Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fidelissa wrote:Pamiętasz wczoraj rozmawialiśmy rano z Ewelina23 o tym, ze będę testować po 15.
Mimo załamania
Napisałam na forum informacje że się nie udało
ale ani Wy
ani Macierzanka czy Zabcia nic nie napisalyscie.
Było mi przykro.....
Sara i Santoocha mnie wsparły za co im dziękuję.
.......powoli. dochodzę do siebie
Strasznie mi głupio przez tą sytuację... Tak, zawaliłam na całej linii. Nie wiem dlaczego nie przytuliłam Cię wirtualnie i dlaczego nie napisałam nic na pocieszenie. Nie wiem czy przegapiłam wpis, czy uznałam, że ktoś już Ci napisał kilka słówek na wsparcie, czy nie miałam czasu. NIE WIEM. Przepraszam i trzymam za Ciebie kciuki!! Nie wiem czy teraz potrzebujesz pocieszenia i rękawa, żeby się wypłakać, czy też kopniaka, żeby wziąć się w garść i nie załamywać. Bardzo mi przykro, że się nie udało i mam nadzieję, że Twoje marzenie się wkrótce spełni!!
Macierzanka:) wrote:Kurczę, staram się jak mogę witac z każdym i z każdym zawsze porozmawiać, nie zawsze wychodzi, bo nas dużo i nikogo ani nie faworyzuję, ani nie olewam, pomagam - jeśli porafię, a co chwilę ktoś się obrusza...:D:D Ja doceniam to co robisz. Sama nie jestem w stanie nikomu nic doradzić w sprawach medycznych. Jeżeli tylko mam okazję w jakikolwiek sposób pomóc, to zgłaszam się na ochotnika, bo jak się mi uda doradzić lub pocieszyć, to czuję się taka dowartościowana
A Ty Macierzanku starasz się pomóc każdej w miarę możliwości i też przywitać, żeby nie poczuła się olana. Nie możesz mieć żadnych wyrzutów sumienia, ani nic w tym rodzaju!
Kaśka28, Fidelissa, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Zgadzam sie z Zabka w 100% nie miej kochana wyrzutow sumienia bo kazdza tutaj stara sie jak potrafi wesprzec i pocieszyc czasami cos przeoczymy ale za kazda trzymamy kciuki i mocno kibicujemy
Macierzanka:) lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Maniuś wrote:Masakra normalnie,chyba nie dozyje do tego 10...
ostatni normalny okres to 04.12.2013...po 2 tyg plamienie i potem 13.01.2014 też plamoienie...w czasie plamienia zaczełam mierzyć temp...(obecny wykres) i temp była niska...teraz isę podniosła...wiec uznałam to plamienie za @...ale krwi tam isę nie dopatrzyłam...
Lekarz nic nie powiedział na to... -
Agnes, skoro lekarz Ci nic na to nie powiedział, to ja tym bardziej nie pomogę.
Kasiu, u mnie dobrze, jakoś leciSłoneczko za oknem, humor znacznie lepszy niż wczoraj, na wykresie się coś podniosło, ale jeszcze nie czas na nakręcanie się
Zacznę za kilka dni
A jak tam u Ciebie?
-
theagnes87 wrote:Ja przez ostatni miesiąc miałam 2 razy plamienia...
ostatni normalny okres to 04.12.2013...po 2 tyg plamienie i potem 13.01.2014 też plamoienie...w czasie plamienia zaczełam mierzyć temp...(obecny wykres) i temp była niska...teraz isę podniosła...wiec uznałam to plamienie za @...ale krwi tam isę nie dopatrzyłam...
Lekarz nic nie powiedział na to...Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
goskos86 wrote:Hej dziewczyny! a możliwe jest żebym zaraz po @ miała śluz płodny? na taki właśnie wygląda, wprawdzie mam krótkie cykle ale to chyba nie tak powinno wyglądać co?
-
goskos86 wrote:Hej dziewczyny! a możliwe jest żebym zaraz po @ miała śluz płodny? na taki właśnie wygląda, wprawdzie mam krótkie cykle ale to chyba nie tak powinno wyglądać co?
i to wlasnie po @ i na koncu byla zielona kropeczka takze kochana dzialajcie dzialajcie
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:Hmmm nie wiem co ci napisac bo ja nigdy zadnego plamienia nie mialam a jak mialam to nastepnego dnia juz normalna @ a lekarz zlecil jakies badania? robil chociaz usg?
-
Little Frog wrote:Agnes, skoro lekarz Ci nic na to nie powiedział, to ja tym bardziej nie pomogę.
Kasiu, u mnie dobrze, jakoś leciSłoneczko za oknem, humor znacznie lepszy niż wczoraj, na wykresie się coś podniosło, ale jeszcze nie czas na nakręcanie się
Zacznę za kilka dni
A jak tam u Ciebie?
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
theagnes87 wrote:Robił USG i poweidział że widzie jeden pęcherzyk na jajniku i mam nadzieję że właśnie on pękł i rozwija isę fasolkaDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
Kaśka28 wrote:hmm u mnie tak sobie bylam z mezem u hirurga zaczynamy leczenie ponowne jego nogi zobaczymy czy cos mu pomoga mam nadzieje ze ta kuracja nie zaszkodzi w czasie starania zapytamy gina 21 ale ogolnie pozytywnie wiesz juz po @ wiec zaczynamy staranka:D
Mam nadzieję, że będą efekty leczenia i nie będzie to stanowiło żanej przeszkody dla starań i że uda się Wam w końcu spełnić Wasze marzenia -
nick nieaktualnyDziewczyny,mam pytanie.Moja koleżanka wczoraj zrobiła test i wyszła bardzo blada,widoczna pod słońce II kreska.Ucieszyła się.Wieczorem zaczęło się takie brązowe plamienie.Dziś rano powtórzyła test i wyszła jeszcze bledsza kreska no i ma plamienie tym razem krwią.Czy coś jest nie tak??Lekarza ma dopiero na 16.45 i do tego czasu to mi zwariuje.
-
Little Frog wrote:Ho ho ho.....to chyba iskry polecą
Mam nadzieję, że będą efekty leczenia i nie będzie to stanowiło żanej przeszkody dla starań i że uda się Wam w końcu spełnić Wasze marzenia
Ewelina a jak sie czujesz lepiej juz?Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️