Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyManiuś wrote:jeszcze jedno mam pytanko,gdyby te moje plamienia,byly plamieniami implantacyjnymi,to czy moglo by to zaszkodzic ze wczoraj serduszkowalismy?bo rano plamilam bardziej a teraz juz mniej...
-
nick nieaktualnyczarna164 wrote:Zobaczymy co jej gin dzis powie.Wizyte ma o 16.45 wiec sie wszysko wyjasni.Jesli jest w ciazy to oby wszystko było dobrze.
-
nick nieaktualny
-
Kaśka28 wrote:Kazda z nas jest inna kazda ma inny organizm wiec calkiem mozliwe moim zdaniem takze trzeba dzialac my tez bedziemy dzialac jak to ktoras kiedys napisala to trzeba uwolnic zolnierzyki niech sie nowe przed ovulka mnoza
czytałam na mecie sporo na temat tych pecherzykow i faktycznie ovu mogłam mieć po @@@.
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny! Ja u brata, sama w domu siedzę. Zaraz za testy się zabieram, chociaż nie chce mi się po prostu. Dostałam dzisiaj propozycję powrotu do starej pracy, w sumie bym chciała, zawsze to na wyjazd bym miała dodatkową kasę
więc zaraz do szefa zadzwonię się dogadać.
Misty spełnienia marzeń :**
Misty87, Fidelissa, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
My wlasnie tez niedawno upilismy sobie garnek do gotowania na parze:D masz moze jakies pyszne przepisy do gotowania na parze? jak tak to poprosze na priv zeby sie tu watek kulinarny nie zrobil hehe no chyba ze ktos zechce
sara_nar lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kochane ja od mojego M. dostałam parowar i chwalę sobie, mam nawet książkę z przepisami do gotowania na parze, najbardziej lubię tzw. pampuchy często je robię do gulaszu.
Heh i jajnik znów boli, temp. wczoraj i dziś 36,9. Gin. przyjmuje od pn-śr. więc dzisiaj ostatnia szansa, żeby do niego iść -
nick nieaktualny
-
Hej Kochane, nadrobienie waszych wpisów zajęło mi dużo czasu, a do tego doszły kolejne. U mnie dziś taki dzień na granicy. Miałam monitoring... pęcherzyki drobne na obu jajnikach, dominującego w 10dc brak. Kolejny monit w poniedziałek, a mieliśmy jechać na tydzień na Mazury (tam mamy rodziców, a mój Małż ma urlop), ale czego się nie robi dla dzidzi. Niestety brak tych pęcherzyków troszkę mnie martwi... Zapytałam też gina o tą moją @ - jednodniowa, mdłości, omdlenie, potworny ból i obfite krwawienie, a on na to "nie jest Pani w ciąży na pewno". To mnie uświadomił... to ja akurat wiedziałam... Jakiś dziwny facet. Poprzednio byłam u babki, była super i odp na każde pytanie - wkurzona jestem. Ciekawe, co będzie w poniedziałek...
MISTY - WSZYSTKIEGO CO NAJWSPANIALSZE... ŻYCZĘ CI TEGO, CZEGO SAMA BYŚ SOBIE ŻYCZYŁA... NAJLEPSZEGO!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2014, 15:09
sara_nar, Misty87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość