Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:plecy troszke i brzuch dokuczaja ale od niedawna tak jak bym miala zaraz @ dostac .Dziekuje
A jak u Ciebie kochana ?
To nie dokuczanie, pewnie maleństwo rośnie :):):)
Zdrówka dla was
U mnie dobrze bo już po wizycie @ teraz opracować plan działania, zakasać rękawki i do dzieła żeby po Walentym zostawić ślad w postaci fasoleczki :)sara_nar, Little Frog, Ania07, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjulenka78 wrote:To nie dokuczanie, pewnie maleństwo rośnie :):):)
Zdrówka dla was
U mnie dobrze bo już po wizycie @ teraz opracować plan działania, zakasać rękawki i do dzieła żeby po Walentym zostawić ślad w postaci fasoleczki :) -
nick nieaktualny
-
Dziękuję kochane
Ja mam jak w raju
śniadanie do łóżka, pyszne kanapeczki z pomidorkiem i jajeczko w kształcie serducha
Teraz czekam na obiadek
Mam zakaz otwieranie lodówki, wiec jak coś z niej chce to muszę go wołać, chce to, włoż to
Ciasto się piecze więc mam chwilę dla siebie.
U mnie w niedzielę też takie są, ale nigdy nie byłam na tym.
Z drugiej strony mój by mi nie dał bo ja jestem zakupoholiczka w pewnym stopniu
Ewelina23, Little Frog, Ania07, Misty87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDriada0102 wrote:Dziękuję kochane
Ja mam jak w raju
śniadanie do łóżka, pyszne kanapeczki z pomidorkiem i jajeczko w kształcie serducha
Teraz czekam na obiadek
Mam zakaz otwieranie lodówki, wiec jak coś z niej chce to muszę go wołać, chce to, włoż to
Ciasto się piecze więc mam chwilę dla siebie.
U mnie w niedzielę też takie są, ale nigdy nie byłam na tym.
Z drugiej strony mój by mi nie dał bo ja jestem zakupoholiczka w pewnym stopniu -
Sara ja bardzo chcialam jechac do spa na nasza rocznice, ale tez się balam, że źle to wpłynie na mój organizm.
Zamówiłam sobie dziś nowy termometr bo aktualny chyba źle mierzy.
Mies temu zamówiłam specjalnie rtęciowy i czekam, czekam nie przychodzi, patrzę a tam odbiór osobisty ;/ Tak jest jak na szybko się kupuję i płaci paypalem -
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:Łap łap jak najwiecej
Ewelinka patrzyłaś na tą zabawę co linka podsyłałam?
ciekawam co Ci wyszło i czy się sprawdzi - tak, jak mówiłam u mnie dziewuszka ma być[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualnyMalinowa Panienka wrote:Ewelinka patrzyłaś na tą zabawę co linka podsyłałam?
ciekawam co Ci wyszło i czy się sprawdzi - tak, jak mówiłam u mnie dziewuszka ma być
Chinka mająca 24 lat, zapłodniona w 12 miesiącu księżycowym powinna urodzić chłopca.
I mam nadzieje ze tak zostanie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no to wiadomo ale każdy ma jakieś swoje upatrzone - ja najpierw chcę dziewczynkę a później chłopca
Driada0102 lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina Ty to przynajmniej już możesz się rozglądać za rzeczami dla maleństwa, bo to jest całkiem normalne.
A ja? już wiem jak bym urządziła pokój, jakie bym kupiła łóżeczko, pościel, wózek, fotelik, akcesoria, ciuszki, maskotki itd nawet oglądałam w rossmannie kremy na rozstępy xD ja mogę powiedzieć, że zwariowałamKaśka28, Ewelina23, Misty87, sara_nar, Driada0102 lubią tę wiadomość