X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
Odpowiedz

Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)

Oceń ten wątek:
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fidelissa wrote:
    Pamiętasz wczoraj rozmawialiśmy rano z Ewelina23 o tym, ze będę testować po 15.

Mimo załamania
    Napisałam na forum informacje że się nie udało
    ale ani Wy
    ani Macierzanka czy Zabcia nic nie napisalyscie.

Było mi przykro.....
    Sara i Santoocha mnie wsparły za co im dziękuję.

.......powoli. dochodzę do siebie

Strasznie mi głupio przez tą sytuację... Tak, zawaliłam na całej linii. Nie wiem dlaczego nie przytuliłam Cię wirtualnie i dlaczego nie napisałam nic na pocieszenie. Nie wiem czy przegapiłam wpis, czy uznałam, że ktoś już Ci napisał kilka słówek na wsparcie, czy nie miałam czasu. NIE WIEM. Przepraszam i trzymam za Ciebie kciuki!! Nie wiem czy teraz potrzebujesz pocieszenia i rękawa, żeby się wypłakać, czy też kopniaka, żeby wziąć się w garść i nie załamywać. Bardzo mi przykro, że się nie udało i mam nadzieję, że Twoje marzenie się wkrótce spełni!! :)
    Macierzanka:) wrote:
    Kurczę, staram się jak mogę witac z każdym i z każdym zawsze porozmawiać, nie zawsze wychodzi, bo nas dużo i nikogo ani nie faworyzuję, ani nie olewam, pomagam - jeśli porafię, a co chwilę ktoś się obrusza...
    OJ tam oj tam....i tak tu jest spokojnie jak na tyle "bab" :D:D:D Ja doceniam to co robisz. Sama nie jestem w stanie nikomu nic doradzić w sprawach medycznych. Jeżeli tylko mam okazję w jakikolwiek sposób pomóc, to zgłaszam się na ochotnika, bo jak się mi uda doradzić lub pocieszyć, to czuję się taka dowartościowana :) A Ty Macierzanku starasz się pomóc każdej w miarę możliwości i też przywitać, żeby nie poczuła się olana. Nie możesz mieć żadnych wyrzutów sumienia, ani nic w tym rodzaju!

Kaśka28, Fidelissa, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

• Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgadzam sie z Zabka w 100% nie miej kochana wyrzutow sumienia bo kazdza tutaj stara sie jak potrafi wesprzec i pocieszyc czasami cos przeoczymy ale za kazda trzymamy kciuki i mocno kibicujemy

Macierzanka:) lubi tę wiadomość

Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
    9dpt 84.51 :D
    11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • theagnes87 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniuś wrote:
    Masakra normalnie,chyba nie dozyje do tego 10...
    Ja przez ostatni miesiąc miałam 2 razy plamienia...
    ostatni normalny okres to 04.12.2013...po 2 tyg plamienie i potem 13.01.2014 też plamoienie...w czasie plamienia zaczełam mierzyć temp...(obecny wykres) i temp była niska...teraz isę podniosła...wiec uznałam to plamienie za @...ale krwi tam isę nie dopatrzyłam...
    Lekarz nic nie powiedział na to...

iv09hdgejbmeoi5c.png

w57vskjoejp0xr0f.png

• Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak w ogóle to co tam u ciebie zabko?

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnes, skoro lekarz Ci nic na to nie powiedział, to ja tym bardziej nie pomogę.
    Kasiu, u mnie dobrze, jakoś leci :) Słoneczko za oknem, humor znacznie lepszy niż wczoraj, na wykresie się coś podniosło, ale jeszcze nie czas na nakręcanie się :D Zacznę za kilka dni :D A jak tam u Ciebie? :)

• goskos86 Koleżanka

Wysłany: 5 lutego 2014, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny! a możliwe jest żebym zaraz po @ miała śluz płodny? na taki właśnie wygląda, wprawdzie mam krótkie cykle ale to chyba nie tak powinno wyglądać co?

• Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    theagnes87 wrote:
    Ja przez ostatni miesiąc miałam 2 razy plamienia...
    ostatni normalny okres to 04.12.2013...po 2 tyg plamienie i potem 13.01.2014 też plamoienie...w czasie plamienia zaczełam mierzyć temp...(obecny wykres) i temp była niska...teraz isę podniosła...wiec uznałam to plamienie za @...ale krwi tam isę nie dopatrzyłam...
    Lekarz nic nie powiedział na to...
    Hmmm nie wiem co ci napisac bo ja nigdy zadnego plamienia nie mialam a jak mialam to nastepnego dnia juz normalna @ a lekarz zlecil jakies badania? robil chociaz usg?

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    goskos86 wrote:
    Hej dziewczyny! a możliwe jest żebym zaraz po @ miała śluz płodny? na taki właśnie wygląda, wprawdzie mam krótkie cykle ale to chyba nie tak powinno wyglądać co?
    Nie chcę Ci namieszać, bo nie jestem obeznana w temacie, ale wydaje mi się, że nie ma szans zaraz po @ mieć okres płodny

• Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    goskos86 wrote:
    hmmm slyszalam ze mozna byc plodnym po okresie ale to przy dluzszych cyklach ale ostatnio dziewczyny pokazywaly piekny wykresik na ktorym bylo tylko jedno <3 i to wlasnie po @ i na koncu byla zielona kropeczka takze kochana dzialajcie dzialajcie :D

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • theagnes87 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka28 wrote:
    Hmmm nie wiem co ci napisac bo ja nigdy zadnego plamienia nie mialam a jak mialam to nastepnego dnia juz normalna @ a lekarz zlecil jakies badania? robil chociaz usg?
    Robił USG i poweidział że widzie jeden pęcherzyk na jajniku i mam nadzieję że właśnie on pękł i rozwija isę fasolka ;)

iv09hdgejbmeoi5c.png

w57vskjoejp0xr0f.png

• goskos86 Koleżanka

Wysłany: 5 lutego 2014, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak też mi się wydaje:-)

• goskos86 Koleżanka

Wysłany: 5 lutego 2014, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Działamy działamy :-)

• Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog wrote:
    Agnes, skoro lekarz Ci nic na to nie powiedział, to ja tym bardziej nie pomogę.
    Kasiu, u mnie dobrze, jakoś leci :) Słoneczko za oknem, humor znacznie lepszy niż wczoraj, na wykresie się coś podniosło, ale jeszcze nie czas na nakręcanie się :D Zacznę za kilka dni :D A jak tam u Ciebie? :)
    hmm u mnie tak sobie bylam z mezem u hirurga zaczynamy leczenie ponowne jego nogi zobaczymy czy cos mu pomoga mam nadzieje ze ta kuracja nie zaszkodzi w czasie starania zapytamy gina 21 ale ogolnie pozytywnie wiesz juz po @ wiec zaczynamy staranka:D

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2014, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    goskos86 wrote:
    Hej wszystko mozliwe . Nie jedna tak ma co ma ktorkie cykle

• Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    theagnes87 wrote:
    Robił USG i poweidział że widzie jeden pęcherzyk na jajniku i mam nadzieję że właśnie on pękł i rozwija isę fasolka ;)
    No to w takim razie mocno zaciskam kciuki

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2014, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kasienka i Żabko .
    Witam sie rowniez z tymi kobietkami co jeszcze nie bylo :)

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka28 wrote:
    hmm u mnie tak sobie bylam z mezem u hirurga zaczynamy leczenie ponowne jego nogi zobaczymy czy cos mu pomoga mam nadzieje ze ta kuracja nie zaszkodzi w czasie starania zapytamy gina 21 ale ogolnie pozytywnie wiesz juz po @ wiec zaczynamy staranka:D
    Ho ho ho.....to chyba iskry polecą :D
    Mam nadzieję, że będą efekty leczenia i nie będzie to stanowiło żanej przeszkody dla starań i że uda się Wam w końcu spełnić Wasze marzenia :)

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Ewelinko :) Dziś wolne? Odpoczywacie? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2014, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny,mam pytanie.Moja koleżanka wczoraj zrobiła test i wyszła bardzo blada,widoczna pod słońce II kreska.Ucieszyła się.Wieczorem zaczęło się takie brązowe plamienie.Dziś rano powtórzyła test i wyszła jeszcze bledsza kreska no i ma plamienie tym razem krwią.Czy coś jest nie tak??Lekarza ma dopiero na 16.45 i do tego czasu to mi zwariuje.

• Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog wrote:
    Ho ho ho.....to chyba iskry polecą :D
    Mam nadzieję, że będą efekty leczenia i nie będzie to stanowiło żanej przeszkody dla starań i że uda się Wam w końcu spełnić Wasze marzenia :)
    Dziekuje tobie tez zycze fasoliny hehe

Ewelina a jak sie czujesz lepiej juz?

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
‹‹ 512 513 514 515 516 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ