Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMisty87 wrote:Hej Lena,
Pa sara
Hej Misty
Misty87 wrote:Mojej kumpeli facet zabral ja na lot balonem nad Krakowem i tam na samej gorze sie jej oswiadczyl
Gacie bym miała pełne z wrażenia i widoków !Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2014, 22:34
Misty87 lubi tę wiadomość
-
hej kochane wrocilam z pracy mialam rade pedagogiczna zjadlam kolacje i czytalam was:D Piekne zareczyny:D U mnie bylo tak ze poznalismy sie w ogole przez internet, i na poczaku oboje traktowalismy sie jak kolezenstwo z czaem przyjaciele, rozmawialismy o wszytkim o naszych problemach w sumie traktowalismy sie jak taki elektronicznypamietnik nigdy nie przypuszczalam ze spotkamy sie na zywo
gadalismy tak z rok z przerwami...az pewnego razu wyslal mi jakies znaczki okazalo sie ze to alfabetem morsa wyznal mi milosc wiec musielismy sie spotkac i tak sie zaczelo spotykalismy sie 3 mies i nagle sie oswiadczyl...bylam zaskoczona...powiedzialam NIE...nie bylam gotowa hehe ale spotykalimy sie dalej iiii jak w koncu dojrzalam do tego on sie nie umial zebrac...taka mial traume...biedny ale w koncu sie oswiadczyl nie bylo romantycznie ale pieknie lezelismy przytuleni i on wyciagnal pierscionek...po 6 latach odbyl sie slub i tak oto jestesmy:D
Lena87, Misty87, kasia_czarna, santoocha, Macierzanka:), Little Frog lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Fajne te Wasze historie, milo sie czyta
Dla mnie zareczyny nie sa wyznacznikiem milosci. Juz raz 'dalam swoja reke' komus i wyszlo jak wyszlo, dlatego teraz nie jest to takie wazne. Najwazniejsze ze sie kochamy i sobie ufamyLena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Chyba chciałaś powiedzieć PALEC !
hahaha padlam
CZY MOGE PROSIC O PANSTWA CORKI PALEC?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2014, 22:41
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysantoocha wrote:Ja tak samo. Myślałam że jestem bardziej przyzwoita!
Zawezwałam mojego do domu,a ten że za pół godziny! Nikt mnie tak nie wkurwia jak on!
Oni mają wiecznie czas ,
A ja jak nigdy zgłodniałam i zjadłam naleśnika z jabłkami a do tego skroiłam jeszcze 2 banany .. Mniam Mniam dobre było -
Lena87 wrote:A ja jak nigdy zgłodniałam i zjadłam naleśnika z jabłkami a do tego skroiłam jeszcze 2 banany .. Mniam Mniam dobre było
Wygnam T. do drugiego pokoju spać. W końcu wypada się fochnąć, prawda?Lena87, Misty87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysantoocha wrote:mmmmmniam! Ale mi smaka narobiłaś!
Wygnam T. do drugiego pokoju spać. W końcu wypada się fochnąć, prawda?
Skoro zgodziłaś się na wyjście to daj mu spokójoczywiście jeśli wróci w ciągu 30 minut , bo jak się spóźni to owszem !!
A co do Naleśników , z Biedronki miałam - nie wiedziałam, że są takie pyszne:)
z Serem też polecam -
nick nieaktualny