X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
Odpowiedz

Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)

Oceń ten wątek:
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2014, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka28 wrote:
    Ty to ta w niebieskiej sukience?
    tak, ta bez górnej wargi;)

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2014, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    santoocha...ach, te czujne uszy teściowej;)
    nie chciałabym mieszkać ani z moimi ani Jacka rodzicami...

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2014, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    santoocha wrote:
    My planujemy na Walentego iść na sushi.
    Będę miała wtedy pewnie @, więc nie poszalejemy w nocy...:(

A dziś sytuacja rano: podsmażam naleśniki do pracy, wchodzi mój T. do kuchni, widzę że ma odcisk od poduszki na twarzy. Śmieję się, żeby coś z tym zrobił, bo widać że go w nocy biłam. A teściowa- Już ty nie mów, że go bijesz, bo słychać było z waszego pokoju....zawstydzony.gif

Pierwszy raz napomknęła, że słyszy jak się kochamy!

A to dobre a to dobre :D dzisiaj powtorka z rozrywki

Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
    9dpt 84.51 :D
    11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2014, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niech jej uszy puchną;)
    albo niech teścia weźmie w obroty;)

santoocha lubi tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • ania181111 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2014, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale się na wspomnienia zebralo ;-) moim najpiękniejszym momentem było to jak mąż powiedzial że już czas na dzidziusia ;-);-);-)

[link=https://www.suwaczki.com/]km5shdgeo9f0pp2m.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2014, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka28 wrote:
    Lena gdzie byliscie na wczasach? Mysmy na miesiac miodowy wybrali grecje w senie nawet nie miesiac a 10 dni bylo wspaniale mimo ze zdecydowalismy sie wylacznie na spedzanie czasu w hotelu plaza byla tuz przy nim wiec nigdie zie nie ruszalismy odpoczywalismy

Dwa razy w Grecji ..

Miesiąc miodowy ( 7 dni ) - Kreta Sissi
    A w tamtym roku Zakyntos . :)

Grecja jest piękna .. Marzy Mi się Santorini

• Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2014, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysmy na poczatku mieli mieszkac z tesciami nawet przygotowali (odremontowali, polozyli panele, zamontowai komandora taka sofa duza wygodna rozkladana sie pojawila) ale na miesiac przed slubem trafila sie atrakcyjana oferta najmu kaawalerki i wynajelismy takim oto sposobem mieszkalismy sami od razu po slubie a w rok po slubie dostalismy mieszkanie z urzedu 2-pokojowe wyremontowalismy i jest nam super. ale tesciow mam swietnych w ogole cala rodzine i jego i moja wczorajszy dzien bardzo mi to uswiadomil...

Lena87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2014, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka trzeba doceniać to co jest Nam dane :) <3

• Blondik Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2014, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    noa jasne, ja moich tez bardzo lubię, ale wspólne mieszkanie to jednak za dużo
    ani na spontan nie byłoby okajzi (żeby nie tylko w sypialni), ani na burzliwe kłotnie, na twórczy nieład vel. bałagan...krępowałoby mnie chyba wszystko

Fidelissa, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2014, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik wrote:
    noa jasne, ja moich tez bardzo lubię, ale wspólne mieszkanie to jednak za dużo
    ani na spontan nie byłoby okajzi (żeby nie tylko w sypialni), ani na burzliwe kłotnie, na twórczy nieład vel. bałagan...krępowałoby mnie chyba wszystko
    Dokladnie a o pospaniu dluzej i o artystycznym nieladzie naprawde nie byloby mowy w ogole o swobodzie ale juz bylam na to przygotowana a tu taka niespodzianka :D

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • santoocha Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2014, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam to na co dzień. Mam serdecznie dość, a nie są najgorsi. Nie wiem jak można mieszkać z teściami, których się nie cierpi!

Blondik, Kaśka28 lubią tę wiadomość

• sara_nar Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2014, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Ja jestem, ale dlatego, że nie siedzę non stop na forum to zostałam olana 2 strony wstecz. No cóż, wiedziałam, że tak może się stać. Trudno, nie mam czasu na pisanie na forum cały dzień, a chciałam się po prostu czegoś dowiedzieć. Niestety, gadki-szmatki o włosach czy remontach nie są mi dane... Chyba się muszę pożegnać, bo w takim wypadku siedzenie na forum mija się z celem.
    Wybaczcie, że zaczęłam, gadkę-szmatkę o włosach ....
    Pytanie widziałam, ale jak nie mam pojęcia, to bez sensu jest pisanie, że nie wiem :/
    Ania ja kiedyś brałam też krążki nuvaring, ale to było przed moim M. i dzidziuś nie był mi w głowie. Z kolei moja kuzynka stosowała plastry ponad 3 lata i udało się za pierwszym razem.
    Maniuś mam podobnie z tym kłuciem, ale myślę, że jeśli nie brałaś Clostilbegytu na stymulację ovu to nie masz czym się martwić.
    Lena pomysł na walentynki, to zrobienie pizzy w kształcie serca do tego winko. W sumie nie mam funduszy by zaszaleć. W tamtym roku kupiłam M. ręcznik "Wycieram śmiało Mareczka ciało"
    Alka89 po odstawieniu luteiny @ powinna się pojawić do tygodnia czasu z tego co mi gin. mówił.
    Santoocha, zapewne nawet jakbyście cichuteńko się kochali to i tak teściowa by wiedziała :)
    My do teściów mamy 40 km, więc oni nas nie odwiedzają, od święta jedynie, a my do nich jeździmy tak co 2tyg. Czasem nocujemy, ale wtedy grzecznie, bo teściowie zaraz za ścianą.
    Te moje 3mm to nie taki hardkor, nie mam zdjęcia pokazać, ale byłam w październiku łysa jak kolano :D
    I nie zaniosłam CV :/ się wkurzyłam, bo mówiłam M. że dzisiaj muszę zanieść i czekałam, aż wróci bo piechotą iść daleko i zimno. A on zapomniał i nie chętny był jechać. Aż się popłakałam. Co prawd wypełniając formularz siostra kazała wpisać, że chcę zarabiać 900zł i powiedziała, że nie widzi mi się iść za taką kasę do pracy. Praca cały tydzień jak to w centrum handlowym, a dostaję rentę po mamie prawie 800zł, a jak pójdę do pracy to ze szkoły będę musiała zrezygnować i z renty. Więc słabo. Tym bardziej, że jestem ubezpieczona, a praca na umowę zlecenie :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2014, 22:27

relgh371g4so40bs.png
    klz9krhmiwshxnlc.png
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2014, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok kobietki ja zmykam wypilam lampke wina posluchalam ulubionej muzyki wiec trzeba isc potulic sie do małża niestety tylko poprzytulac...ale juz niedlugo :D:D:D:D:D milego wieczorku

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2014, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sara nie przejmuj sie jak chcesz pogadac o gadkach szmatkach to gadaj a jak ktos niema czasu tego czytac to niech nie czyta :) niech powtorzy pytanie a jak ktoras bedzie wiedziala to po prostu odpowie :D

Lena87 lubi tę wiadomość

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • santoocha Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sara, to nie opłaca Ci się pracować, skoro takie same pieniądze masz z renty co z pracy. Nie dość że się narobisz, to ryzykujesz ze szkołą. Chyba nie warto...
    No ja też lecę. Mój się nudzi, czeka aż kompa zwolnię.
    Śpijcie dobrze, miłego weekendu :*

Lena87 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sara_nar wrote:
    Co prawd wypełniając formularz siostra kazała wpisać, że chcę zarabiać 900zł i powiedziała, że nie widzi mi się iść za taką kasę do pracy. Praca cały tydzień jak to w centrum handlowym, a dostaję rentę po mamie prawie 800zł, a jak pójdę do pracy to ze szkoły będę musiała zrezygnować i z renty. Więc słabo. Tym bardziej, że jestem ubezpieczona, a praca na umowę zlecenie :/

Więc wychodzi na to, że pójście tam do pracy nie jest w ogóle opłacalne.
    Bo skoro masz rentę po mamie 800 zł i jesteś ubezpieczona to po co latać cały tydzień po galerii handlowej .
    Tym bardziej jak napisałaś, że jeszcze jest daleko to dodać do tego trzeba jeszcze bilet na autobus bądź paliwo do auta.

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2014, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc Dziewczynki :)

Ja też mieszkam z teściem, tyle że nie widuję się z nim zbyt często.
    Dzieli Nas klatka schodowa.
    On żyje swoim życiem a My swoim.
    Opłaty dzielimy na pół, problemów ze sobą nie mamy.
    Na moim pięterku mam Salon Sypialnie Kuchnie i łazienkę .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2014, 22:39

Macierzanka:) lubi tę wiadomość

• sara_nar Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2014, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka28 wrote:
    ok kobietki ja zmykam wypilam lampke wina posluchalam ulubionej muzyki wiec trzeba isc potulic sie do małża niestety tylko poprzytulac...ale juz niedlugo :D:D:D:D:D milego wieczorku
    Dobrej nocy. Ja to czuję, że spania nie będzie. Długo grałam na skrzypcach, a po wypadku mam problemy z lewą ręką i nie mogę jej forsować :( Ciężko mi bo to jedyna moja pasja.
    Teściów mam wspaniałych, chociaż na początku były małe zgrzyty.Teraz do teściowej mówię `mamo` i prawie codziennie do siebie dzwonimy :)

Lena87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

relgh371g4so40bs.png
    klz9krhmiwshxnlc.png
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2014, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobranoc dziewczyny;)

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • sara_nar Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2014, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena, santoocha dobrej nocy :)
    Mieszkam w takim położeniu, że empek jeździ co 2h :/ więc póki bym doszła to 40-50 minut. Niby nie tragedia, ale teraz w taką zimnicę ciężko.Moja siostra przez pracę ma straszne pajączki na nogach i problemy z krążeniem, bo tam nie usiądziesz, taki zapierdziel. A ja i bez tego mam słabe krążenie. Nie będę miała ubezpieczenia, szkoła akurat nie ten kierunek co chciałam, ale ostatni semestr mi został więc szkoda. Koleżanka też tam pracuje i dopiero po 13msc pracy dostała umowę o pracę :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2014, 22:44

relgh371g4so40bs.png
    klz9krhmiwshxnlc.png
‹‹ 407 408 409 410 411 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ