X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
Odpowiedz

Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)

Oceń ten wątek:
  • Macierzanka:) Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasia_czarna wrote:
    ni hej hej... szykuje wlasnie sniadanko ...

Życzę więc smacznego i miłego dnia :)

"Niepłodność to nie kara, uzdrowienie to nie czary"
    1237397y6kr97ild4.gif
  • alka89 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macierzanka:) wrote:
    Kurczę, staram się jak mogę witac z każdym i z każdym zawsze porozmawiać, nie zawsze wychodzi, bo nas dużo i nikogo ani nie faworyzuję, ani nie olewam, pomagam - jeśli porafię, a co chwilę ktoś się obrusza...

Nie martw sie Kochaniutka,kazda z nas chce jak najlepiej,nie ktorzy sa nerwowi,nie ma sie co dziwic...
    Ja w niedziele mojego zjebalam przy god=sciach bo niechcaco wylal piwo na stol...do dzis sie nie odzywa...przeprosiny nic nie daly,a nie wiem czemu tak wybucham

Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
    Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz.
  • kasia_czarna Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Życzę więc smacznego i miłego dnia :)
    dziekuje dziekuje... rowniez milego dnia:)

Macierzanka:) lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alka89 wrote:
    No nic,poczekam te 10 dni moze @ przyjdzie,a jak nie to nie wiem bo nie pytalam gina,12 lutego mam wizyte to moze sie wiecej dowiem bo teraz skoro to mi sie przesuwa to nawet nie wiem kiedy mam dni plodne ani nic
    nie masz wykresu a chciala bym zerknac nie czytalam wczesniejszych postow po prostu nie dam rady :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasia_czarna wrote:
    hej kochana jak sie czujesz???
    strasznie sie czuje jak by mnie ktos przejechal mam zawroty glowy glowa mnie boli i do tego mdlosci :/

• alka89 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    nie masz wykresu a chciala bym zerknac nie czytalam wczesniejszych postow po prostu nie dam rady :/

wklejam

hEJ DZIEWCZYNY. Musze sie przyznac ,ze nie czytalam od paru dni bo musze odpoczac ,na psyche mi to siada,ale mam pytanie ;czy brala ktoras z Was luteine na wywolanie miesiczki? Ja przez 5 dni i @ brak,mialam czekac 10 dni,ale robie sobie nadzieje ,ze nie przyjdzie i bd ciaza

• alka89 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:

wklejam

hEJ DZIEWCZYNY. Musze sie przyznac ,ze nie czytalam od paru dni bo musze odpoczac ,na psyche mi to siada,ale mam pytanie ;czy brala ktoras z Was luteine na wywolanie miesiczki? Ja przez 5 dni i @ brak,mialam czekac 10 dni,ale robie sobie nadzieje ,ze nie przyjdzie i bd ciaza

• alka89 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:

wklejam

• alka89 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a wykresu nie prowadze

• Macierzanka:) Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alka89 wrote:
    Nie martw sie Kochaniutka,kazda z nas chce jak najlepiej,nie ktorzy sa nerwowi,nie ma sie co dziwic...
    Ja w niedziele mojego zjebalam przy god=sciach bo niechcaco wylal piwo na stol...do dzis sie nie odzywa...przeprosiny nic nie daly,a nie wiem czemu tak wybucham

No to musisz obmyśleć plan, jak go przeprosić ;)
    E no ja też jestem nerwus i czasem też wybucham na moje Kochanie bez powodu, a potem żałuję :)

A tymczasem uciekam :) obowiązki czekają!
    Miłego dnia!

"Niepłodność to nie kara, uzdrowienie to nie czary"
    1237397y6kr97ild4.gif
  • alka89 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o tak,ost @ 18 grudnia,dzie zawsze jak w zegarku byla. dzien plodny powinie byc 1,2 styczen,mialam nadzieje...20 test negatyw i beta rowniez, 22 na usg okazalo sie,ze sa liczne pecherzyki w obu jajnikach do 22 mm,a przeciez to nie ten dzien cyklu...w piatek okazalo sie,ze juz nie mam pecherzykow,wiec pewnie pekly tak? 25-26 staranka ,wiec mam nadzieje,ale w piatek lekarz przepisal luteine na wywolanie...ale nadzieje mam

• alka89 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to musisz obmyśleć plan, jak go przeprosić ;)
    E no ja też jestem nerwus i czasem też wybucham na moje Kochanie bez powodu, a potem żałuję :)

A tymczasem uciekam :) obowiązki czekają!
    Miłego dnia!

Zawsze zrozumial,ale teraz mowi,ze ma mnie dosc,nie chce znosic moich humorow...,ale minie mu,mam nadzieje bo jutro badania nasienia ma miec,pirwsze,moze dlatego udaje obrazonego zeby sie wymigac...biada

• kasia_czarna Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    strasznie sie czuje jak by mnie ktos przejechal mam zawroty glowy glowa mnie boli i do tego mdlosci :/
    oj kochana mam taka nadzieje ze niedlugo do Ciebie dolacze:)

Ewelina23 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alka89 wrote:
    wklejam

kochana bralam primolut nort na wywolanie @ tylko ze ja mialam 14 dni go bralam bo tak mi przepisal ciapaty h.. a powinnam brac krucej i nie 3 tabletki tylko 2 tab . malpa przyszla do mnie w ciagu chyba 4 dni po odstawieniu nie mierz tempki bo nie ma sensu bo bedzie wysoka nie nakrecaj kochana poczekaj kilka dnijak mi gin pow to moze przyjsc do 10 dni

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasia_czarna wrote:
    oj kochana mam taka nadzieje ze niedlugo do Ciebie dolacze:)
    Czekam <3

• alka89 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    kochana bralam primolut nort na wywolanie @ tylko ze ja mialam 14 dni go bralam bo tak mi przepisal ciapaty h.. a powinnam brac krucej i nie 3 tabletki tylko 2 tab . malpa przyszla do mnie w ciagu chyba 4 dni po odstawieniu nie mierz tempki bo nie ma sensu bo bedzie wysoka nie nakrecaj kochana poczekaj kilka dnijak mi gin pow to moze przyjsc do 10 dni

mam nadzieje,ze nie przyjdzie,skoro pecherzyki pekly..

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2014, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alka89 wrote:
    mam nadzieje,ze nie przyjdzie,skoro pecherzyki pekly..
    a ile jestes po owulce ?

• alka89 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    a ile jestes po owulce ?

tak,ost @ 18 grudnia,dzie zawsze jak w zegarku byla. dzien plodny powinie byc 1,2 styczen,mialam nadzieje...20 test negatyw i beta rowniez, 22 na usg okazalo sie,ze sa liczne pecherzyki w obu jajnikach do 22 mm,a przeciez to nie ten dzien cyklu...w piatek okazalo sie,ze juz nie mam pecherzykow,wiec pewnie pekly tak? 25-26 staranka ,wiec mam nadzieje,ale w piatek lekarz przepisal luteine na wywolanie...ale nadzieje mam

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alka89 wrote:
    tak,ost @ 18 grudnia,dzie zawsze jak w zegarku byla. dzien plodny powinie byc 1,2 styczen,mialam nadzieje...20 test negatyw i beta rowniez, 22 na usg okazalo sie,ze sa liczne pecherzyki w obu jajnikach do 22 mm,a przeciez to nie ten dzien cyklu...w piatek okazalo sie,ze juz nie mam pecherzykow,wiec pewnie pekly tak? 25-26 staranka ,wiec mam nadzieje,ale w piatek lekarz przepisal luteine na wywolanie...ale nadzieje mam
    A gin nie widzial pozostalosci po pecherzykach ??

• santoocha Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja spoko, dziękuję, narazie małpy nie ma :)
    A katar przeszedł, więc chyba zdrowie wraca :)
    Na mnie przeszedł! I suchy kaszel mnie męczy. Tak sobie myślę- skoro mam wysoki progesteron, to owulka na bank była, tak?
    I jeśli przy takim progesteronie moja "wysoka" temeratura oscyluje wokół 36,7-36,8, to raczej nie mam co spodziewać się wyższej w tej drugiej fazie?

Misty, życzę spełnienia wszystkiego, czego sobie zamarzysz, nie tylko fasolki. Niech Ci się wiedzie we wszystkim. I dużo miłości! :*

Misty87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

‹‹ 510 511 512 513 514 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ