Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ania181111 wrote:Haha a ją kiedyś czytałam tak tylko z ciekawości a to Ty nam oczy mydlilas ;-)haha
no tak jakoś wyszło[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Aneta90 wrote:Bo miala mi zobaczyc na wykres i nie wiem czy ta temp moze znaczyc zagniezdzenie sie zarodka bo okres dopiero mam miec kolo 9 lutego i zastanawiam sie a bardzo bym chciala zeby na tescie dzisiaj dwie kreseczki wyszly
Juz Ci mówię
Na Twoim wykresie za wiele nie widać. Na zagnieżdżenie może spaść temperatura, ale wcale ne musi. Nie ma reguły, Natomiast doradze Ci, że temperature mierzy się zawze o jednej godzinie, po conajmniej 3 godzinach snu, najlepiej jeszcze będąc w łóżku. Ja np mierzę o 6.30. Nastawiam budzik, mierzę, zasypiam, albo jak mam iśc do pracy, mierzę i wstaję -
Fidelissa wrote:Dzien dobry, witam z kawusia:) co tam u Was jak sie czujecie?
ja druga kawusia z mężusiem, krzątanie i sobotnie popołudnie, które uwielbiam, bo wtedy mamy czas dla siebie
A ja zawsze chciałam mieć trójkę, w tym dwoje miałam urodzić do 30tki... nie udało się, bo zaczęliśmy starania 3 lata po ślubie i nie spodziewaliśmy się, że tyle o potrwa. A dzieci chcielismy od początku, ale był ten przysłowiowy "brak dobrego momentu" ech...
Fidelissa, Ania07 lubią tę wiadomość
-
ania181111 wrote:Dziewczyny a teraz tak z innej beczki mam ovu i Wy też macie takie bóle brzucha tzn takie klucie od czasu do czasu ? Albo tak jak na miesiaczke ? I strasznie piersi mnie bolą
no ja tak miałam i się okazało się Fasolinda mieszka sobie u mnie trzymam kciuki :*Macierzanka:), ania181111 lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
ania181111 wrote:Dziewczyny a teraz tak z innej beczki mam ovu i Wy też macie takie bóle brzucha tzn takie klucie od czasu do czasu ? Albo tak jak na miesiaczke ? I strasznie piersi mnie bolą
Lena87 lubi tę wiadomość
-
a my zdecydowaliśmy się wiosną, że chcemy więc badania, szczepienia itp i od września dostałam zielone światło więc tak sobie brykamy od czasu do czasu
ja chciałabym mieć 2 ale chciałaby żeby była dziewczynka zobaczymy jak wyjdzie[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Z różnych powodów mogą boleć piersi. Mi zawsze "rosną" i bolą od owulki, a czasem i przed. To zmieniające się poziomy hormonów. Prolaktyna, progesteron, ciążaania181111 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysantoocha wrote:Udało jej się trafić. Gdyby były takie przewidujące, wygrałyby na loterii i nie zajmowałyby się naciąganiem ludzi. Takie jest moje zdanie. Nic mnie raczej nie przekona, że to co mówią nie jest zmyślone.
ania181111 lubi tę wiadomość
-
Mało tego 22 stycznia miałam robiona cytologie i tak mniej więcej tydzień po dostałam jednorazowego ok 5 min bólu podbrzusza ... Ból był dziwny ale ustąpił szybko później dostałam to ciemne plamienie -ale to od cyto ...[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualny
-
Fidelissa wrote:Będę jutro wysyłać szwagrowi prezencik na urodziny ) musi byc płaskie i małe żeby sie koledze w plecaku zmieściło:))) propozycje??
Albo wysłałabym w kopercie kartkę z moim numerem konta
A tak już całkiem poważnie, to zależy jaki szwagier i co lubi Może jakiś zabawny krawacik?Fidelissa, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny