Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Macierzanka:) wrote:Kurczę, staram się jak mogę witac z każdym i z każdym zawsze porozmawiać, nie zawsze wychodzi, bo nas dużo i nikogo ani nie faworyzuję, ani nie olewam, pomagam - jeśli porafię, a co chwilę ktoś się obrusza...
Nie martw sie Kochaniutka,kazda z nas chce jak najlepiej,nie ktorzy sa nerwowi,nie ma sie co dziwic...
Ja w niedziele mojego zjebalam przy god=sciach bo niechcaco wylal piwo na stol...do dzis sie nie odzywa...przeprosiny nic nie daly,a nie wiem czemu tak wybuchamTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
nick nieaktualnyalka89 wrote:No nic,poczekam te 10 dni moze @ przyjdzie,a jak nie to nie wiem bo nie pytalam gina,12 lutego mam wizyte to moze sie wiecej dowiem bo teraz skoro to mi sie przesuwa to nawet nie wiem kiedy mam dni plodne ani nic
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:nie masz wykresu a chciala bym zerknac nie czytalam wczesniejszych postow po prostu nie dam rady
wklejam
hEJ DZIEWCZYNY. Musze sie przyznac ,ze nie czytalam od paru dni bo musze odpoczac ,na psyche mi to siada,ale mam pytanie ;czy brala ktoras z Was luteine na wywolanie miesiczki? Ja przez 5 dni i @ brak,mialam czekac 10 dni,ale robie sobie nadzieje ,ze nie przyjdzie i bd ciaza
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Ewelina23 wrote:nie masz wykresu a chciala bym zerknac nie czytalam wczesniejszych postow po prostu nie dam rady
wklejam
hEJ DZIEWCZYNY. Musze sie przyznac ,ze nie czytalam od paru dni bo musze odpoczac ,na psyche mi to siada,ale mam pytanie ;czy brala ktoras z Was luteine na wywolanie miesiczki? Ja przez 5 dni i @ brak,mialam czekac 10 dni,ale robie sobie nadzieje ,ze nie przyjdzie i bd ciaza
wklejam
alka89 wrote:Nie martw sie Kochaniutka,kazda z nas chce jak najlepiej,nie ktorzy sa nerwowi,nie ma sie co dziwic...
Ja w niedziele mojego zjebalam przy god=sciach bo niechcaco wylal piwo na stol...do dzis sie nie odzywa...przeprosiny nic nie daly,a nie wiem czemu tak wybucham
No to musisz obmyśleć plan, jak go przeprosić
E no ja też jestem nerwus i czasem też wybucham na moje Kochanie bez powodu, a potem żałuję
A tymczasem uciekamobowiązki czekają!
Miłego dnia! -
o tak,ost @ 18 grudnia,dzie zawsze jak w zegarku byla. dzien plodny powinie byc 1,2 styczen,mialam nadzieje...20 test negatyw i beta rowniez, 22 na usg okazalo sie,ze sa liczne pecherzyki w obu jajnikach do 22 mm,a przeciez to nie ten dzien cyklu...w piatek okazalo sie,ze juz nie mam pecherzykow,wiec pewnie pekly tak? 25-26 staranka ,wiec mam nadzieje,ale w piatek lekarz przepisal luteine na wywolanie...ale nadzieje mamTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Macierzanka:) wrote:No to musisz obmyśleć plan, jak go przeprosić
E no ja też jestem nerwus i czasem też wybucham na moje Kochanie bez powodu, a potem żałuję
A tymczasem uciekamobowiązki czekają!
Miłego dnia!
Zawsze zrozumial,ale teraz mowi,ze ma mnie dosc,nie chce znosic moich humorow...,ale minie mu,mam nadzieje bo jutro badania nasienia ma miec,pirwsze,moze dlatego udaje obrazonego zeby sie wymigac...biada
nick nieaktualnyalka89 wrote:wklejam
hEJ DZIEWCZYNY. Musze sie przyznac ,ze nie czytalam od paru dni bo musze odpoczac ,na psyche mi to siada,ale mam pytanie ;czy brala ktoras z Was luteine na wywolanie miesiczki? Ja przez 5 dni i @ brak,mialam czekac 10 dni,ale robie sobie nadzieje ,ze nie przyjdzie i bd ciaza -
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:kochana bralam primolut nort na wywolanie @ tylko ze ja mialam 14 dni go bralam bo tak mi przepisal ciapaty h.. a powinnam brac krucej i nie 3 tabletki tylko 2 tab . malpa przyszla do mnie w ciagu chyba 4 dni po odstawieniu nie mierz tempki bo nie ma sensu bo bedzie wysoka nie nakrecaj kochana poczekaj kilka dnijak mi gin pow to moze przyjsc do 10 dni
mam nadzieje,ze nie przyjdzie,skoro pecherzyki pekly..Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:a ile jestes po owulce ?
tak,ost @ 18 grudnia,dzie zawsze jak w zegarku byla. dzien plodny powinie byc 1,2 styczen,mialam nadzieje...20 test negatyw i beta rowniez, 22 na usg okazalo sie,ze sa liczne pecherzyki w obu jajnikach do 22 mm,a przeciez to nie ten dzien cyklu...w piatek okazalo sie,ze juz nie mam pecherzykow,wiec pewnie pekly tak? 25-26 staranka ,wiec mam nadzieje,ale w piatek lekarz przepisal luteine na wywolanie...ale nadzieje mamTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
nick nieaktualnyalka89 wrote:tak,ost @ 18 grudnia,dzie zawsze jak w zegarku byla. dzien plodny powinie byc 1,2 styczen,mialam nadzieje...20 test negatyw i beta rowniez, 22 na usg okazalo sie,ze sa liczne pecherzyki w obu jajnikach do 22 mm,a przeciez to nie ten dzien cyklu...w piatek okazalo sie,ze juz nie mam pecherzykow,wiec pewnie pekly tak? 25-26 staranka ,wiec mam nadzieje,ale w piatek lekarz przepisal luteine na wywolanie...ale nadzieje mam
-
Macierzanka:) wrote:A ja spoko, dziękuję, narazie małpy nie ma
A katar przeszedł, więc chyba zdrowie wraca
I jeśli przy takim progesteronie moja "wysoka" temeratura oscyluje wokół 36,7-36,8, to raczej nie mam co spodziewać się wyższej w tej drugiej fazie?
Misty, życzę spełnienia wszystkiego, czego sobie zamarzysz, nie tylko fasolki. Niech Ci się wiedzie we wszystkim. I dużo miłości! :*Misty87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość