Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelina23 wrote:tak bo mnie brzuch bolal jak na @ i jajniki kuly raz na jakis czas
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2014, 19:11
"Bo każdy z nas ma takie marzenie,
za którego spełnienie oddał by wszystko"
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:to juz 16 dpo .
Mi testy do malpy wychodzily takie ze trzeba bylo sie mocno dopatrywac a po terminie malpy jeden dzien wyszly mi dwie krechy ze nie trzeba bylo sie dopatrywac"Bo każdy z nas ma takie marzenie,
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:to juz 16 dpo .
Mi testy do malpy wychodzily takie ze trzeba bylo sie mocno dopatrywac a po terminie malpy jeden dzien wyszly mi dwie krechy ze nie trzeba bylo sie dopatrywacEwelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanka17189 wrote:wiesz pare razy juz tak miałam ze zrobiłam test dzień po domniemanej @ i "niestety nie udało się i nastepnego dnia @ wiec tym razem wole poczekać do niedzieli...
Wiem bo mi tez sie spozniela wiele razy i za kazdym razem sie nie udawalo a tym razem co zobaczylam 2 kresi !
ty masz ladna tempke -
kamilaj-19 wrote:hej dziewczynki:) Pomozcie mi z tymi wykresami, jak ja mam tam swoje cykle zaznaczac? nie moge sie w tym ogarnac:( eh
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Ewelina23 wrote:Ale prosze mi tu tak nie myslec ze sie tym razem nie udalo trzeba byc dobrej mysli !
Wiem bo mi tez sie spozniela wiele razy i za kazdym razem sie nie udawalo a tym razem co zobaczylam 2 kresi !
ty masz ladna tempkeEwelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny