Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Alex.Sojka wrote:Znowu nam sie nie udalo... ; ( @ dzisiaj wpadla.
Temperature zaczac mierzyc pierwszego dnia cyklu czy ostatniego dnia @ ?
Przykro mi Alex...
Lepiej mierzyć od piewrszego dnia cykluAlex.Sojka lubi tę wiadomość
-
To wszystko jest takie niesprawiedliwe... ile jest wpadek z gimnazjalistkami... po jednym serduszkowaniu skonczonym w srodku dziewczyna zachodzi od razu w ciaze. A my staramy sie Istaramy... serduszkowanie codziennie... swiece, poduszki pod tylki, leki, zdrowe jedzenie I co ?!
Misty87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Ja wpadłam jeszcze na chwilę, bo po
mąż ogląda jeszcze film
Któraś byłą ciekawa jak było. Hm, dosyć szybko - wyszłam spod prysznica i mąż zaatakował mnie jeszcze w ręcznikuNa kołdrze wielka mokra plama od...moich włosów
Alex.Sojka, Macierzanka:), Misty87, santoocha lubią tę wiadomość
-
No pewnie
Wiecie co jest dla mnie najlepsze w tych staraniach? Że nigdy nie ma końca. Nie ma terminu, do którego można się starać (no, prawie). Zawsze można zacząć od początku, a nasze szanse nie maleją. To jest naprawdę pocieszająceAlex.Sojka, Misty87 lubią tę wiadomość
-
A mam takie pytanie co do objawow na wykresie...
przegladalam kilka wykresow innych staraczek I zauwazylam ze maja wiecej opcji do zaznaczenia takich jak np.: bol sutkow, swedzenie piersi... pojawilo sie tez picie alkoholu I leki przeciwbolowe. Czemu ja tego nie mam? -
Być może Twój darmowy abonament już Ci się skończył i dlatego masz takie podstawowe opcje (nie wiem, bo ja od razu wykupiłam sobie nowy). Spróbuj w opcjach na wykresie (po kliknięciu w dany dzień) doszukać się funkcji "edytuj pola". Tam powinno być tego więcej, zarówno w objawach, jak i lekach.
Alex.Sojka lubi tę wiadomość
-
Hej kobietki,milo mi Was powitac!
Spac nie moge wiec postanowilam cos skrobnac
Rowniez tak jak wy staramy sie o dzidzie,ale poki co nie ma rezultatow. Od roku jestem pewna i ciagle kochamy sie bez zabezpieczen. Robilam badania hormonalne i to glownie przez to mam problemy z zajsciem..Nie wiem kiedy zlecial ten rok..ale nigdy nie bylo czasu isc do lekarza zeby zbadania nasienie mojego partnera,zreszta zaden lekarz o tym nie wspominal i myslalam ze to moja wina. Teraz mieszkam w Anglii i od nowa bede musiala sie badac jezdzic po lekarzach..az rece opadaja ile staran i stresu czlowiek musi przejsc. Czy ktoras z was stara sie rowniez tak dlugo jak ja ? I chwilami ma dosyc? Pozdrawiam cieplo.Upragniona przyszla mama.. -
Ja wczoraj padłam i nie zdążyłam się pożegnać... i komp hulał całą noc.
Dzień dobry więc
Jak dzisiaj nastroje? Mam nadzieję, że z biegiem tygodnia a niektórych z Was jest lepiejLena87 lubi tę wiadomość