Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:to jak bedziesz tylko mogla to lec i dawaj nam tu znac :*
Ewelina23 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
Ewelina!!!!! narobilas mi smaka a nic totalnie nic slodkiego nie mam w domku...niby specjalnie nic nie kupowalam hehe ale wybaczam ci bo napewno nie jzdlas ich dla siebi tylko dla dziedzi wec wybaczam
Ewelina23 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jak zadzwonisz to mozesz trafic na paragraf nie na czlowieka powie ze panikujesz zaleci lezec albo jeszcze cos...takie badanie na tel a jak juz pojedziesz to wszytko czarno na bialymDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:Ewelina!!!!! narobilas mi smaka a nic totalnie nic slodkiego nie mam w domku...niby specjalnie nic nie kupowalam hehe ale wybaczam ci bo napewno nie jzdlas ich dla siebi tylko dla dziedzi wec wybaczam
Kaśka28, Ania07 lubią tę wiadomość
-
Kaśka28 wrote:Jak zadzwonisz to mozesz trafic na paragraf nie na czlowieka powie ze panikujesz zaleci lezec albo jeszcze cos...takie badanie na tel a jak juz pojedziesz to wszytko czarno na bialym
-
nick nieaktualny
-
Little Frog wrote:Zgadzam się, ale na chwilę obecną to może faktycznie coś poradzą zanim będzie miała możliwość pojawienia się w szpitalu...
W sumie racja jak nie ma mozliwosci pojechania niech zadzwoni moze pomogaDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
basiulkaa_89 wrote:ja do szpitala mam 5 minut piechota nawet mniej.
Zanim wylecial,ze mnie skrzep to moja miesiaczka wygladala jak krew pomieszana ze sluzem -
nick nieaktualny