Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
czarna164 wrote:Dziewczyny,mam pytanie.Moja koleżanka wczoraj zrobiła test i wyszła bardzo blada,widoczna pod słońce II kreska.Ucieszyła się.Wieczorem zaczęło się takie brązowe plamienie.Dziś rano powtórzyła test i wyszła jeszcze bledsza kreska no i ma plamienie tym razem krwią.Czy coś jest nie tak??Lekarza ma dopiero na 16.45 i do tego czasu to mi zwariuje.Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyczarna164 wrote:Dziewczyny,mam pytanie.Moja koleżanka wczoraj zrobiła test i wyszła bardzo blada,widoczna pod słońce II kreska.Ucieszyła się.Wieczorem zaczęło się takie brązowe plamienie.Dziś rano powtórzyła test i wyszła jeszcze bledsza kreska no i ma plamienie tym razem krwią.Czy coś jest nie tak??Lekarza ma dopiero na 16.45 i do tego czasu to mi zwariuje.
moze byc tak ze moze miec takie plamienia zaczem malpy a byc w ciazy -
nick nieaktualnyLittle Frog wrote:U mnie nic specjalnego
Zero nowości
Wczoraj pisałam z kumpelą i ona już zaczęła drugi trymestr, bardzo łagodnie przechodzi ciążę
Czasami tylko ją trochę mdli, ale tak to mi pisała, że ma pełno energii
Super ze przeszla spokojnie . -
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:hmmm je nie wiem...ale jak widziala 2ga kreske a zaczela krwawic to moze niech zadzwoni do gina i sie zapyta...albo ja uspokoi albo szybciej przyjmie
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:kochana jak sa plamienia to troche martwiące . Mi tez wychodzila taka bladziutka a dzien po terminie malpy juz wyrazna
moze byc tak ze moze miec takie plamienia zaczem malpy a byc w ciazy -
nick nieaktualny
-
Moje kochane mam pytanie
bo teraz mi się przypomnialo
jak byłam u gineksa
zaraz po @ to powiedział mi jak robił usg ze w lewym jajniku mam powiększony pęcherzyk- mówił ze nie groźny (chyba 22mm) czy to może oznaczac ze ovu była wcześniej tzn od raz po @@@@ ?
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualny
-
czarna164 wrote:Sama nie wiem, ja nie widziałam tego testu.Więc nie wiem czy wogóle jej wyszedł bo ona taka nakręcona chodzi.Zobaczymy co jej powie.Może @ się zaczęła później(4 dni) z tym,że ona ma regularne cykle.Mozliwe,że tak sie nakrecial,że jej sie przesuneła??Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyania181111 wrote:Moje kochane mam pytanie
jak byłam u gineksa
zaraz po @ to powiedział mi jak robił usg ze w lewym jajniku mam powiększony pęcherzyk- mówił ze nie groźny (chyba 22mm) czy to może oznaczac ze ovu była wcześniej tzn od raz po @@@@ ?
-
ania181111 wrote:Moje kochane mam pytanie
jak byłam u gineksa
Ewelina23, Little Frog lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/96d2dc4f1eeb.jpg
Tylko kazdej moze wyjsc inaczej ja bym poszla do gina bo niepokojace sa te plamienia a gin moze luteine przepisze -
nick nieaktualnyczarna164 wrote:U ciebie to widac nawet nie trzeba się przyglądać.Jej wyszedł dopiero po 20min i musiała pod światło patrzec,żeby cos dojrzec.A dziś mi mowiła,ze jeszcze zlabsza kreska niz wczoraj.
Jesli nic nie bylo widac do 5 minut to Po takim czasie test jest sfałszowany .
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:Moja znajoma miala widoczna tylko pod lampka ale nie po 20 minutac tylko po 3 minutach zrobila test po 2 dniach i kreska byla taka sama poszla do gina byla w ciazy a takie mocne testy wychodzily jej po poltora tyg od terminu @.
Jesli nic nie bylo widac do 5 minut to Po takim czasie test jest sfałszowany .