Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnka10222 wrote:Oooo gyros uwielbiam ale narobiłaś ochoty niestety rzadko go robię ponieważ mój nie lubi i sama jadłabym go przez 2 tygodnie
-
Też właśnie piję melisę, z pokrzywą, ale nie działa. Próbuję zjeść śniadanie, ale nie mam zupełnie apetytu, a w brzuchu burczy. To chyba od tych wszystkich ziółek, bo zawsze obżartus byłam. Jakiś plus.
Jaką robisz sałatkę z makaronu ryżowego Anka? Z pieczarkami? Bo ta jest przepyszna, uwielbiam ją -
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:Ja uwielbiam wszystkie salatki tylko piotrek wybredny
Kurde, mogłaby już @ przyjść i miałabym święty spokój. Nie boli mnie nic mocno, ale cały czas czuję dół brzucha i pleców. -
nick nieaktualnyLittle Frog wrote:Ja też lubię zdecydowaną większość sałatek, a mężuś to też już wybrzydza Ale za to jaka byłam z siebie dumna jak moją sałateczkę mężuś lubi, a w domu nigdy nie jadł
Kurde, mogłaby już @ przyjść i miałabym święty spokój. Nie boli mnie nic mocno, ale cały czas czuję dół brzucha i pleców.aaaaga lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aaaaga wrote:U nas jest tak że ja kocham zupy a ślubny nie tylko mięso lub makaron
aaaaga lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
justysia90 wrote:U mnie w pracy jest koleżanka, która jest w ciąży i to z wpadki, ciągle mi się przykro robi jak na nią patrzę,bo ciągle myślę, że gdybym nie poronila to byłabym w 5 miesiącu
Tak bardzo bym chciała, żeby w tym cyklu się udało, eeh -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny