Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ania181111 wrote:A właśnie... Jak to jest dziewczyny z L4 w ciąży ? Jak dowiem się że jestem to co wtedy ? Kiedy wyskoczyć z L4 w pracy ?
To zalezy jak sie bedziesz czula ale L4 mozesz wziac na caly okres ciazy i masz 100% platne. jak ja zajde to bede sie pilnowala oczywiscie chcialabym chodzic do pracy tylko wtedy bede narazona na rozne wiruski wiadomo jak to w pracy z dzieciaczkami...co drugie z katarem, kaszlace i nie wiadomo co jeszcze wiec wszytko zalezy jakbym sie czula:D
Ewelina23 wrote:Weszlam do domu i co musialam sie wkurwic .
Prosilam Piotrka wczoraj zeby pozmywal powiedzial ze zmyje rano powiedzialam ok .
Chodze do domu patrze a tam pelny zlew no nie tkne tego .
No czy jak go poprosze o cos to ciezko to zrobic ?
Nie prosze go czesto . A ostatnio sam powiedzial ze bedzie mi pomagal i co zadzwonilam do niego a on no co sie stalo pozmywal jak wroce . Jak ja nie nawidze miec caly zlew zawalony .
Upsss u nas jest na odwrot to ja zawsze zapomne o tych garkach....jak ja kocham meza ze na mie nie krzyczy tylko czesto gesto sam zmywa...u nas to ja jestem ta balaganiara upsss
Lena87 wrote:Ja sobie dziś Was tylko poczytam .
Nie będę zanudzać ...
Tak więc Miłego Weekendu Wam Życzę
Lna jakie zanudzanie!! co sie tam u ciebie dzieje jak masz jakis problem to wygadaj sie bedzie ci lzej zadna tu nie edzie miala ci tego za zle pomozemy pocieszymy potulimy
zanudzaj nas jak najczesciej!!!Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyAnia07 wrote:Ewelina Ty to przynajmniej już możesz się rozglądać za rzeczami dla maleństwa, bo to jest całkiem normalne.
A ja? już wiem jak bym urządziła pokój, jakie bym kupiła łóżeczko, pościel, wózek, fotelik, akcesoria, ciuszki, maskotki itd nawet oglądałam w rossmannie kremy na rozstępy xD ja mogę powiedzieć, że zwariowałam
Tez tak robilam wczesniej ze chodzilam ogladalam -
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:Lna jakie zanudzanie!! co sie tam u ciebie dzieje jak masz jakis problem to wygadaj sie bedzie ci lzej zadna tu nie edzie miala ci tego za zle pomozemy pocieszymy potulimy
zanudzaj nas jak najczesciej!!!
ale pozmywal jak wrocil .Ania07 lubi tę wiadomość
-
Ewelina to dobrze ze pozmywal jak moj sie juz na mnie wkurzy to ja tez juz pozmywam ale bardzo tego nie lubie dlatego sie zawsze z tym ociagam...z drugiej strone ja sprztam cala reszte jemu zostawiam kuchnie(nieduza) wlaczjac gary nie jestem chyba wredna nie?
Ewelina23, Ania07 lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:Ewelina to dobrze ze pozmywal jak moj sie juz na mnie wkurzy to ja tez juz pozmywam ale bardzo tego nie lubie dlatego sie zawsze z tym ociagam...z drugiej strone ja sprztam cala reszte jemu zostawiam kuchnie(nieduza) wlaczjac gary nie jestem chyba wredna nie?
Dlatego zawsze chcialam zmywarke -
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:Ja tez chcialam ale nie mamy na nia miejsca w kuchni niestety ale kiedys cos wykombinuje
-
nick nieaktualny
-
Czasmi sa tak fajnie pomysly na urzadzenie malych pomieszczen ale jak przyszlo mi urzadzac mieszkanie jakos nie umialam na nic znalezc miejsca...cale przerobki doplywow odplywow kontakty strasznie duzo kosztuja itp wiec robilismy jak uwazalismy najlepeij teraz jak juz mieszkamy to zmienilabym kilka rzeczy ale to chyba kazdy tak maDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:Czasmi sa tak fajnie pomysly na urzadzenie malych pomieszczen ale jak przyszlo mi urzadzac mieszkanie jakos nie umialam na nic znalezc miejsca...cale przerobki doplywow odplywow kontakty strasznie duzo kosztuja itp wiec robilismy jak uwazalismy najlepeij teraz jak juz mieszkamy to zmienilabym kilka rzeczy ale to chyba kazdy tak ma
A w kuchni nie mamy jak przemeblowac bo zlew stoi w rogu i obok jest zabudowana pralka a kolo pralki stoi kuchenka Wiec lipa a po drugiej stronie lodowka i szawka i jedna wiszaca i tak sie nasza kuchnia konczy malusia
-
nick nieaktualny
-
Ja mialam na wynajmowanej kawalerce osobno kuchnie ale bylo tak ze jak rozlozylam rece to dotykalam scian normalnie taka klitka 2x2 teraz mam w porownaniu z tamtym o wiele wieksza ale ca cala siciane prawie okno wiec juz troche malo ustawna ale wiem ze jakbym poprosila jakiegos konkretnego meblarza to ladnie by mi zaprojektowal kuchnie ale to pewnie sam projekt troche by kosztowal i przerabianie tego wszytkiego...ja niby tak moglam zrobic ale zeby nie placic za projekt w sumie mniej wiecej zaplanowalam gdzie co ma byc tak poszly rury wodne i gazowe a potem znalazlam fajnego goscia od mebli i fajnie mi zrobil kuchnie ale jakbym najpierw jego zawolala to moglabym miec inaczej no ale madry polak...
Ewelina23 lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
basiulkaa_89 wrote:Dziewczyny rwie mnie w podbrzuszu od wczoraj mnie boli podbrzusze po tym jak wylecial mi ten wielki skrzep zle sie czuje mdli mnie i cycki bola
kochana idz do lekarza !!Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnybasiulkaa_89 wrote:Dziewczyny rwie mnie w podbrzuszu od wczoraj mnie boli podbrzusze po tym jak wylecial mi ten wielki skrzep zle sie czuje mdli mnie i cycki bola
Bo moze bylo to poronienie napisalam moze
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Basiulka Ewelina ma racje lec do szpitala...najwyzej sie okaze ze wszytko w porzadku przynajmniej bedziesz miala jasnosc
Ewelina23 lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️