Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelina23 wrote:no chyba ze tak tu mam do gina num ale jego godzina wybija i tel komorkowy wylaczonyDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyKochane dzwonilam na pogotowie.
Powiedzialam,ze staram sie jakis czas o dziecko,ze dostalam 2 dni temu okres,ze byl skapy sluz z krwia pomieszany a wczoraj wylecial ze mnie skrzep wielkosci pileczki ping pongowej i dostalam wiekszego krwawienia ciekna krwia i z innymi skrzepami.
Kazala sie zglosic do szpitala,zeby zrobili mi ostre USG,bo mozliwe,ze to bylo poronienie
Ja nic mojemu nie gadalam o tym skrzepie Ma byc za okolo godzine
-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:Kurcze to nie dobrze ze wylacza tel...a jakby niedajboże sie cos zadzialo niepokojacego? to panika a tak przez tel zawsze cie twoj gin uspokoi
Do szpitala mnie nie przyjma bo dla nich to nie ciaza .
W szpitalu dopiero od 12 tyg .
Pierwsza wizyte bede miala -
Kaśka28 wrote:Misty ty to masz nerwy miec 3 tyg @ pffff współczuje
-
basiulkaa_89 wrote:Kochane dzwonilam na pogotowie.
Powiedzialam,ze staram sie jakis czas o dziecko,ze dostalam 2 dni temu okres,ze byl skapy sluz z krwia pomieszany a wczoraj wylecial ze mnie skrzep wielkosci pileczki ping pongowej i dostalam wiekszego krwawienia ciekna krwia i z innymi skrzepami.
Kazala sie zglosic do szpitala,zeby zrobili mi ostre USG,bo mozliwe,ze to bylo poronienie
Ja nic mojemu nie gadalam o tym skrzepie Ma byc za okolo godzine
Kochana zadzown do niego czy nie moze przyjechac szybciej...i spokojnie jedz na badanie...oby sie wszytko wyjasnilo trzymam mocno kciuki i przutulamDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnybasiulkaa_89 wrote:Kochane dzwonilam na pogotowie.
Ja nic mojemu nie gadalam o tym skrzepie Ma byc za okolo godzineWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2014, 18:32
-
Ewelina23 wrote:no wlasnie z tym mam lipe .
Do szpitala mnie nie przyjma bo dla nich to nie ciaza .
W szpitalu dopiero od 12 tyg .
Pierwsza wizyte bede mialaEwelina23 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Misty87 wrote:No byla masakra, jeszcze urlop w Polsce wtedy i dopiero lipa byla...w maju bylam pewna, ze jestem w ciazy, test pokazal 1... ja wtedy tez bylam 4mc po zmianie miejsca zam., klimaru wiec mowila, ze to sie z tym wiaze.Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:Ewelina ale spokojnie bo na szczescie dobrze sie czujesz wszytko bedzie dobrze
Bo jak nie to nic mi nie zrobia musiala bym czekac na gina prywatnie przyjmuje od pon-sob
-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:To teraz zostaje ci tylko spokojne czekanie Ewelinka i zapomnij o stresach nie przemeczaj sie i w ogole zdrowka
Wiecej wyleguje sie na kanapie z netbookem na kolanch -
Ewelina23 wrote:Mamy takie same suwaczki tylko ty masz bociana a ja wózek
Ja jestem chora upatrzylam sobie juz wozek
ja miałam upatrzony wózek ale teraz jak Fasolinda urodzi się październiku to odpada
http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=1531&osCsid=0ab70trnu7ca29h1bqdi099580Macierzanka:) lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualnyMalinowa Panienka wrote:ja miałam upatrzony wózek ale teraz jak Fasolinda urodzi się październiku to odpada
http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=1531&osCsid=0ab70trnu7ca29h1bqdi099580
chce cos takiego
http://www.ebay.ie/itm/SILVER-BABY-TRAVEL-SYSTEM-3in1-PRAM-PUSHCHAIR-CAR-SEAT-12-COLOURS-REDUCED-PRIC-/261312947412?pt=UK_Baby_BabyTravel_Pushchairs_GL&var=&hash=item3cd77724d4Kaśka28, Misty87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kaśka28 wrote:Moalinowa Panienko przeciez w pazdzierniku tez mozna na spacer wychodzic czasami jest cieplo
ale deszcze i śnieg i nie przejadę po polskich chodnikach
ja muszę kupić wózek tzw. terenowy bo dużo spacerujemy i wyjeżdżamy i musi się sprawdzić wszędzie[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualny