Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ania181111 wrote:Mało tego 22 stycznia miałam robiona cytologie i tak mniej więcej tydzień po dostałam jednorazowego ok 5 min bólu podbrzusza ... Ból był dziwny ale ustąpił szybko później dostałam to ciemne plamienie -ale to od cyto ...[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Fidelissa wrote:Zabcia taki wybrednych typ wiesz wszystko firmowe i designerskie masakra:))
-
ania181111 wrote:Mało tego 22 stycznia miałam robiona cytologie i tak mniej więcej tydzień po dostałam jednorazowego ok 5 min bólu podbrzusza ... Ból był dziwny ale ustąpił szybko później dostałam to ciemne plamienie -ale to od cyto ...
Plamienia po cyto są raczej w dzień cytologii, czasem się urzymują później. Koleżanka miała 3dniowe, ale tydzień po raczej mi się nie wydaje.ania181111 lubi tę wiadomość
-
Little Frog wrote:Ja bym wysłała swoje zdjęcie, żeby mógł podziwiać....hahahaha...żartuję
Albo wysłałabym w kopercie kartkę z moim numerem konta
A tak już całkiem poważnie, to zależy jaki szwagier i co lubi Może jakiś zabawny krawacik?[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Fidelissa wrote:Zabcia taki wybrednych typ wiesz wszystko firmowe i designerskie masakra:))
Wyślij mu kluczyki do auta
A tak poważnie może taki zestaw do otwierania wina w etui?
Skórzany portfel?Little Frog, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Macierzanka:) wrote:Plamienia po cyto są raczej w dzień cytologii, czasem się urzymują później. Koleżanka miała 3dniowe, ale tydzień po raczej mi się nie wydaje.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Hej dziewczyny ja na szybciutko
Mój jest zazdrośnik, ale nie chcę się przyznać do tego ;P
Ja chcę mieć2 max dzieci. Wszystko zależne od sytuacji z praca
jakies ufo mi wyskakuje i nie moge pisac komentarzy <zła>Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2014, 13:15
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
Hehe, ja to chcę dwójkę albo chociaż jedno. Z mężem się śmiejemy, że 3 to takie awaryjne Ale oczywiście ile by było, to z każdego by się cieszyliśmy Chociaż jakby mi się takie sześcioraczki trafiły, to mogłoby być ciężko
sara_nar, Driada0102, Ania07, Macierzanka:), Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Z bliźniaków bym bardzo się ucieszyła, chociaż jako dziewczynka zawsze chciałam mieć starszego brata Więc najpierw chłopiec, później dziewczynka, żeby jak dorośnia miała obrońcę przed natrętami
Nie wyobrażam sobie urodzić czworaczków.
Czasami jak mam gorszy dzień i doła, że jeszcze się nie udało, mówię M. że nie chce dzieci, jeszcze po ciąży się roztyję, będę miała rozstępy, obwisłe piersi. Oczywiście tak nie myślę, na co M. że zawsze będzie mnie kochał, a jak będzie naprawdę źle z wyglądem, to zasponsoruje mi operację plastyczną więc chcąc nie chcąc nie wykręcę się od zostania mamą.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2014, 13:23
santoocha, basiulkaa_89, Driada0102, ania181111, Ania07, Macierzanka:), Fidelissa, Lena87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysara_nar wrote:Z bliźniaków bym bardzo się ucieszyła, chociaż jako dziewczynka zawsze chciałam mieć starszego brata Więc najpierw chłopiec, później dziewczynka, żeby jak dorośnia miała obrońcę przed natrętami
Kochana ja mam starsza siostre i kolezanki za dziecka bardzo mi jej zazdroscily Szczerze to nigdy nie bylo czego
Ja pragne pierwszego syna bo zawsze chcialam miec starszego brata
Moje kolezanki mialy starszych braci i zawsze im zazdroscilamsara_nar lubi tę wiadomość