Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:Jak bylas na wizycie i pecherzykow nie bylo czyli pekly . Ktory dzis dpo ??
Powinnam miesc @ 16 stycznia,ale nie przyszla,a te pecherzyki mialam 22 styczniaTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kasiula09 wrote:z tego co sie orientuje to luteina jest tez na podtrzymanie ciązy wiec chyba możesz wziąć
Hm,ja dostalam na wywolanie @,kaska chyba pare dni temu tez zaczela to brac ,wiec moze by sie orientowala,wiecie,chodzi o to,ze w razie jak by sie udalo zeby te pyle nie zaszkodzilyTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ania181111 wrote:Kobietki czy Wy podczas owu też macie takie bóle jajnikow masakra !!! Dziś zauwazylam że mi strasznie sutki pociemnialy :-(a o piersiach nie wspomnę na dodatek coś mnie zab zaczal bolec :'([link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Ja jestem, ale dlatego, że nie siedzę non stop na forum to zostałam olana 2 strony wstecz. No cóż, wiedziałam, że tak może się stać. Trudno, nie mam czasu na pisanie na forum cały dzień, a chciałam się po prostu czegoś dowiedzieć. Niestety, gadki-szmatki o włosach czy remontach nie są mi dane... Chyba się muszę pożegnać, bo w takim wypadku siedzenie na forum mija się z celem.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny