dzień. Mam serdecznie dość, a nie są najgorsi. Nie wiem jak można mieszkać z teściami, których się nie cierpi!

Blondik, Kaśka28 lubią tę wiadomość

• sara_nar Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2014, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Ja jestem, ale dlatego, że nie siedzę non stop na forum to zostałam olana 2 strony wstecz. No cóż, wiedziałam, że tak może się stać. Trudno, nie mam czasu na pisanie na forum cały dzień, a chciałam się po prostu czegoś dowiedzieć. Niestety, gadki-szmatki o włosach czy remontach nie są mi dane... Chyba się muszę pożegnać, bo w takim wypadku siedzenie na forum mija się z celem.
    Wybaczcie, że zaczęłam, gadkę-szmatkę o włosach ....
    Pytanie widziałam, ale jak nie mam pojęcia, to bez sensu jest pisanie, że nie wiem :/
    Ania ja kiedyś brałam też krążki nuvaring, ale to było przed moim M. i dzidziuś nie był mi w głowie. Z kolei moja kuzynka stosowała plastry ponad 3 lata i udało się za pierwszym razem.
    Maniuś mam podobnie z tym kłuciem, ale myślę, że jeśli nie brałaś Clostilbegytu na stymulację ovu to nie masz czym się martwić.
    Lena pomysł na walentynki, to zrobienie pizzy w kształcie serca do tego winko. W sumie nie mam funduszy by zaszaleć. W tamtym roku kupiłam M. ręcznik "Wycieram śmiało Mareczka ciało"
    Alka89 po odstawieniu luteiny @ powinna się pojawić do tygodnia czasu z tego co mi gin. mówił.
    Santoocha, zapewne nawet jakbyście cichuteńko się kochali to i tak teściowa by wiedziała :)
    My do teściów mamy 40 km, więc oni nas nie odwiedzają, od święta jedynie, a my do nich jeździmy tak co 2tyg. Czasem nocujemy, ale wtedy grzecznie, bo teściowie zaraz za ścianą.
    Te moje 3mm to nie taki hardkor, nie mam zdjęcia pokazać, ale byłam w październiku łysa jak kolano :D
    I nie zaniosłam CV :/ się wkurzyłam, bo mówiłam M. że dzisiaj muszę zanieść i czekałam, aż wróci bo piechotą iść daleko i zimno. A on zapomniał i nie chętny był jechać. Aż się popłakałam. Co prawd wypełniając formularz siostra kazała wpisać, że chcę zarabiać 900zł i powiedziała, że nie widzi mi się iść za taką kasę do pracy. Praca cały tydzień jak to w centrum handlowym, a dostaję rentę po mamie prawie 800zł, a jak pójdę do pracy to ze szkoły będę musiała zrezygnować i z renty. Więc słabo. Tym bardziej, że jestem ubezpieczona, a praca na umowę zlecenie :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2014, 22:27

relgh371g4so40bs.png
    klz9krhmiwshxnlc.png
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2014, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok kobietki ja zmykam wypilam lampke wina posluchalam ulubionej muzyki wiec trzeba isc potulic sie do małża niestety tylko poprzytulac...ale juz niedlugo :D:D:D:D:D milego wieczorku

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2014, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sara nie przejmuj sie jak chcesz pogadac o gadkach szmatkach to gadaj a jak ktos niema czasu tego czytac to niech nie czyta :) niech powtorzy pytanie a jak ktoras bedzie wiedziala to po prostu odpowie :D

Lena87 lubi tę wiadomość

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • santoocha Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sara, to nie opłaca Ci się pracować, skoro takie same pieniądze masz z renty co z pracy. Nie dość że się narobisz, to ryzykujesz ze szkołą. Chyba nie warto...
    No ja też lecę. Mój się nudzi, czeka aż kompa zwolnię.
    Śpijcie dobrze, miłego weekendu :*

Lena87 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sara_nar wrote:
    Co prawd wypełniając formularz siostra kazała wpisać, że chcę zarabiać 900zł i powiedziała, że nie widzi mi się iść za taką kasę do pracy. Praca cały tydzień jak to w centrum handlowym, a dostaję rentę po mamie prawie 800zł, a jak pójdę do pracy to ze szkoły będę musiała zrezygnować i z renty. Więc słabo. Tym bardziej, że jestem ubezpieczona, a praca na umowę zlecenie :/

Więc wychodzi na to, że pójście tam do pracy nie jest w ogóle opłacalne.
    Bo skoro masz rentę po mamie 800 zł i jesteś ubezpieczona to po co latać cały tydzień po galerii handlowej .
    Tym bardziej jak napisałaś, że jeszcze jest daleko to dodać do tego trzeba jeszcze bilet na autobus bądź paliwo do auta.

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2014, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc Dziewczynki :)

Ja też mieszkam z teściem, tyle że nie widuję się z nim zbyt często.
    Dzieli Nas klatka schodowa.
    On żyje swoim życiem a My swoim.
    Opłaty dzielimy na pół, problemów ze sobą nie mamy.
    Na moim pięterku mam Salon Sypialnie Kuchnie i łazienkę .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2014, 22:39

Macierzanka:) lubi tę wiadomość

• sara_nar Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2014, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka28 wrote:
    ok kobietki ja zmykam wypilam lampke wina posluchalam ulubionej muzyki wiec trzeba isc potulic sie do małża niestety tylko poprzytulac...ale juz niedlugo :D:D:D:D:D milego wieczorku
    Dobrej nocy. Ja to czuję, że spania nie będzie. Długo grałam na skrzypcach, a po wypadku mam problemy z lewą ręką i nie mogę jej forsować :( Ciężko mi bo to jedyna moja pasja.
    Teściów mam wspaniałych, chociaż na początku były małe zgrzyty.Teraz do teściowej mówię `mamo` i prawie codziennie do siebie dzwonimy :)

Lena87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

relgh371g4so40bs.png
    klz9krhmiwshxnlc.png
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2014, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobranoc dziewczyny;)

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • sara_nar Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2014, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena, santoocha dobrej nocy :)
    Mieszkam w takim położeniu, że empek jeździ co 2h :/ więc póki bym doszła to 40-50 minut. Niby nie tragedia, ale teraz w taką zimnicę ciężko.Moja siostra przez pracę ma straszne pajączki na nogach i problemy z krążeniem, bo tam nie usiądziesz, taki zapierdziel. A ja i bez tego mam słabe krążenie. Nie będę miała ubezpieczenia, szkoła akurat nie ten kierunek co chciałam, ale ostatni semestr mi został więc szkoda. Koleżanka też tam pracuje i dopiero po 13msc pracy dostała umowę o pracę :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2014, 22:44

relgh371g4so40bs.png
    klz9krhmiwshxnlc.png
‹‹ 407 408 409 410 411 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ