Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
basiulkaa_89 wrote:Kochana ja mam starsza siostre i kolezanki za dziecka bardzo mi jej zazdroscily Szczerze to nigdy nie bylo czego
Ja pragne pierwszego syna bo zawsze chcialam miec starszego brata
Moje kolezanki mialy starszych braci i zawsze im zazdroscilamania181111, basiulkaa_89, santoocha, julenka78, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
sara_nar wrote:Z bliźniaków bym bardzo się ucieszyła, chociaż jako dziewczynka zawsze chciałam mieć starszego brata Więc najpierw chłopiec, później dziewczynka, żeby jak dorośnia miała obrońcę przed natrętami
Nie wyobrażam sobie urodzić czworaczków.
Czasami jak mam gorszy dzień i doła, że jeszcze się nie udało, mówię M. że nie chce dzieci, jeszcze po ciąży się roztyję, będę miała rozstępy, obwisłe piersi. Oczywiście tak nie myślę, na co M. że zawsze będzie mnie kochał, a jak będzie naprawdę źle z wyglądem, to zasponsoruje mi operację plastyczną więc chcąc nie chcąc nie wykręcę się od zostania mamą.basiulkaa_89 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
A właśnie, jako taką ciekawostkę, to powiem wam, że niedawno dowiedziałam się, że mam starszego brata, ma ok. 29 lat .... tylko mój tata dowiedział się o tym jak dziecko miało 6 lat. Była go zostawiła dla innego i tamten wychowywał to dziecko. Ale ona nie miała wątpliwości, że to dziecko mego taty. Nieźle. W ogóle powiem wam, że ostatio tego co się dowiedziałam o mojej rodzinie to jak w telenoweli jakiejś. Chętnie bym poznała tego brata, ale jakoś tak dziwnie i nie wiem gdzie zbytnio szukać.
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochane dzidiaj mi sie snilo,ze jestem w ciazy i na jakims ekranie-chocby komputer widzialam jak te dzieci ida,plyna w strone PORODU tak to wygladalo heheh taki rekin je gonil hahahhahah
Ale potem jak urodzilam to mialam ich sliczna gromadke 10cio raczki urodzilam 5 chlopcow i 5 dziewcynek Slicznosci kochane byly
A moj chlop w tym snie powiedzial,ze musi isc do babci pozyczyc na mleko
a ja mu powiedzialam ze chyba na caly karton mleka pozyczyc hahahhahaha
Przy takiej gromadce to jedno mleko starczy na 1 dzien
Od razu ubrane byly jak je urodzilam
Jak moi rodzice przyszli to mysleli,ze 1 urodzilam a jak im powiedzialam,ze mam 10 ci raczki to sie strasznie ucieszyli I powiedzieli,ze ida zalatwiac ubranka dla dzieciaczkow
Bo ta moja ciaza w tym snie BYLA Z ZASKOCZENIA hahhahahah Piekny sen
10 cudnych dzieciaczkow trzymalam w ramionach takie malenstwa
Little Frog, sara_nar, ania181111, Macierzanka:), Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Czesc Wam! Nanana ja wrocilam z flohmarkt iiiii nakupilam cudownosci
Nie moglam w nocy spac, wieczorem bylo mi tak zle, niedobrze ii w brzuchu gigantyczny balon! Dzis to samo, na bank to nie sa zadne objawy, bo tempka mi spadla, ale widze ze jednak mowicie o tych stalych godzinach, ze to bardzo wazne, wiec nie bede specjalnie sie skupiac na tymi poprzednimi pomiarami. Moj maz mi mowi, ze jestem w ciazy hehe dobrze, ze chociaz on w to wierzy
Dzis kupilam kilka pieknych ubranek dla dziewczynki (mam juz 3 wory ciuszkow) wszystko H&M, C&A, Mexx. Wszystko nowki za smieszne pieniadze
Fidelissa nie widzialam dzis zadnej ladnej lampki za to sprytny Rumun chcial nam wcisnac ORYGINALNE prosto z lotniska w Paryzu perfumy 2 butelki po 100ml firmowe za jedyne 30e haha co najsmieszniejsze, ludzie twardo kupowali...
Ja zawsze chcialam miec 3, najpierw 2 odchowac, a pozniej (po 30tce) jeszcze jedno... ale to byly plany sprzed 7 lat jak mialam 20
Wczoraj mi maz tu kukal przez ramie na forum i pyta, czy o tym mowie osd 2 tyg wiec mu wszystko wyjasnilam, co i jak dziala, wytlumaczylam moj wykres i sorki Ewelinko, posluzylam sie Twoim wykresikiem dla porownania zaciekawilo go hehe i najpierw zapytal co to te zielone kropkiLittle Frog, sara_nar, ania181111, Ania07, basiulkaa_89, Ewelina23, Macierzanka:), Fidelissa, Bursztynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Misty to szalejesz, powiem wam, że i ja czasem mam ochotę coś kupić, jak widzę te wszystkie śliczne ubranka, szczególnie dla dziewczynek. Ale się powstrzymuję, żeby M. nie powiedział, że zwariowałam. Chociaż książkę "W oczekiwaniu na dziecko" pod choinkę mi kupił
basiulkaa mi sen o ciąży w tamtym roku się śnił, ale był tak piękny i moja mama mi razem się śniła. Im jestem starsza tym bardziej brakuje mi mamy. Nawet moja babcia bardziej była za synową niż córkami.Misty87, Lena87 lubią tę wiadomość
-
Mi się niedawno śniło, że mój T. trzymał naszego synka leżącego na kolanach, ja go głaskałam po twarzy, a on tak się ślicznie uśmiechał.
I mówiłam do T.: ale mamy świetnego synka, tylko nie pamiętałam porodu i się dziwiłam jak ja go urodziłam.Misty87, Macierzanka:), Lena87, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo nie byl moj pierwszy sen w ciazy,o dziecku piekne sa
Jaka ostatnio weszlan na SUROGATKI ogolnie poczytac ile taka bierze za moj WZPOYZCYENIE BRYUCHA to moj powiedzial,ze zbzikowalam chyba do reszty hahahhahahahahhahahahFidelissa lubi tę wiadomość
-
Ją mam trochę szczęścia bo moja mama zaoferowała się że jak będę w ciąży i jak urodzeni to mi pomoże ;-)było by dobrze jak by pomogła na teściów nie ma co liczyć też mam ochotę na kupno ubranek itd
sara_nar lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMisty87 wrote:Czesc Wam! Nanana ja wrocilam z flohmarkt iiiii nakupilam cudownosci
Nie moglam w nocy spac, wieczorem bylo mi tak zle, niedobrze ii w brzuchu gigantyczny balon! Dzis to samo, na bank to nie sa zadne objawy, bo tempka mi spadla, ale widze ze jednak mowicie o tych stalych godzinach, ze to bardzo wazne, wiec nie bede specjalnie sie skupiac na tymi poprzednimi pomiarami. Moj maz mi mowi, ze jestem w ciazy hehe dobrze, ze chociaz on w to wierzy
Dzis kupilam kilka pieknych ubranek dla dziewczynki (mam juz 3 wory ciuszkow) wszystko H&M, C&A, Mexx. Wszystko nowki za smieszne pieniadze
Fidelissa nie widzialam dzis zadnej ladnej lampki za to sprytny Rumun chcial nam wcisnac ORYGINALNE prosto z lotniska w Paryzu perfumy 2 butelki po 100ml firmowe za jedyne 30e haha co najsmieszniejsze, ludzie twardo kupowali...
Ja zawsze chcialam miec 3, najpierw 2 odchowac, a pozniej (po 30tce) jeszcze jedno... ale to byly plany sprzed 7 lat jak mialam 20
Wczoraj mi maz tu kukal przez ramie na forum i pyta, czy o tym mowie osd 2 tyg wiec mu wszystko wyjasnilam, co i jak dziala, wytlumaczylam moj wykres i sorki Ewelinko, posluzylam sie Twoim wykresikiem dla porownania zaciekawilo go hehe i najpierw zapytal co to te zielone kropki
A raczej wolala bym zebys pokazywala swoj z zielonymi kropeczkami :*Misty87, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWeszlam do domu i co musialam sie wkurwic .
Prosilam Piotrka wczoraj zeby pozmywal powiedzial ze zmyje rano powiedzialam ok .
Chodze do domu patrze a tam pelny zlew no nie tkne tego .
No czy jak go poprosze o cos to ciezko to zrobic ?
Nie prosze go czesto . A ostatnio sam powiedzial ze bedzie mi pomagal i co zadzwonilam do niego a on no co sie stalo pozmywal jak wroce . Jak ja nie nawidze miec caly zlew zawalony .sara_nar, Macierzanka:), Fidelissa lubią tę wiadomość