Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
bo tak,ost @ 18 grudnia,dzie zawsze jak w zegarku byla. dzien plodny powinie byc 1,2 styczen,mialam nadzieje...20 test negatyw i beta rowniez, 22 na usg okazalo sie,ze sa liczne pecherzyki w obu jajnikach do 22 mm,a przeciez to nie ten dzien cyklu...w piatek okazalo sie,ze juz nie mam pecherzykow,wiec pewnie pekly tak? 25-26 staranka ,wiec mam nadzieje,ale w piatek lekarz przepisal luteine na wywolanie...ale nadzieje mamTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
alka89 wrote:hEJ DZIEWCZYNY. Musze sie przyznac ,ze nie czytalam od paru dni bo musze odpoczac ,na psyche mi to siada,ale mam pytanie ;czy brala ktoras z Was luteine na wywolanie miesiczki? Ja przez 5 dni i @ brak,mialam czekac 10 dni,ale robie sobie nadzieje ,ze nie przyjdzie i bd ciaza
-
alka89 wrote:Pomozcie Kochane bo zaraz spadam do pracy i bd dopiero po 24
bo w piatek na usg lekarz mowil,ze wszystko ok ,tylko nie wiadomo czemu @ nie ma,ale jak by cos bylo to i tak by nie widzial,eh wariatka ze mnieFidelissa lubi tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Macierzanka:) wrote:Ej no chyba się nie obrazisz na mnie!
buuu
Wiem, że winny się tłumaczy, ale pytałam wczoraj o Ciebie!!! I też chyba przegapiłaś tego posta!
No nic,poczekam te 10 dni moze @ przyjdzie,a jak nie to nie wiem bo nie pytalam gina,12 lutego mam wizyte to moze sie wiecej dowiem bo teraz skoro to mi sie przesuwa to nawet nie wiem kiedy mam dni plodne ani nicTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
nick nieaktualny
-
alka89 wrote:No nic,poczekam te 10 dni moze @ przyjdzie,a jak nie to nie wiem bo nie pytalam gina,12 lutego mam wizyte to moze sie wiecej dowiem bo teraz skoro to mi sie przesuwa to nawet nie wiem kiedy mam dni plodne ani nic
Poczekaj, może akurat nie przyjdzie @ -
nick nieaktualny
-
Kurczę, staram się jak mogę witac z każdym i z każdym zawsze porozmawiać, nie zawsze wychodzi, bo nas dużo i nikogo ani nie faworyzuję, ani nie olewam, pomagam - jeśli porafię, a co chwilę ktoś się obrusza...
Ewelina23, Misty87 lubią tę wiadomość