X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
Odpowiedz

Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2014, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Weszlam do domu i co musialam sie wkurwic .
    :(
    Prosilam Piotrka wczoraj zeby pozmywal powiedzial ze zmyje rano powiedzialam ok .
    Chodze do domu patrze a tam pelny zlew no nie tkne tego .
    No czy jak go poprosze o cos to ciezko to zrobic ?
    Nie prosze go czesto . A ostatnio sam powiedzial ze bedzie mi pomagal i co zadzwonilam do niego a on no co sie stalo pozmywal jak wroce . Jak ja nie nawidze miec caly zlew zawalony .

Ewelinka mój tak samo! Normalnie szlag człowieka trafia :/ ja się wkurzyłam i nie zmywałam, stało dopóki on nie pomył.
    A Tobie mąż tym bardziej powinien pomagać, bo jesteś w ciąży..

Ewelina23, Fidelissa lubią tę wiadomość

• Misty87 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zmywac chyba nikt nie lubi... Ewelinko, nie denerwuj sie :* faceci tak maja :)
    Moj maz mi sam mowil, zebym kupowala ubranka jak sa okazje, zawsze pomaga mi wybierac i mowi, zebym wiecej brala od razu hurtem :D
    Teraz pojechal spelnic moja mala zachcianke, kupic kebabka pysznego :D

Ewelina23, sara_nar, Lena87, Fidelissa lubią tę wiadomość

Chłopcy 1jajowi,1ow i 1kosm, cc 32+5,waga 1880g i 1670g.
    1usahdgeb3da0ojs.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana mojego niemam nawet co prosic o mycie naczyc bo ma do tego 2 lewe rece :P nawet kubka nie umyje po sobie :P podloge umyje,firanki powiesi,okna umyje ale nie naczyn.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2014, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania07 wrote:
    Ewelinka mój tak samo! Normalnie szlag człowieka trafia :/ ja się wkurzyłam i nie zmywałam, stało dopóki on nie pomył.
    A Tobie mąż tym bardziej powinien pomagać, bo jesteś w ciąży..
    Moglo mu wyleciec z glowy jak by bylo malo ja rozumie ale nie zobaczyc pelnego zlewu .
    Wraca pozno z pracy wiec jemy obiad po 17 nieraz 18 wiec chcialam odpoczac . Sam powiedzial ze bedzie mi pomagal a tu ci niespodzianka . Zapomial .
    Napisalam mu smsa nie trkne tych naczyn w zlewie napisal mi ja pozmywam przepraszam .

Fidelissa lubi tę wiadomość

• ania181111 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2014, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Weszlam do domu i co musialam sie wkurwic .
    :(
    Prosilam Piotrka wczoraj zeby pozmywal powiedzial ze zmyje rano powiedzialam ok .
    Chodze do domu patrze a tam pelny zlew no nie tkne tego .
    No czy jak go poprosze o cos to ciezko to zrobic ?
    Nie prosze go czesto . A ostatnio sam powiedzial ze bedzie mi pomagal i co zadzwonilam do niego a on no co sie stalo pozmywal jak wroce . Jak ja nie nawidze miec caly zlew zawalony .
    U mnie to standard jak proszę męża o zmywanie to i tak tego nie robi ... Kiedyś tak się zdenerwowalam że potluklam czesc naczyń haha ;-) wtedy mąż stwierdził że pozmywa ;-) może u Ciebie też pomoże taka technika ;-) tylko trochę naczyń szkoda ;-)

Ewelina23 lubi tę wiadomość

[link=https://www.suwaczki.com/]km5shdgeo9f0pp2m.png[/link]
  • sara_nar Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2014, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli chodzi o zmywanie to mój M. zawsze pozmywa i słowem nie powie. Tu akurat nie mam co narzekać. Ale denerwuje mnie jak mi zwraca uwagę, że podczas robienia obiadu wszystko mam powyciągane, a ja mu mówie, że nie gotuje to nie wie, ale ja lubię mieć wszystko pod ręką, a nie schylać się dziesięć razy po coś tam.
    Mi się wydaje, żę jak będę w ciąży to zwolnienie od razu dostanę. W pracy wcześniej nie mogłam sobie pozwolić na mierzenie cukry co 3h, a w ciąży najlepiej mierzyć co godzinę i trzeba naprawdę tego pilnować.

ania181111 lubi tę wiadomość

relgh371g4so40bs.png
    klz9krhmiwshxnlc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2014, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzis na obiad Lasgne :) a jutro niech on gotuje zrobie strajk .

sara_nar, Misty87, Ania07, Fidelissa lubią tę wiadomość

• Macierzanka:) Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2014, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania181111 wrote:
    No właśnie !!! Czyli coś jest ze mną nie tak :-(:-( wiedziałam ...

Nie no ja tego nie powiedziałam. Idź z tym do gina i będziesz mieć jasność sytuacji.

"Niepłodność to nie kara, uzdrowienie to nie czary"
    1237397y6kr97ild4.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2014, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki. U mnie ze zmywaniem nie ma problemu. Mój mąż kiedyś zadeklarował że bedzie zmywać naczynia. I kilka miesiecy widziałam jak sie męczy. Wiecie co zrobił? To było kilka lat temu. Odłożył ze swoich "lewych" pieniążków i kiedyś zabrał mnie do AGD i kazał wybrać zmywarke. HIHI i od tej pory wklada brudne a wyciąga czyste spryciaż jeden ::))::))::))

Lena87, Driada0102 lubią tę wiadomość

• Macierzanka:) Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2014, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytam Was, ale nia mam za bardzo czasu żeby pogadać...

Mój małżonek właśnie myje naczynia :D

sara_nar, Ewelina23, Little Frog, Ania07, Misty87, Fidelissa lubią tę wiadomość

"Niepłodność to nie kara, uzdrowienie to nie czary"
    1237397y6kr97ild4.gif
  • sara_nar Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2014, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaraz M. wraca do domu bo o 14 skończył i normalnie oberwie mu się. Wchodzę do kotłowni a tam przy piecu popiół z pieca na podłodze. Obok mam łazienkę i kuchnię i tak się składa, że to ja sprzątam. A z kotłowni i tak straszie się kurzy, to jeszcze takie coś :( aż mi beczeć się chce, bo wczoraj sprzątałam, pięknie kuchenkę umyłam (gdzie jest szklana i ma palniki gazowe więc trzeba trochę się pomęczyć, bo się maże strasznie)a dzisij już warstwa kurzu na niej.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2014, 14:07

relgh371g4so40bs.png
    klz9krhmiwshxnlc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2014, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aneta90 wrote:
    Ewelina23 czy mogłabyś zerknac na moj wykres na temp bo juz sama nie wiem co myslec czy to moze byc ciaza??
    Tak jak obiecalam bylam zerknac twoj wykres .
    Ale szczerze mowiac duzo on nie mowi.
    Tempke najlepiej mierzyc o jednej godzinie i do 8 godziny przed wstaniem z łozka .
    Co prawda tempka jest wysoka ale to tez zalezy od godziny mierzenia .
    Trzymam kciuki

• Fidelissa Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2014, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sara_nar wrote:
    A właśnie, jako taką ciekawostkę, to powiem wam, że niedawno dowiedziałam się, że mam starszego brata, ma ok. 29 lat .... tylko mój tata dowiedział się o tym jak dziecko miało 6 lat. Była go zostawiła dla innego i tamten wychowywał to dziecko. Ale ona nie miała wątpliwości, że to dziecko mego taty. Nieźle. W ogóle powiem wam, że ostatio tego co się dowiedziałam o mojej rodzinie to jak w telenoweli jakiejś. Chętnie bym poznała tego brata, ale jakoś tak dziwnie i nie wiem gdzie zbytnio szukać.
    Sara poznawaj:)) będziesz miała większa rodzinkę i Twój nie będzie zazdrosny bo to brat:)))

qq87j44jhto0od0f.png

• Fidelissa Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2014, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty87 wrote:
    Czesc Wam! Nanana ja wrocilam z flohmarkt iiiii nakupilam cudownosci :)
    Nie moglam w nocy spac, wieczorem bylo mi tak zle, niedobrze ii w brzuchu gigantyczny balon! Dzis to samo, na bank to nie sa zadne objawy, bo tempka mi spadla, ale widze ze jednak mowicie o tych stalych godzinach, ze to bardzo wazne, wiec nie bede specjalnie sie skupiac na tymi poprzednimi pomiarami. Moj maz mi mowi, ze jestem w ciazy hehe dobrze, ze chociaz on w to wierzy :)
    Dzis kupilam kilka pieknych ubranek dla dziewczynki (mam juz 3 wory ciuszkow) wszystko H&M, C&A, Mexx. Wszystko nowki za smieszne pieniadze :)
    Fidelissa nie widzialam dzis zadnej ladnej lampki :) za to sprytny Rumun chcial nam wcisnac ORYGINALNE prosto z lotniska w Paryzu perfumy 2 butelki po 100ml firmowe za jedyne 30e haha :) co najsmieszniejsze, ludzie twardo kupowali...
    Ja zawsze chcialam miec 3, najpierw 2 odchowac, a pozniej (po 30tce) jeszcze jedno... ale to byly plany sprzed 7 lat jak mialam 20 :D
    Wczoraj mi maz tu kukal przez ramie na forum i pyta, czy o tym mowie osd 2 tyg :D wiec mu wszystko wyjasnilam, co i jak dziala, wytlumaczylam moj wykres i sorki Ewelinko, posluzylam sie Twoim wykresikiem dla porownania :D zaciekawilo go hehe i najpierw zapytal co to te zielone kropki :D

Misty , dzieki za info. Ja uwielbiam targi staroci:)) i poszukam sobie lampki- bo ja lubię boczne światło:)) M istny a moze maź ma racje i jestes?;:)))))

sara_nar, Misty87 lubią tę wiadomość

qq87j44jhto0od0f.png

• ania181111 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2014, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macierzanka:) wrote:
    Nie no ja tego nie powiedziałam. Idź z tym do gina i będziesz mieć jasność sytuacji.
    Może znów mam jakąś anemie albo coś innego:-( ...byłam w styczniu i mówił ginekolog że jest wszystko ok .

[link=https://www.suwaczki.com/]km5shdgeo9f0pp2m.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2014, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sobie dziś Was tylko poczytam . :)

Nie będę zanudzać ...

Tak więc Miłego Weekendu Wam Życzę :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2014, 14:18

Fidelissa, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2014, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz to ja się wkur..łam
    Wiecie co moje Kochanie zrobiło? .. odkurzaliśmy auto 3 dni temu. Mamy odkurzacz piorący. W bagażniku pełno sierści od psa więc taki odkurzacz to zbawienie. Ale mniejsza o to. Odkurzaliśmy mieszkanie później samochód, a że temp minusowe to woda przymarzła. Mówiłam mojemu, że jak puści to żeby go umył od razu. Oczywiście powiedział, że umyje i co? Ja teraz się biorę za sprzątanie mieszkania, wyciągam odkurzacz a on cały zasyfiały! Mało tego, otworzyłam go żeby go umyć, a tu taki smród, że można sobie klęknąć. Zabije go jak wróci ..

Driada0102, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2014, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena87 wrote:
    Ja sobie dziś Was tylko poczytam . :)

Nie będę zanudzać ...

Tak więc Miłego Weekendu Wam Życzę :)
    a kto tak powiedzial ze zanudzasz zaraz klapsa dostanie
    :D

sara_nar, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2014, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania07 wrote:
    Teraz to ja się wkur..łam
    Wiecie co moje Kochanie zrobiło? .. odkurzaliśmy auto 3 dni temu. Mamy odkurzacz piorący. W bagażniku pełno sierści od psa więc taki odkurzacz to zbawienie. Ale mniejsza o to. Odkurzaliśmy mieszkanie później samochód, a że temp minusowe to woda przymarzła. Mówiłam mojemu, że jak puści to żeby go umył od razu. Oczywiście powiedział, że umyje i co? Ja teraz się biorę za sprzątanie mieszkania, wyciągam odkurzacz a on cały zasyfiały! Mało tego, otworzyłam go żeby go umyć, a tu taki smród, że można sobie klęknąć. Zabije go jak wróci ..
    na szczescie my zawsze auto mamy czyste bo Piotrek jak w pracy ma chwile wolna to go pucuje :) Pracuje na myjni

Ania07 lubi tę wiadomość

• Fidelissa Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2014, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to zamykam, mój wrócił i siadamy do obiadu , miłego weekendu:))

sara_nar, Lena87, Macierzanka:), Ania07 lubią tę wiadomość

qq87j44jhto0od0f.png

‹‹ 418 419 420 421 422 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ