X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
Odpowiedz

Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2013, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melula wrote:
    w takim przypadku to można żyć, ale ja żyję w Polsce i tu realia są nieco inne. ja akurat narzekać nie mogę. mąż pracuje, zarabia, ale nawet dla siebie wolałabym mieć pracę i jakieś zaplecze na czas przywitania maluszka... a tymczasem, aby tak nie myśleć o nieudanych cyklach...
    wiec ja nawet nie musiala bym pracowac ale chcialam sie czyms zajac tymczasowo :) plus mam wiecej na swoje wydatki i na odkladanie na maluszka bo jesli zajde to trzeba wozek lozeczko a to ubranka i duzo wiele innych rzeczy :) wiec troche trzeba miec :)
    Jak tu przylecialam i zaczelam pracowac w droghedzie to zyc nie umierac a w polce pracowalam w sklepie i zarabialam 1200 zl to co to jest nic

• Macierzanka:) Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2013, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, co tu dzisiaj porabiacie? Ja byłam dzisiaj na badaniu progesteronu, no i wyszedł niby OK. Jutro wizyta, ciekawe co mi ginek powie :)
    Co do wolnych dni podpisuję się pod tym! Dostaję już szału, ale mam nadzieję, że wkróce się to zmieni.
    Chcę chodzić do pracy i narzekać, że muszę iść do pracy :D

Little Frog lubi tę wiadomość

"Niepłodność to nie kara, uzdrowienie to nie czary"
    1237397y6kr97ild4.gif
  • Melula Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2013, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja szukam pracy, właśnie dla siebie, żeby mieć na swoje wydatki, żeby odłożyć na "coś", na wykończenie naszego mieszkanka etc. ale jest jak jest :) a tak weselej... nadal zastanawiam się, kiedy ubrać choinkę. mam taką chętkę, aby to zrobić już :)

Ewelina23, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

dqprio4pygfv875f.png zrz6anlieenmishw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2013, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macierzanka:) wrote:
    Witam, co tu dzisiaj porabiacie? Ja byłam dzisiaj na badaniu progesteronu, no i wyszedł niby OK. Jutro wizyta, ciekawe co mi ginek powie :)
    Co do wolnych dni podpisuję się pod tym! Dostaję już szału, ale mam nadzieję, że wkróce się to zmieni.
    Chcę chodzić do pracy i narzekać, że muszę iść do pracy :D
    Hej daj koniecznie znac jak po wizycie :)
    Ja dzis dzwonilam po wyniki ale tylko tosteron i mam 1.2 w normie a do piatku powinny byc progesteron i estrogen

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2013, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melula wrote:
    ja szukam pracy, właśnie dla siebie, żeby mieć na swoje wydatki, żeby odłożyć na "coś", na wykończenie naszego mieszkanka etc. ale jest jak jest :) a tak weselej... nadal zastanawiam się, kiedy ubrać choinkę. mam taką chętkę, aby to zrobić już :)
    no pewnie zawsze to jakies zajecie i nie mysli sie kiedy sie uda :)
    Ja juz mam ubrana hehe pospieszylismy sie ale chyba Ci pisalam juz o choince :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2013, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    n

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2021, 23:21

Macierzanka:) lubi tę wiadomość

• Melula Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2013, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak, pisałaś, ale ja nadal mam dylemat... he he he
    choinka stoi w kartonie, ozdoby w torbie... ja na kanapie... i tak myślę, czy już... czy jutro... he he he

• Melula Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2013, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witaj, Cedr 679... zapraszamy do wolnych rozmów przyszłych mam...

cedr697 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2013, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cedr697 wrote:
    Witam. I ja się dopiszę do starających się o pierwsze maleństwo. Przyjmiecie mnie?
    Czesc kochana . Pewnie ze przymiemy <3
    Zapraszamy do naszego cieplutkiego grona :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2013, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melula wrote:
    tak, pisałaś, ale ja nadal mam dylemat... he he he
    choinka stoi w kartonie, ozdoby w torbie... ja na kanapie... i tak myślę, czy już... czy jutro... he he he
    hehehe :) no tak straszny dylemat :) Ja uwielbiam ubieranie choinek szkoda ze tylko raz w roku mozna ubierac hehe

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2013, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    hehehe :) no tak straszny dylemat :) Ja uwielbiam ubieranie choinek szkoda ze tylko raz w roku mozna ubierac hehe
    To może sąsiadom zaproponuj darmową pomoc? :D

Ewelina23 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2013, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boze kochany siedze pisze i podjadam zelki kwasne ja w opakowanie a tam juz nic nie ma :/ pozarlam wszystko :/

• Melula Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2013, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no... ja też lubię ubierać choinkę. zawsze robiłam to z moim tatą... teraz robię to samotnie, ale nadal taka frajda

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2013, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog wrote:
    To może sąsiadom zaproponuj darmową pomoc? :D
    eeee tu w Irlandii oni juz ubieraja w listopadzie tylko przez okna widac ze juz stoja choinki

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2013, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cedr697 wrote:
    Witam. I ja się dopiszę do starających się o pierwsze maleństwo. Przyjmiecie mnie?
    Witaj! Mamy nadzieję, że szybko stąd uciekniesz :) Oczywiście w sensie, że nie będziesz musiała się długo starć :D

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2013, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    eeee tu w Irlandii oni juz ubieraja w listopadzie tylko przez okna widac ze juz stoja choinki
    No widzisz, to trzeba było zacząć wcześniej! :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2013, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melula wrote:
    no... ja też lubię ubierać choinkę. zawsze robiłam to z moim tatą... teraz robię to samotnie, ale nadal taka frajda
    ja tak pragne jeszcze leciec na swieta do Polski ale 3 rok pracuje w Wigilie :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2013, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog wrote:
    No widzisz, to trzeba było zacząć wcześniej! :D
    no spoznilam sie :/

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2013, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojjjj...to faktycznie. Ja mam tylko taką dorywczą pracę. W piątki i niedziele, mój mąż pracuje codziennie, ale oboje nie mamy problemu ze zjeżdżaniem do Polski :) Chociaż w sumie długo tu nie jesteśmy...

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2013, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog wrote:
    Ojjjj...to faktycznie. Ja mam tylko taką dorywczą pracę. W piątki i niedziele, mój mąż pracuje codziennie, ale oboje nie mamy problemu ze zjeżdżaniem do Polski :) Chociaż w sumie długo tu nie jesteśmy...
    no ale dobrze ze mam tu siostre :) w tym roku pojedziemy bo koncze prace o 15 przyjedzie Piotrek po mnie szybko sie ogarne i pojedziemy :) Wiec tyle mam dobrze

Little Frog lubi tę wiadomość

‹‹ 48 49 50 51 52 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ