X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
Odpowiedz

Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2014, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog wrote:
    Hej Ewelinko :) Dziś wolne? Odpoczywacie? :)
    tak na szczęście . Wie kiedy mi dokuczyć .
    A co u Ciebie ?

• Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czarna164 wrote:
    Dziewczyny,mam pytanie.Moja koleżanka wczoraj zrobiła test i wyszła bardzo blada,widoczna pod słońce II kreska.Ucieszyła się.Wieczorem zaczęło się takie brązowe plamienie.Dziś rano powtórzyła test i wyszła jeszcze bledsza kreska no i ma plamienie tym razem krwią.Czy coś jest nie tak??Lekarza ma dopiero na 16.45 i do tego czasu to mi zwariuje.
    hmmm je nie wiem...ale jak widziala 2ga kreske a zaczela krwawic to moze niech zadzwoni do gina i sie zapyta...albo ja uspokoi albo szybciej przyjmie

Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
    9dpt 84.51 :D
    11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2014, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka28 wrote:
    Dziekuje tobie tez zycze fasoliny hehe

Ewelina a jak sie czujesz lepiej juz?
    troszeczkę lepiej nadal glowa boli ale juz mniej narazie leżę to nie kreci mi sie w glowie przewaznie jak wstaje to mi sie kreci dziekuje ze pytasz

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie nic specjalnego :) Zero nowości :) Wczoraj pisałam z kumpelą i ona już zaczęła drugi trymestr, bardzo łagodnie przechodzi ciążę :) Czasami tylko ją trochę mdli, ale tak to mi pisała, że ma pełno energii :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2014, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czarna164 wrote:
    Dziewczyny,mam pytanie.Moja koleżanka wczoraj zrobiła test i wyszła bardzo blada,widoczna pod słońce II kreska.Ucieszyła się.Wieczorem zaczęło się takie brązowe plamienie.Dziś rano powtórzyła test i wyszła jeszcze bledsza kreska no i ma plamienie tym razem krwią.Czy coś jest nie tak??Lekarza ma dopiero na 16.45 i do tego czasu to mi zwariuje.
    kochana jak sa plamienia to troche martwiące . Mi tez wychodzila taka bladziutka a dzien po terminie malpy juz wyrazna :)
    moze byc tak ze moze miec takie plamienia zaczem malpy a byc w ciazy

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2014, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog wrote:
    U mnie nic specjalnego :) Zero nowości :) Wczoraj pisałam z kumpelą i ona już zaczęła drugi trymestr, bardzo łagodnie przechodzi ciążę :) Czasami tylko ją trochę mdli, ale tak to mi pisała, że ma pełno energii :D
    u mnie ciezko z energia rano mam mdlosci i dzis doszly te zawroty glowy . a ogolnie chodze ospala .
    Super ze przeszla spokojnie .

• Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinka to dobrze ze masz dzisiaj wolne :D

Ewelina23 lubi tę wiadomość

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2014, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka28 wrote:
    hmmm je nie wiem...ale jak widziala 2ga kreske a zaczela krwawic to moze niech zadzwoni do gina i sie zapyta...albo ja uspokoi albo szybciej przyjmie
    Sama nie wiem, ja nie widziałam tego testu.Więc nie wiem czy wogóle jej wyszedł bo ona taka nakręcona chodzi.Zobaczymy co jej powie.Może @ się zaczęła później(4 dni) z tym,że ona ma regularne cykle.Mozliwe,że tak sie nakrecial,że jej sie przesuneła??

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2014, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    kochana jak sa plamienia to troche martwiące . Mi tez wychodzila taka bladziutka a dzien po terminie malpy juz wyrazna :)
    moze byc tak ze moze miec takie plamienia zaczem malpy a byc w ciazy
    jej dopiero cień cienia wyszedł 3 dni po terminie @

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2014, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka28 wrote:
    Ewelinka to dobrze ze masz dzisiaj wolne :D
    az do poniedzialku :D :D :D
    Chyba zrezygnuje bo ciezko mi wstac a i tak pracuje 2 dni w tyg

sara_nar lubi tę wiadomość

• ania181111 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje kochane mam pytanie ;-) bo teraz mi się przypomnialo ;-) jak byłam u gineksa ;-) zaraz po @ to powiedział mi jak robił usg ze w lewym jajniku mam powiększony pęcherzyk- mówił ze nie groźny (chyba 22mm) czy to może oznaczac ze ovu była wcześniej tzn od raz po @@@@ ?

[link=https://www.suwaczki.com/]km5shdgeo9f0pp2m.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czarna164 wrote:
    jej dopiero cień cienia wyszedł 3 dni po terminie @
    aha zaraz ci wstawie jaki test wyszedl mi 1 dzien po terminie @

• Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czarna164 wrote:
    Sama nie wiem, ja nie widziałam tego testu.Więc nie wiem czy wogóle jej wyszedł bo ona taka nakręcona chodzi.Zobaczymy co jej powie.Może @ się zaczęła później(4 dni) z tym,że ona ma regularne cykle.Mozliwe,że tak sie nakrecial,że jej sie przesuneła??
    Ja sie tak nakrecilam ostatnio ze 30 dni mi sie spoznila a tez mialam reguralnie

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2014, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/96d2dc4f1eeb.jpg

Tylko kazdej moze wyjsc inaczej ja bym poszla do gina bo niepokojace sa te plamienia a gin moze luteine przepisze albo jakies inne leki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2014, 13:48

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2014, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania181111 wrote:
    Moje kochane mam pytanie ;-) bo teraz mi się przypomnialo ;-) jak byłam u gineksa ;-) zaraz po @ to powiedział mi jak robił usg ze w lewym jajniku mam powiększony pęcherzyk- mówił ze nie groźny (chyba 22mm) czy to może oznaczac ze ovu była wcześniej tzn od raz po @@@@ ?
    a pozniej nie bylas u gina ?

• Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania181111 wrote:
    Kazda z nas jest inna kazda ma inny organizm wiec calkiem mozliwe moim zdaniem takze trzeba dzialac my tez bedziemy dzialac jak to ktoras kiedys napisala to trzeba uwolnic zolnierzyki niech sie nowe przed ovulka mnoza :D

Ewelina23, Little Frog lubią tę wiadomość

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2014, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/96d2dc4f1eeb.jpg

Tylko kazdej moze wyjsc inaczej ja bym poszla do gina bo niepokojace sa te plamienia a gin moze luteine przepisze
    U ciebie to widac nawet nie trzeba się przyglądać.Jej wyszedł dopiero po 20min i musiała pod światło patrzec,żeby cos dojrzec.A dziś mi mowiła,ze jeszcze zlabsza kreska niz wczoraj.

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2014, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czarna164 wrote:
    U ciebie to widac nawet nie trzeba się przyglądać.Jej wyszedł dopiero po 20min i musiała pod światło patrzec,żeby cos dojrzec.A dziś mi mowiła,ze jeszcze zlabsza kreska niz wczoraj.
    Moja znajoma miala widoczna tylko pod lampka ale nie po 20 minutac tylko po 3 minutach zrobila test po 2 dniach i kreska byla taka sama poszla do gina byla w ciazy a takie mocne testy wychodzily jej po poltora tyg od terminu @.
    Jesli nic nie bylo widac do 5 minut to Po takim czasie test jest sfałszowany .

• Maniuś Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeszcze jedno mam pytanko,gdyby te moje plamienia,byly plamieniami implantacyjnymi,to czy moglo by to zaszkodzic ze wczoraj serduszkowalismy?bo rano plamilam bardziej a teraz juz mniej...

zrz69vvjbeicd46f.png
    Synek 19.08.2015 ❤️
    Synek 05.05.2017 ❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2014, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Moja znajoma miala widoczna tylko pod lampka ale nie po 20 minutac tylko po 3 minutach zrobila test po 2 dniach i kreska byla taka sama poszla do gina byla w ciazy a takie mocne testy wychodzily jej po poltora tyg od terminu @.
    Jesli nic nie bylo widac do 5 minut to Po takim czasie test jest sfałszowany .
    Zobaczymy co jej gin dzis powie.Wizyte ma o 16.45 wiec sie wszysko wyjasni.Jesli jest w ciazy to oby wszystko było dobrze.

‹‹ 513 514 515 516 517 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ