Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Little Frog wrote:Ja mam długie, prawie do bioder. Naturalnie ciemny blond, a obecnie czerwone
Co do długości, to ja u siebie lubię długie, ale u innych to różnie. Zależy jak komu pasujesara_nar, Lena87, Little Frog lubią tę wiadomość
-
Ewelinko szkoda nie było, jestem zdania, że włosy nie ręka. Chociaż teraz chcę już zachodować. Tym bardziej, że są już fajne, grube i gęste. Wcześniej zniszczyłam farbowaniem, blond, rudy, nawet gdy wróciłam do swojego koloru nie były już w takim dobrym stanie.
Misty tort zjemy z Tobą i zaśpiewamy stolat, więc don`t worry
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2014, 17:12
Misty87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysara_nar wrote:Ewelinko szkoda nie było, jestem zdania, że włosy nie ręka. Chociaż teraz chcę już zachodować. Tym bardziej, że są już fajne, grube i gęste. Wcześniej zniszczyłam farbowaniem, blond, rudy, nawet gdy wróciłam do swojego koloru nie były już w takim dobrym stanie.
Misty tort zjemy z Tobą i zaśpiewamy stolat, więc don`t worry
Ja jak scielam z dlugich na krotsze to pozniej zalowalam ale tak odrazu nie sciela bym z takich na tak krótkie .
No ale co kto lubi
-
Ja miałam na sobie wszystkie możliwe fryzury, pazie, asymetryczne, z grzywką, bez grzywki, cieniowane, na chłopaka, bardzo długie, ale jestem wierna ciemnemu kolorowi (czerwony też mam ciemny ). A teraz musiałam zapuścić bo niestety hormonki mnie zeszpeciły trochę i muszę się mieć gdzie ukrywać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2014, 17:12
sara_nar lubi tę wiadomość
-
ja mialam zawsze takie na literke C z tylu lekko wygolone a teraz od 9 lat dlugie.. tzn bardzo dlugie jak to mowia fryzjerki heheh strasznie proste i czarne.. naturalny to ciemny bronz a nigdy nie rozjasniaalm wiec mam zdrowy wlos mega lsniacy...
Ewelina23, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMacierzanka:) wrote:Ja miałam na sobie wszystkie możliwe fryzury, pazie, asymetryczne, z grzywką, bez grzywki, cieniowane, na chłopaka, bardzo długie, ale jestem wierna ciemnemu kolorowi (czerwony też mam ciemny ). A teraz musiałam zapuścić bo niestety hormonki mnie zeszpeciły trochę i muszę się mieć gdzie ukrywać
Mialam problem z wypadaniem wlosów myslalam ze lysa zostane .
Ale znalazlam sposób oliwe stosowalam i tak mi przestaly wypadac puzniej sie skusilam na krotsze a teraz mam plan zapuscicMacierzanka:) lubi tę wiadomość
-
Misty już niedługo odwiedzę tamte okolice, pewnie zakorzenię w Białce albo w Bukowinie
Się mi marzy Małe Ciche na dechę, a wieczór termy
Booossko! Tylko macie tam śnieg? Bo u nas cholerstwo dziś topnieje.
Misty87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysara_nar wrote:Ewelinko super fryzura ta środkowa, mi ogólnie w takiej dł. włosów najlepiej.
A właśnie dostałam od siostry w prezencie perukę na sylwestra, a oto zdjęcie w niej: http://fotoo.pl/show.php?img=710060_img-20140131-170844.jpg.html
Ale mialam malo wlosow bo tak mi wypadaly .
-
sara_nar wrote:Ewelinko super fryzura ta środkowa, mi ogólnie w takiej dł. włosów najlepiej.
A właśnie dostałam od siostry w prezencie perukę na sylwestra, a oto zdjęcie w niej: http://fotoo.pl/show.php?img=710060_img-20140131-170844.jpg.html
ja mam obecnie mniej wiecej takiej długości i zawsze jak troche mi odrosną to znowu ścinamEwelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny
Nie nadążam za Wami, więc będę tak z doskoku, bo zamarzyło nam się przemeblowanie w mieszkaniu, więc wczoraj działaliśmy całe popołudnie, a dziś trzeba ten armagedon ogarnąć ;)Do tego jeszcze jutro nawiedza nas nasza paczka znajomych, więc i zakupy trzeba zrobić i przygotować coś, także dziś i jutro będzie mnie mniej
Nie będę już nadrabiać, bo jak pisałam wcześniej, oczka mnie bolą od tego ślęczenia, w starej migreniczce niewiele trzeba by wywołać ten straszny ból głowy... -
nick nieaktualny
-
A to moje perlowe wloski
http://zapodaj.net/4750d9fa86c13.jpg.html
Olka, z tego co mi ma, a relacjonuje codziennie, snieg jest, w nocy mroz wiec stoki nasniezaja
Kasiula09, Ewelina23, sara_nar, Lena87, Ania07 lubią tę wiadomość