Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witaj Melua i Julenka
ja jeszcze nie bylam na monitoringu moze po 21 lutym cos ruszy:D a narazie staramy sie samodzielnie:DWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2014, 15:15
julenka78 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:Witaj Melua i Julenka
ja jeszcze nie bylam na monitoringu moze po 21 lutym cos ruszy:D a narazie staramy sie samodzielnie:D
My też się staramy samodzielnie narazie i co cykl starań dokładamy coś nowego. Jeśli w tym cyklu nic to w następnym zaczynamy badania i monitoring.
Miłego popoludnia.Kaśka28 lubi tę wiadomość
-
My sie staramy od 20 miesiecy ale z mierzeniem temp i wykresikami dopiero od 5 msc wiec postanowilismy sprawdzic czy u nas wszytko dobrze dziala:DDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 normalna, a raczej nie normalna dł cyklów u mnie to 36 dni, w tamtym msc cykl był 38dniowy, jeszcze wcześniej 36, raz miałam taki 22 dniowy. Załamka. Policzyłam, że w tamtym roku przez te moje cykle szanse na zajście z 12 zmalały do 8. Bo przy cyklach 28dniowych raz w miesiącu mamy ovulację, a przy cyklach ponad 30dniowych już niestety nie
i tak mając @ pod koniec kwietnia kolejna była dopiero w czerwcu.
Melula to dopiero 10dc, zobaczysz jeszcze będziesz miała dominujący pęcherzyk.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2014, 15:26
-
Specjalnych przepisow nie mam, najczesciej wrzucam albo swieze warzywa abo mrozona mieszanke, do tego kawalek miesa, przyprawiam ziolami i podaje z ryzem
Jest to zarowno zdrowy jak i szybki pomysl na obiad
Hej Melula
Sara no fakt, przy dluzszych cyklach mniej w roku tych szans, ale nie wolno sie poddawacsara_nar lubi tę wiadomość
-
Patrze uciekły dziewczyny. Mam pracę
w sumie to fajnie będę miała na wyjazd i uda mi się do gina iść, chociaż praca średnia, ale miesiąc dwa się pomęczę. Do póki czegoś lepszego nie znajdę.I akurat na wyjazd nie będzie problemu z wolnym
Hura!
Misty87, santoocha, Ida, Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję :)ale się cieszę.
Misty tort zjedzony ? Ja to jakbym tak w samotności spędzała urodziny to bym zjadła cały i szampanem popiła
Ale ludzie to fałszywi, szef ten co przez niego pracę straciłam, bo drugi to spoko, zadzwonił do mnie i jaki milutki i w ogóle mało w d** nie wlazł.O tyle dobrze, że oni nad głową nie stoją, przychodzą jak wypłata, albo coś ważnego. wysłałam cv też do sklepu, okazało się, że obok mnie i po nazwisku z maila wywnioskowałam, że to syn znajomych. Zadzwoniłam ,zapytałam na czym praca polega i pow. że domyśliłam, że to przy sprzedaży ryb bo nazwisko nie jest mi obcedziadek jest jego rodziców sąsiadem i kiedyś w wakacje pomagałam jego mamie przy letnikach. Powiedział, żebym wysłała cv i że mu miło
fajnie by było tam do tych ryb iść, nieźle płaci i umowa o pracę w dodatku obok mnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2014, 16:07
-
Ja dopiero zaczęłam. W niedzielę testuję i byłabym wniebowzięta gdyby udało się w pierwszym cs. Są taki, którym tak się udaje, więc czemu nie mi?
Powodzenia Nati!
Sara, super że masz pracę. I widoki na lepszą!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2014, 16:13
sara_nar, Misty87 lubią tę wiadomość
-
Witaj Nati89.
Okres starań 17msc, lat 24 i 1/2PCOS, sarkoidoza, cukrzyca i Bóg wie co jeszcze. Wg gin. jestem ciężkim przypadkiem, ale nie beznadziejnym
Bym chętnie zrobiła HSG ale tak myślę i myślę. Trzeba mieć skierowanie od gin? Czy można bez za opłatą iść i zrobić badanie?
-
Nie dziękuję, Tobie również santoocha życzę powodzenia, oby się udało. Ja niestety za każdym razem przeżywam to dość emocjonalnie nie raz płakałam, że przyszła @. Niestety nie potrafię wrzucić na luz tak jak inni radzą. Dopeiro to 5 cykli, ale z moim charakterem ehh, szkoda gadać. U lekarza bylam, wyniki hormonalne jak stweirdzil wrecz idealne, zrobil usg i w 11 dniu cyklu nie widzial pecherzyka dominującego, ale stweirdzil ze bym moze to za wczas skoro mam dlugie cykle.Powiedzial, ze niby mam problem ale tak naprawdę go nie mam
. Bo dlugie cykle sklonnosc do tradziku mogą dawać sklonnonsc ku PCO, ale badania hormonalne wporzadku. Przepisal mi inofolic suplement diety jakaś drogoa nowosc prawie we wszystkich aptekach na zamowienie. Oczywiscie tez mąż dostal skierowanie na badanie nasienie. Mamy pojawić sie 15 dnia cyklu sprawdzic czy pecherzyk rosnie. Eh mam nadzieje ze moze etraz sie uda.
Ida lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny mam pytanie w sprawie wykresu. Wogóle jest to dla mnie nowość, dopeiro się wszystkeigo uczę. Na wykresie wykazuje mi, że owulacja przypadała mi na okolo 19 dzień cyklu tj 31.01. Ale ponieżej zakratkowane na zielone mam przewidywaną owulację na 1,2,3,4,5 luty. Jakby któraś z was mogła zerknąć. Będę wdzieczna
-
Nati 89 mój rocznik
Na 18:00 mam iść spotkać się z szefem. No nic i od jutra do pracy :)więc luzik. Kokosów nie ma bo to ta praca, co 4,5zł/h ale do renty mogę dorobić
Zmykam, do później, siostra chce obiad robić, oczywiście ona kupi składniki, a ja będę robićWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2014, 16:32
-
Ja 2 cykl, ale mam wręcz przeciwnie do większości tu dziewczyn - nie nakręcam się i mi to wychodzi
Mogę nawet stwierdzić, że tak naprawdę się nie staramy, tylko zdajemy na los - co będzie to będzie. I dobrze nam z takim podejściem. Nie serduszkujemy na komendę, kochamy się kiedy nam się chce
Na razie (odpukać!) nie mamy żadnych problemów, mam regularne cykle i zawsze wyraźnie czuję owulkę
Zatem witaj Nati89Nati89 lubi tę wiadomość