Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyalka89 wrote:nie mowil nic,jak pytalam czy sa pecherzyki bo byly 22,a on na to,ze nic nie ma
-
Ewelina23 wrote:Wiec jak nie bylo i nie widzial musialy sie wchlonac i chyba nie pekly . ja jak bylam na wizycie potwierdzenia ciazy to powiedzial mi z ktorego jajnika byla owulacja bo zostalo pozostalosc po pecherzyku ktory pekl
To lipa. Musze spadac bo o 12 mam autobus do pracy,a jreszcze leze.Pa Kochane
Bd po 24 moze,pasku
Milego dniaTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Misty87 zycze Ci z calego serca wszystkiego co najlepsze,spelnienia najskrytszych marzen oraz duzo duzo milosci:)100 LAT KOCHANA:*!!!
No i pisz tam jak u Ciebie dzis humorek?
U mnie jakas masakra,znowu plamienia...za slabe moim zdaniem na @,a znowu juz to za dlugo trwa jakby to mialo byc implantacyjne...
Jesli ktoras z Was moze mi cos doradzic to prosze...Misty87 lubi tę wiadomość
-
Fidelissko nasza kochana! Wybacz nam, ze nie padly slowa pocieszenia, ale wiedz, ze mimo braku postu zarowno Ciebie jak i kazda staraczke wspieramy w duchu! Nikt tu nie jest obojetny, olewany!
Za kazda trzymamy kciuki, cieszymy sie kiedy ktos zafasolkuje! Jestesmy na dobre i na zle :* nie smutaj :*
Manius, nie wiem co Ci poradzic, ja nigdy nie mialam plamien przed @
Poczekaj do 10... nie czytaj tych glupot! Nie nakrecaj sie!Little Frog, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Misty87 wrote:
Manius, nie wiem co Ci poradzic, ja nigdy nie mialam plamien przed @
Poczekaj do 10... nie czytaj tych glupot! Nie nakrecaj sie! -
Hej dziewczyny Sto lat dla Misty i oczywiscie zielonej kropeczki jak najszybciej:D
Fidelisaa ja tez przepraszam ze przeoczylam post i tak jak Misty wspieram i mysle ze zanda zadnej nie olewa...WYbacz nam kochanaMisty87, Fidelissa lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
alka89 wrote:hEJ DZIEWCZYNY. Musze sie przyznac ,ze nie czytalam od paru dni bo musze odpoczac ,na psyche mi to siada,ale mam pytanie ;czy brala ktoras z Was luteine na wywolanie miesiczki? Ja przez 5 dni i @ brak,mialam czekac 10 dni,ale robie sobie nadzieje ,ze nie przyjdzie i bd ciaza
ja juz jestem po @ wiec zaczynamy staranka na nowo
Ewelina23 trzymaj sie w tych mdlosciach buziaczki ale gdzies slyszalam ze im gorsze obawy tym ciaza sie zdrowiej rozwija takrze trzymaj sie kochanaDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️